موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 09:56)H Pier نوشته: (2014-06-07 ساعت 09:45)nasim نوشته: سلام بچه ها صبحتون بخیر
چرا این جمعه اینجوری بوددد؟؟؟؟ چرا اینقد بد بود ؟؟؟ چرا سفارت ها تکونی نخوردن ؟؟؟
.
چرا اینقد خسته هستم !!!! ببحشید واقعا ببخشید آدم نباید توی این تاپیک حرف نا امیدی بزنه اما من احساس می کنم دارم نا امید می شم ( البته احساس می کنم فقط ) یه ریزه همه چی ریخته بهم . اینکه آدم نمی دوونه دقیقا تا کی زمان داره که بره ! اینکه اگه سپتامبر کلیر بشیم زمانی نداریم برای رفتن .!!!
بجه ها امیدوارم هر چی زودتر این انتظار تموم شه . توی دلم آشوبه . نمی دوونم مشکل چیه ! اما دیروز فکر می کردم نیام اینجا و همینکه امروز تاپیک و باز کنم کلی هووورااا می بینم . اما نه انگار .
خوب باید صبر کرد تا دوشنبه . می بخشید نمی خوام شما ها رو نا امید کنم اما باید درد و دل می کردم . . خدایا در هر صورت شکرت ! بهمون قدرتی بده تا بتوونیم شرایط سخت و تحمل کنیم .
عزیزم هورا ها در انتظارند. حداقل 19 کیس تو این دو یا سه روزه (مخصوصا جمعه ) از ایروان آپدیت شدند تا بازه 3500 که من چک میکردم. 
حسن آقای عزیز سلام, آقا به داد ما هم برسید لطفاً
اگه زحمتی نیست تا 3600 برید جلو تا ما هم شاملش بشیم. چرا من هیچی آپدیت نشدم؟؟؟ همون 5 مارچ مونده. نگرانم عزیز!!!
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 11:07)nasim نوشته: یه سوال :
الان دیگه ما به سند ازدواج . مدارکمون هیچ نیازی ندارم دیگه درسته ؟؟؟ مثلا فک کنین بعد از مصاحبه اگه دو نفر طلاق بگیرن دیگه سند ازدواج و شناسنامه ها بعد مصاحیه لازم نیست ؟؟ می دونم ورودشون باید همراه با برنده اصلی باشه . اوونا که دیگه بعد مصاحیه سندی برای زن و شوهر بودن نمی خوان ؟؟؟
داستان پیچیده شد
( یه بنده خدایی می خواد از همسرش جدا شه شوهر ایشون برنده اصلی هست و گفته باهاش حتی وارد ا م ریکا می شه . فقط سوالی که داره اینه که اگه الان از هم طلاق بگبرن مشکلی برای مدارکشون پیش میاد یا نه ) . من حوابی که دادم بهش این بوده : اگه شوهرشون قبول کنه و وارد اونجا با ایشون بشه مشکلی پیش نمیاد و از الان تا کلیر شدن هم دیگه ازشون مدرکی دال بر زن و شوهر بودن نمی خوان . درسته ؟؟؟؟
من اگه جای شما بودم بهشون میگفتم اگه طلاق بگیرین ریجکتتون میکنن تا طلاق نگیرن.
چه معنی داره طلاق بگیرن.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بی ادبا طلاق نگیرین!
طلاق بد است!
طلاق خر است!
گاو من است!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز طبق آمار هايى که بعضى از عزيزان در آورديد کسى مي دونه چند کيس در سفارت ايروان تا شماره 4200 منتظر کليرانس هستن؟ ممنون[/size]
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
دوست عزیز مرسی بابت اطلاعاتی ک دادین ولی میشه بگی این اطلاعات رو از کجا آوردین؟
ممنون
[/quote]
دوست عزیز من اطلاعات همه کیس نامبرهایی که در ایروان هستند رو در جدول اکسل وارد کردم و تک تک وضعیتشون رو چک می کنم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه
دوستان پیشنهاد می کنم یک امروز رو به خودتون مرخصی بدید تا فردا صبح که ابوظبی دست به کار می شه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بگذارید ذهنتون و مهمتر از همه چشماتون یک خستگی درکنه که از فردا طوفان در راه و می خوایم کلی هورا بکشیم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اللعنت و الفی الفیس الکلیرنس