کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-17 ساعت 13:13)spider007 نوشته:  سلام دوستان
بنده تمام صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم ولی ظاهرا کسی مشکل من رو نداشته. راستش من و پسرم ویزامون رو گرفتیم ولی خانومم هنوز درگیره کلیره. الان برای پرداخت هزینه گرین کارت چطور باید اقدام کنم چون قصد دارم قبل از فرزند و همسرم برم آیا باید فایل رو فقط برای خودم پر کنم یا برای خودم و پسرم یا اینکه مثل خیلی از دوستان فعلا هیچ کاری نکنم و برم اونطرف؟
خیلی ممنون اگه دستان بتونند راهنمایی کنند.
11- شما میتوانید برای خودتان و پسرتان حساب کاربری در https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login باز کرده و مقدمات پرداخت پول را فراهم آورید.
12- این که آیا پرداخت پول برای کسی که در حال حاضر قصد رفتن ندارد منطقی هست یا نه به وضعیت اقتصادی خودتان بستگی دارد و بس.
13- اگر پسرتان در هر صورت قصد دریافت کارت را دارند باید چه حالا، چه در آینده دور یا نزدیک این پول را پرداخت کنند.
14- مطمئن باشید که در آینده هزینهٔ آن بیشتر هست که کمتر نیست.
15- در کلّ هر چه در این پروسه هر کاری را زودتر انجام بدهید و با دقّت و وسواس بیشتر، خیال خودتان راحتتر و میزان موفقیتتان هم بیشتر است و زودتر به هدف نهائی (اخذ شهروندی) نائل خواهید آمد.
16- برای حساب کاربری شمارهٔ بیگانه Alien Number را میخواهند که شما و پسرتان گرفته اید و روی ویزا هست ولی این که شمارهٔ بیگانه همسرتان را هم میشود محاسبه کرد و حدس زد و برای ایشان هم حساب باز کرد را نمی دانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، spider007 ، lida55 ، mehdi2014 ، nedaba ، آلیس-1980
دوست عزیز شما چه اینجا فرمت رو پر کنی چه اونجا... هیچ فرقی نمیکنه که کی و چه زمانی قبل از اینکه اونجا تشریف ببرین فرم پر کنید و پول بریزید.... و این مشکل هم خیلی مشکل بزرگی نیست فقط یکم تحمل بفرمایید تا sepتا تکلیف همسرتون هم معلوم شه که اومدنی هستن یا نه.... پس لطفا اینقدر نگران پر کردن فرم و پرداخت 165 دلار نباشید.هر وقت تشریف بردین امریکا همون روز فرم پر کنید و پول رو واریز کنید پروسه شروع میشه.... فقط باید وارد شید بعدا.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، ffrfar ، reza_norouzi ، spider007 ، mehdi2014 ، sal0811 ، nedaba
دوستان کسی اطلاع داره که برای ورود به خاک ا م ر ی ک ا ایا محدودیت زمانی قبل از اینکه ویزا اکسپایر بشه،هست یا نه؟
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، hadi472 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 15:22)REZAM 2014 نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که برای ورود به خاک ا م ر ی ک ا ایا محدودیت زمانی قبل از اینکه ویزا اکسپایر بشه،هست یا نه؟

سلام.نه دوست من چه محدودیتی؟ شما تا قبل از انقضای ویزاتون هر زمانی که بخواهید میتونید وارد آمریکا بشید.تنها محدودیت شما تاریخ انقضای ویزاتون هست و بس.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
دوستان مطلع کسی چیزی در مورد ممنوعیت بردن دارو یا لوازم بهداشتی ارایشی مثل کرم صورت یا کرم ضد افتاب میدونه؟ ما یه توصیه دوستان یه بسته پر از قرصها و انتی بیوتیکهای گوناگون که فکر میکنیم شاید تو چند ماه اول نیازمون بشه تهیه کردیم چون بچه ها قبلا گفته بودن که اونجا قرص و انتی بیوتیک گرونه واوایل هم فعلا دسترسی به دکتر و دارو شاید کمی سخت باشه فقط تنها نگرانیم اینه که تو فرودگاه دردسر نشه چون یه جا تو همین سایت خونده بودم که یه کم گیر داده بودن به طرف حتی سر کرم ضد افتابش! کسی پیشنهاد یا اگاهی خاصی داره که بتونه کمک کنه ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، mehdi2014 ، nedaba
اگر کرم شما خیلی خاصه ببرین و تا وقتی توی چمدونه مشکلی نیست
در مورد داروهای معمولی باید در بسته بندی اصلی و به میزان متعارف مصرف فرد باشه ودر مورد برخی داروهای خاص همراه با نسخه
قیمت رو نمیدونم ولی قرصهای مسکن و الرژی یا سرماخوردگی اونجا بدون نسخه هم ارایه میشن
حواستون باشه خواب اور یا ارام بخش زیادی نبرین که روش حساسن
در مورد انتی بیوتیک بله منم شنیدن دور از جون تا رو به قبله نشه مریض دکترا نمیدن پس یکم ببرین و توی چمدون پخش کنین
پاسخ
(2014-08-17 ساعت 13:31)ah1004 نوشته:  
بنده تمام صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم ولی ظاهرا کسی مشکل من رو نداشته. راستش من و پسرم ویزامون رو گرفتیم ولی خانومم هنوز درگیره کلیره. الان برای پرداخت هزینه گرین کارت چطور باید اقدام کنم چون قصد دارم قبل از فرزند و همسرم برم آیا باید فایل رو فقط برای خودم پر کنم یا برای خودم و پسرم یا اینکه مثل خیلی از دوستان فعلا هیچ کاری نکنم و برم اونطرف؟
11- شما میتوانید برای خودتان و پسرتان حساب کاربری در https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login باز کرده و مقدمات پرداخت پول را فراهم آورید.
12- این که آیا پرداخت پول برای کسی که در حال حاضر قصد رفتن ندارد منطقی هست یا نه به وضعیت اقتصادی خودتان بستگی دارد و بس.
13- اگر پسرتان در هر صورت قصد دریافت کارت را دارند باید چه حالا، چه در آینده دور یا نزدیک این پول را پرداخت کنند.
15- در کلّ هر چه در این پروسه هر کاری را زودتر انجام بدهید و با دقّت و وسواس بیشتر، خیال خودتان راحتتر و میزان موفقیتتان هم بیشتر است و زودتر به هدف نهائی (اخذ شهروندی) نائل خواهید آمد.
16- برای حساب کاربری شمارهٔ بیگانه Alien Number را میخواهند که شما و پسرتان گرفته اید و روی ویزا هست ولی این که شمارهٔ بیگانه همسرتان را هم میشود محاسبه کرد و حدس زد و برای ایشان هم حساب باز کرد را نمی دانم.

خیلی ممنون از لطفی که کردید.
اگه الان برای خودم و پسرم پرداخت کنم بعدا توی همین اکانت می تونم همسرم رو هم اضافه کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام دوستان ما خانواده ٤ نفري هستيم بعد از گرفتن ويزا از سفارت يه سري برگه بهمون دادن واسه پرداخت پول براي گرين كارت ولي منتها پسر كوچيكم كه يك سالشه بالاي برگش شماره پرونده نداره كه وارد اون سايت كنم ميشه منو لطفا راهنمايي كنين مرسيييي
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 02:34)Sepideh.hedipes نوشته:  سلام دوستان ما خانواده ٤ نفري هستيم بعد از گرفتن ويزا از سفارت يه سري برگه بهمون دادن واسه پرداخت پول براي گرين كارت ولي منتها پسر كوچيكم كه يك سالشه بالاي برگش شماره پرونده نداره كه وارد اون سايت كنم ميشه منو لطفا راهنمايي كنين مرسيييي

دوست عزیز
بالای اون برگه یک شماره بیگانه Aنامبر یا همون registration number ذکر شده و یک شماره پرونده که همون IV CASE NUMBER هستش که هر دو توی ویزا قید شده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mohsenmb ، mehdi2014 ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-18 ساعت 02:34)Sepideh.hedipes نوشته:  سلام دوستان ما خانواده ٤ نفري هستيم بعد از گرفتن ويزا از سفارت يه سري برگه بهمون دادن واسه پرداخت پول براي گرين كارت ولي منتها پسر كوچيكم كه يك سالشه بالاي برگش شماره پرونده نداره كه وارد اون سايت كنم ميشه منو لطفا راهنمايي كنين مرسيييي

سایت پرداخت گرین کارت registration number رو میخواد که روی ویزا نوشته شده دوست عزیز
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، azadeh2014 ، javid.1353 ، mehdi2014 ، nedaba ، آلیس-1980
مرسي دوستان عزيز لطف كردين
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 02:19)spider007 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 13:31)ah1004 نوشته:  

خیلی ممنون از لطفی که کردید.
اگه الان برای خودم و پسرم پرداخت کنم بعدا توی همین اکانت می تونم همسرم رو هم اضافه کنم؟

17- بله، قطعاً. وارد حساب کاربری خود در uscis میشوید.
18- از ستون سبز رنگ سمت چپ صفحه، گزینهٔ دوم از بالا Make a Request/ Payment را انتخاب می فرمائید؛ و باقی قصّه ...
19- این که همسرتان بجز از این حساب کاربری آیا میتواند از حساب کاربری دیگری این کار را بکند یا خیر بستگی به میزان هوشمند بودن سیستم های آنها و میزان یکپارچگی بانک های اطلاعاتیشان دارد، که این گونه ماجراجوئی ها به هیچ وجه توصیه نمیشود.
20- از آنجائی که همسر شما از افراد زیرمجموعهٔ کیس شما بوده اند شاید در پرداخت وجوهات و تا آنجا که امکان دارد باید در همهٔ مراحل در کیس شما باقی بمانند و شاید عدم رعایت آن بعداً تبعات قانونی و حقوقی به همراه آورد. روزهٔ شکّ دار نگیرید و کاملاً محافظه کارانه همه از یک حساب کاربری.
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، javid.1353 ، mohsenmb ، mehdi2014 ، spider007 ، nedaba ، آلیس-1980
من الان تو ترکیه منتظر پروازم به شیکاگو هستم- اما شناسنامم اینجا گم شد(کپیش همرامه)- میخوام بدونم شناسنامه تو امریکا مورد نیاز میشه؟ یه جا شنیدم برای گرفتن ssn نیاز میشه؟
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، aghamilad ، soli asali ، ali3875 ، mehdi2014 ، rbrb-2015 ، nedaba
وای خدا یعنی میشه همسر من هم زودتر کلیر شه من هم بیام تو این تاپیک
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو ، حلما ، KIMIA2005 ، soli asali ، m.sabet ، m_yek ، mehdi2014 ، USA2014 ، a.rahaa ، ریحانا ، rbrb-2015 ، sal0811 ، anahita 62 ، nedaba ، A_A
(2014-08-18 ساعت 15:57)zzarin نوشته:  وای خدا یعنی میشه همسر من هم زودتر کلیر شه من هم بیام تو این تاپیک

چرا که نه دوست عزیز انشالله بزودی همه دوستان منتظر را توی این تاپیک ببینیم و در خدمتشون باشیم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان