کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-03 ساعت 22:56)arashS نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:36)benitto نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:14)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 21:58)sani1348 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:29)sohrab134 نوشته:  [quote='AZAR 1335' pid='507667' dateline='1401793117']
وای خدای من امروزم دوباره هر سه نفر آپدیت شدیم!!! قلبم داره می ایسته دیگه.
.
آذر خانم سلام ؛ امروز كه شما آپديت شديد إمكانش هست فردا كلير بشيد ؟
سلام. هیچی معلوم نیست .
میشه کسی بگه منظور از آپدیت در اینجا جی هست؟ ضمنا برای ابوظبی سرویس CSC یا پستی لازم هست؟ ؟؟؟
سلام همراه گرامی
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
در سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید رو مطالعه کنید.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890

سلام
برا سایت سفارت ابوظبی گفته 20141s12345 ولی اصلا هیچ جوره قبول نمیکنه آخه اعداد آخر که 4 رقم بیشتر نیستن اگه صفر هم قبلش وارد کنی اصلا میگه همیپین کیسی وجود نداره، میشه راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-06-07 ساعت 11:55)behdadK نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:07)nasim نوشته:  یه سوال :

الان دیگه ما به سند ازدواج . مدارکمون هیچ نیازی ندارم دیگه درسته ؟؟؟ مثلا فک کنین بعد از مصاحبه اگه دو نفر طلاق بگیرن دیگه سند ازدواج و شناسنامه ها بعد مصاحیه لازم نیست ؟؟ می دونم ورودشون باید همراه با برنده اصلی باشه . اوونا که دیگه بعد مصاحیه سندی برای زن و شوهر بودن نمی خوان ؟؟؟

داستان پیچیده شد Big Grin ( یه بنده خدایی می خواد از همسرش جدا شه شوهر ایشون برنده اصلی هست و گفته باهاش حتی وارد ا م ریکا می شه . فقط سوالی که داره اینه که اگه الان از هم طلاق بگبرن مشکلی برای مدارکشون پیش میاد یا نه ) . من حوابی که دادم بهش این بوده : اگه شوهرشون قبول کنه و وارد اونجا با ایشون بشه مشکلی پیش نمیاد و از الان تا کلیر شدن هم دیگه ازشون مدرکی دال بر زن و شوهر بودن نمی خوان . درسته ؟؟؟؟
البته حواستون باشه که همچنان شوهرشون باید برای گرین کارت اقدام کنن و به آدرسی که شوهرشون میدن گرین کارت میاد. اونجا گرین کارت رو که گرفتن هر کی میتونه سیه خودش بره

آدرسی که گرین کارت و می فرستن هم توی فرم ها و هم زمان مصاحیه ازتون می خوان بعدش ارتباطی به شوهر ایشون نداره . و گرین کارت بعد از ورود و به آدرسی که روز مصاحیه داده شده فرستاده می شه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-06-07 ساعت 12:00)gallafan نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)arashS نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:36)benitto نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:14)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 21:58)sani1348 نوشته:  .
آذر خانم سلام ؛ امروز كه شما آپديت شديد إمكانش هست فردا كلير بشيد ؟
سلام. هیچی معلوم نیست .
میشه کسی بگه منظور از آپدیت در اینجا جی هست؟ ضمنا برای ابوظبی سرویس CSC یا پستی لازم هست؟ ؟؟؟
سلام همراه گرامی
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
در سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید رو مطالعه کنید.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890

سلام
برا سایت سفارت ابوظبی گفته 20141s12345 ولی اصلا هیچ جوره قبول نمیکنه آخه اعداد آخر که 4 رقم بیشتر نیستن اگه صفر هم قبلش وارد کنی اصلا میگه همیپین کیسی وجود نداره، میشه راهنمایی کنید؟

این شماره ایی که نوشتین درسته ؟؟ من فک کنم یه اشتیاهی شده . چون کیس ها با 2014AS شروع می شن ( الیته اونایی که توی آسیا هستن )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو
(2014-06-07 ساعت 09:56)H Pier نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 09:45)nasim نوشته:  سلام بچه ها صبحتون بخیر Sad چرا این جمعه اینجوری بوددد؟؟؟؟ چرا اینقد بد بود ؟؟؟ چرا سفارت ها تکونی نخوردن ؟؟؟ Sad .

چرا اینقد خسته هستم !!!! ببحشید واقعا ببخشید آدم نباید توی این تاپیک حرف نا امیدی بزنه اما من احساس می کنم دارم نا امید می شم ( البته احساس می کنم فقط ) یه ریزه همه چی ریخته بهم . اینکه آدم نمی دوونه دقیقا تا کی زمان داره که بره ! اینکه اگه سپتامبر کلیر بشیم زمانی نداریم برای رفتن .!!!

بجه ها امیدوارم هر چی زودتر این انتظار تموم شه . توی دلم آشوبه . نمی دوونم مشکل چیه ! اما دیروز فکر می کردم نیام اینجا و همینکه امروز تاپیک و باز کنم کلی هووورااا می بینم . اما نه انگار .

خوب باید صبر کرد تا دوشنبه . می بخشید نمی خوام شما ها رو نا امید کنم اما باید درد و دل می کردم . . خدایا در هر صورت شکرت ! بهمون قدرتی بده تا بتوونیم شرایط سخت و تحمل کنیم .
عزیزم هورا ها در انتظارند. حداقل 19 کیس تو این دو یا سه روزه (مخصوصا جمعه ) از ایروان آپدیت شدند تا بازه 3500 که من چک میکردم. Wink
حسن آقای عزیز سلام, آقا به داد ما هم برسید لطفاً
اگه زحمتی نیست تا 3600 برید جلو تا ما هم شاملش بشیم. چرا من هیچی آپدیت نشدم؟؟؟ همون 5 مارچ مونده. نگرانم عزیز!!!
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، pari pari ، nasim ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، shadi79
(2014-06-07 ساعت 11:20)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:12)medexk نوشته:  دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید , با این اوضاع AP صدوهشتاد روزه و دویست روزه و این حرفا تکلیف ماهایی که تازه یه هفته ست رفتیم مصاحبه و AP شدیم چیه ؟ واقعا امیدوار باشیم ؟
بلی، واقعا واقعا امیدوار باشید. چون برای کیسهای شما که شمارشون بالاتره دوران کلیرنس را کوتاهتر در نظر میگیرن و زودتر از بقیه کارتونو راه میندازن انشالله.
امیدوار باشید و صبورWink

من با تجربه نیستم دوست عزیز ولی میدونم که در ماههای آخر کلیرنس خیلی خیلی سریعتر انجام میشه همینطور که الان تا شماره های 3000 را کلیر کردند در حالی که ما نزدیک به 7 ماه منتظر بودیم و قطعا شما هم زودتر قبلی ها کلیر میشین
و البته اینکه دوستانه میگم در این زمینه فقط توکلتون به خدا باشه خودش درست میکته
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، armin021 ، rezahoorjandi ، soli asali ، pari pari ، برسام٤ ، nedaba ، قصه گو ، poem ، zaaraa
(2014-06-07 ساعت 12:02)nasim نوشته:  

الان دیگه ما به سند ازدواج . مدارکمون هیچ نیازی ندارم دیگه درسته ؟؟؟ مثلا فک کنین بعد از مصاحبه اگه دو نفر طلاق بگیرن دیگه سند ازدواج و شناسنامه ها بعد مصاحیه لازم نیست ؟؟ می دونم ورودشون باید همراه با برنده اصلی باشه . اوونا که دیگه بعد مصاحیه سندی برای زن و شوهر بودن نمی خوان ؟؟؟

داستان پیچیده شد Big Grin ( یه بنده خدایی می خواد از همسرش جدا شه شوهر ایشون برنده اصلی هست و گفته باهاش حتی وارد ا م ریکا می شه . فقط سوالی که داره اینه که اگه الان از هم طلاق بگبرن مشکلی برای مدارکشون پیش میاد یا نه ) . من حوابی که دادم بهش این بوده : اگه شوهرشون قبول کنه و وارد اونجا با ایشون بشه مشکلی پیش نمیاد و از الان تا کلیر شدن هم دیگه ازشون مدرکی دال بر زن و شوهر بودن نمی خوان . درسته ؟؟؟؟
البته حواستون باشه که همچنان شوهرشون باید برای گرین کارت اقدام کنن و به آدرسی که شوهرشون میدن گرین کارت میاد. اونجا گرین کارت رو که گرفتن هر کی میتونه سیه خودش بره

آدرسی که گرین کارت و می فرستن هم توی فرم ها و هم زمان مصاحیه ازتون می خوان بعدش ارتباطی به شوهر ایشون نداره . و گرین کارت بعد از ورود و به آدرسی که روز مصاحیه داده شده فرستاده می شه
کسی که داره طلاق می گیره چه اعتمادی به حرف شوهرش داره با خودش ببرتش. اگه واقعا می خواد بره بعد که گرین کارتش آمد باید این کار را بکنه و گر نه شاید بتونه شوهر ه کس دیگه ای را ببره!!! ریسکه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: armin021 ، nasim ، taleghani ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa

من اگه جای شما بودم بهشون میگفتم اگه طلاق بگیرین ریجکتتون میکنن تا طلاق نگیرن.
چه معنی داره طلاق بگیرن.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Maryrhm ، zzarin ، Arash2013 ، masoudyara ، nasim ، sani1348 ، rezahoorjandi ، soli asali ، sal0811 ، pari pari ، anahita 62 ، nedaba ، قصه گو
(2014-06-07 ساعت 12:02)nasim نوشته:  

فکر میکنم هر چند وقت یکبار میان چک میکنند که تو یک خونه هستید یا نه ، چون از من پرسید چند ساله با شوهرت زندگی میکنی ، گفتم 4 سال ، گفت توی یک خونه زندگی میکنید گفتم بله ، گفت می دونید که بعد از اون هم باید توی یک خونه باشید .
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: armin021 ، nasim ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa
بی ادبا طلاق نگیرین!
طلاق بد است!
طلاق خر است!
گاو من است!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-07 ساعت 10:51)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 21:49)reza_top60 نوشته:  بچه های ایروان یه خبر خوب براتون دارم.26 نفر از دوستانی که در ماههای ژانویه و فوریه مصاحبه شدند و تاریخ ارسال مدارکشون به واشنگتن برای چک شدن توسط سفارت تاریخ 5 مارچ بوده یا بعبارتی آخرین آپدیت شون 5 مارچ بوده سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده آپدیت های جدیدشون شروع میشه و ان شاءالله تعدادیشون هم آخر هفته کلیر میشن.
این پست جمعه هفته آینده در این ساعت دوباره بالا آورده خواهد شد.
دوستان پیرو خبر دیشبم الان میخوام یه خبر خوب دیگه برای بچه های ایروان بیارم و اون هم کیس نامبر 11 نفر از دوستانی هست که ان شاء الله این هفته کلیر میشن.امیدوارم در طول هفته این تعداد بیشتر بشه و من لیستش رو اعلام کنم.
2903
2905
2909
2913
2948
2954
2957
2979
2985
2993
3419
دوست عزیز مرسی بابت اطلاعاتی ک دادین ولی میشه بگی این اطلاعات رو از کجا آوردین؟
ممنون
کیس: **35
سفارت : ایروان
دوستان عزيز طبق آمار هايى که بعضى از عزيزان در آورديد کسى مي دونه چند کيس در سفارت ايروان تا شماره 4200 منتظر کليرانس هستن؟ ممنون[/size]

البته اینم در نظر بگیرین که نفر همراه گرین کارتش مشروط هست تا 2 سال و بعد از 2 سال گرین کارت دائم میگیره پس باید بعد از ورود 2 سال هم نشون بدن که دارن با هم زندگی میکنن!!!
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، pari pari ، nasim ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو
[/quote]
دوست عزیز مرسی بابت اطلاعاتی ک دادین ولی میشه بگی این اطلاعات رو از کجا آوردین؟
ممنون
[/quote]
دوست عزیز من اطلاعات همه کیس نامبرهایی که در ایروان هستند رو در جدول اکسل وارد کردم و تک تک وضعیتشون رو چک می کنم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali ، mahssa ، armin021 ، rezahoorjandi ، pari pari ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، HELIAA
سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه
دوستان پیشنهاد می کنم یک امروز رو به خودتون مرخصی بدید تا فردا صبح که ابوظبی دست به کار می شه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بگذارید ذهنتون و مهمتر از همه چشماتون یک خستگی درکنه که از فردا طوفان در راه و می خوایم کلی هورا بکشیم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
اللعنت و الفی الفیس الکلیرنس
تشکر کنندگان: ali3875 ، Maryrhm ، armin021 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو ، عراقی ، zaaraa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان