2014-09-12 ساعت 10:28
مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2014-09-12 ساعت 11:13
از دوستان عزیزی که اخیرا از ایران خارج شده اند سئوالی داشتم:
آیا موقع خروج از ایران، با میزان ارزی که خارج کردید مشکلی پیدا نکردید؟ در فرودگاه در ایران درمورد میزان دلاری که به همراه دارید سئوالی نپرسیدند؟ جستجو نکردند؟ و آیا در هنگام ورود به امریکا، هم مشکلی پیش نیامد. میدونم که باید قبلش در فرمهایی که میدهند اعلام کنید، اما آیا با میزان دلاری که به همراه دارید، مشکلی ندارند؟ ممنون میشم از دوستانی که تازه رفته اند اگر پاسخ بدهند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
تشکر کنندگان: gema ، زری وحدتی ، قصه گو ، hadi472 ، nedaba ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، atlantis770
2014-09-12 ساعت 12:38
دوستان عزیز بخصوص در اتلانتا جورجیا و سیاتل و استین تگزاس در مورد شهر محل اقامتتون بخصوص بازار کار و اجاره ها توی تاپیک مربوطه اطلاع رسانی کنین عزیزان ما تازه اول راهیم و به کمک هم نیاز داریم
تشکر کنندگان: miyu ، parsab ، زری وحدتی ، freddyflientstone ، قصه گو ، moqadam ، nedaba ، pari pariaaa ، behjat ، آلیس-1980 ، atlantis770
2014-09-12 ساعت 14:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-12 ساعت 16:27 توسط ParsTrader.)
(2014-09-12 ساعت 11:13)freddyflientstone نوشته: از دوستان عزیزی که اخیرا از ایران خارج شده اند سئوالی داشتم: در مورد فرودگاه امام من بارها با خودم پول بالای ۵۰۰۰ دلار بردم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردم. گیت اول بازرسی(نیروی انتظامی) که کاملا الکی ه و تاحالام حداقل من ندیدم به کسی گیر بدن. پول رو بذارین تو کوله پشتی یا چمدون و قبل از تحویل بار از چمدون خارج کنین و دوباره بذارین تو کوله همراه. بهیچ وجه پول رو تو چمدون قسمت بار نذارین. دستگاه ایکس ری فقط فلز یابه نه پول یاب پس خیالتون راحت. برای بازرسی بدنی هم پول رو تو جیباتون نذارین چون تو بازرسی بدنی ممکنه ببینن یه چیز قلمبه تو جیبتونه و خوششون بیاد بنظرم من کلا فرودگاه امام مشکل خاصی نداره. گیت دوم بازرسی (گیت سپاه) هم بیشتر روی وسایل ممنوع توی هواپیما گیرن و کاری به پول همراه ندارن تو فرودگاه آمریکا هم باید فرم CBP رو پر کنین و بنویسین چقدر پول و اشیا قیمتی همراه تون دارین. اینو همه مسافرای پروازای ورودی به آمریکا پر میکنن. بنظرم من راستش رو بنویسین. افسر cbp از من پرسید چقدر پول آوردم ولی از خیلی ها هم نمیپرسید. تو خارج معیار خیلی چیزا صداقته. یعنی روحرفتون حساب میکنن (دقیقا بر عکس ایران). تشکر کنندگان: lida55 ، reza_norouzi ، زری وحدتی ، freddyflientstone ، rainolf ، gema ، m.sabet ، moqadam ، hadi472 ، nedali ، Shahabpk ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pariaaa
2014-09-12 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-12 ساعت 15:19 توسط reza_norouzi.)
(2014-09-12 ساعت 10:16)babinj2 نوشته: سلام سلام دوست من امیدوارم زندگی خوبی تو امریکا داشته باشین. اگه براتون ممکنه بگین کجای حرفایی که اینجا گفته میشه چرت و پرته و اصلاحش کنین تا ما هم استفاده کنیم! به نظرم تمام حرفایی که اینجا گفته میشه بر اساس تجربه های دوستانیه که این مسیرو طی کردن یا دارن اونور زندگی میکنن. پس بهتره همینجوری دوستان رو به چرت و پرت گویی متهم نکنین و شمام از تجربه هاتون برامون بگین تا مام روشن بشیم! این رویه متاسفانه مدتهاست که اینجا رواج داره و بارها گفتیم که به جای متهم کردن همدیگه بهتره که همدیگرو اصلاح کنیم. ممنونم از همه دوستانی که بدون چشمداشت تجربه هاشونو با دیگران به اشتراک میزارن و کار ما تازه مهاجرارو راحتتر میکنن. در ضمن اضافه کنم که با بقیه حرفاتون موافقم و صبر و امید کلید موفقیت زندگی تو یه دنیای جدیده. شاد باشین.
لاتاری 2014 ساکن لس انجلس، کالیفرنیا
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$
2014-09-12 ساعت 18:35
سلام
من فردا پرواز دارم مطمئنم در آنجا موفق میشوم چون چاره دیگری ندارم من بار آن دوستان جا مانده را بر دوش می کشم پس باید به جای تک تکشان موفق شوم تحمل کنم و صبر داشته باشم برایم دعا کنید محتاج دعای همگیتان هستم من هم از خدا سلامت و موفقیت شما را میخواهم خدانگهدار همه شما عزیزان
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست تشکر کنندگان: m.sabet ، majid_eng ، m_nikparvaz ، reza_norouzi ، lida55 ، زری وحدتی ، melina132 ، aghamilad ، Tabassomshojaat ، SOLTANI11 ، AZAR 1335 ، freddyflientstone ، jojo_hami ، poem ، rezasadeghi ، KIMIA2005 ، Ehsan171 ، قصه گو ، aaraam ، خسته از وطن ، حاجی واشنگتن ، sal0811 ، moqadam ، mpas89 ، gema ، alitab ، Nooshinsalamat ، ehsan1095 ، HERMES7 ، rtt ، morteza88 ، برسام٤ ، nedali ، Shahabpk ، milad.m1986 ، azadeh2014 ، nedaba ، rbrb-2015 ، m_yek ، Mirhosseini ، pari pariaaa ، m.ghoreishi ، NEURON ، S.gh ، lighter ، behjat ، آلیس-1980 ، nasam ، moji20
2014-09-12 ساعت 21:56
سوالی دارم. میخواستم بدونم امضایی که در فرودگاه می کنیم درسته که روی گرین کارتمون قرار میگیره؟ و اینکه باید به همون شکلی باشه که مدارکمون را در سفارت امضا کردیم؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت. فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
2014-09-12 ساعت 22:23
دوستان سلام
ما 8 روز پیش وارد شدیم. امروزرفتیم سوشیال سکوریتی افیس در دالاس برای پیگیری وضعیت شمارمون افیسر بمون گفت شما باید فرم I94 را از DHS.gov پر کنید بیارید تا پرونده را بررسی کنه قضیش چیه؟ اصلا مثل گرین کارت مگه نباید به ادرسمون بیاد اون شماره؟ اون فرم را باید چطور پیدا کنیم؟ کیس ما را میزنه not found
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pariaaa ، آلیس-1980
2014-09-12 ساعت 22:35
(2014-09-12 ساعت 21:56)AZAR 1335 نوشته: سوالی دارم. میخواستم بدونم امضایی که در فرودگاه می کنیم درسته که روی گرین کارتمون قرار میگیره؟ و اینکه باید به همون شکلی باشه که مدارکمون را در سفارت امضا کردیم؟ دوست عزیز امضایی که توی فرودگاه میزنید روی گرین کارت قرار میگیره و دقت کنید پس از ورود بایستی از همین امضا برای تمامی کارهای اداری و بانکی و.. در یو اس استفاده کنید بنابراین تمرین کنید تا یک امضا شیک و خوشگل رو بزنید و نیازی هم نیست شبیه امضا سفارت باشه موفق باشید ..... .زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
2014-09-12 ساعت 23:12
(2014-09-12 ساعت 21:56)AZAR 1335 نوشته: سوالی دارم. میخواستم بدونم امضایی که در فرودگاه می کنیم درسته که روی گرین کارتمون قرار میگیره؟ و اینکه باید به همون شکلی باشه که مدارکمون را در سفارت امضا کردیم؟ بله و نه لزوما، میتونید بگید امضاتون تغییر کرده....
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
2014-09-12 ساعت 23:20
فردي جان تا حالا چند بار گفتم كه مشكلي پيش نخواهد آمد.آمريكاييها كه با ورود پول مشكل ندارن. مي خوان بدونن وقتي دوباره داري از كشورشون خارج ميشي و با خودت پول داري، اين پول مال خودته نه ارز آمريكا.اين رو مترجم فرودگاه در بخش مهاجرت بهمون گفت.و فقط ليمو عماني براشون مهمه، باور كن!!
مي مونه موقع خروج از كشورمون، كسي نپرسيد،اگه گيت بازرسي ، كيف پول رو تو دستم نميديد ، نمي پرسيد. تقريباً هم ديد و هم پرسيد و هم شمرد!! اما اگر استرس داريد حتماً به حساب يه آشنا بفرست، يا اين كه بيشتر از پانزده هزارتا نياريد،يعني براي هر نفر پنج تا.تا رسيديد حساب باز كنيد و به فاميلتون تو ايران بگيد براتون حواله كنه.ميارزه به اين همه استرس كه مطمئناً كار خراب كنه !! در مورد طلا هيچكس، هيچ جا چيزي نپرسيد. شنيده بودم توي فرم ميخوان ارزش مالي محتويات چمدون رو بنويسيم ، اما سؤالي در اين مورد نديدم.اما هرچه چمدون ٢٣ كيلويي داشتيم تو فرودگاه شده بود بين بيست و هفت تا سي!! مي گفتن ترازوهاي خونگي دقيق نيست
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، حاجی واشنگتن ، m.sabet ، aghamilad ، moqadam ، gema ، hadi472 ، Shahabpk ، nedaba ، rbrb-2015 ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nasam ، A_A
2014-09-13 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-13 ساعت 00:04 توسط خسته از وطن.)
(2014-09-12 ساعت 23:12)rainolf نوشته:rainolf مثل اینکه تو تغییر امضا هم سررشته داری....لازم باشه زیر حرفت بزنی... بهتره می ری اونور این کارها رو کنار بزاری...فقط حقیقت!!(2014-09-12 ساعت 21:56)AZAR 1335 نوشته: سوالی دارم. میخواستم بدونم امضایی که در فرودگاه می کنیم درسته که روی گرین کارتمون قرار میگیره؟ و اینکه باید به همون شکلی باشه که مدارکمون را در سفارت امضا کردیم؟
2014-09-13 ساعت 00:32
۹ روز بعد از ورود به آمریکا امروز سوشال به دستمون رسید به هیچ دفتری هم مراجعه نکردیم خودش امدمروز میرم برای گواهینامه اقدام کنم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: sal0811 ، gema ، alitab ، mpas89 ، KIMIA2005 ، reza_norouzi ، lida55 ، AZAR 1335 ، حاجی واشنگتن ، p.arsa ، Farshid1976 ، nedali ، pari pariaaa ، S.gh ، آلیس-1980 ، Lemony ، nasam ، atlantis770 ، A_A
2014-09-13 ساعت 00:39
علي آقا تبريك.خيالتون راحت شد.انشالله فاصله ي موفقيت هاتون هميشه به اين كمي باشه،هنوز از سوشال ما خبري نيست. ولي نگران نيستم ، مياد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
2014-09-13 ساعت 00:45
ممنون قصه گوی عزیز امیدوارم برای شما هم زودتر برسه یه کم خیالم راحت شد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA |