موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من اگه خدا بخواد و یکضرب بگیرم تا 2هفته دیگه میرم . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستان . اول برم پاکتم را بگیرم .... بعد ادامه ماجرا .....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-27 ساعت 14:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-27 ساعت 14:31 توسط alireza001.)
سلام ، در اولين سفر به آمريكا پروسه صدور گرين كارت شما شروع ميشه. وقتي وارد فرودگاه ميشيد پليس اداره مهاجرت مداركتون رو چك ميكنه و مهر ورود در گذرنامه ثبت ميشه. حالا ممكنه چند وقت مثلا" ازچند روز تا حدود يك ماه يا كمي بيشتر طول بكشه تا گرين كارت به آدرسي كه دادين ارسال بشه وقتي گرين كارت به دستتون ميرسه مي بينيد كه تاريخ صدورش با تاريخ ورود شما به خاك آمريكا يكي است. حالا فرض كنيم مثلا" ما به هردليلي مي خواهيم برگرديم ايران و هنوز گرين كارت به دستمون نرسيده در اين حالت بايد بدونيد پس از ورد به خاك آمريكا باز هم تاكيد مي كنم پس از ورود به خاك آمريكا ويزاي شما قابليت يكسال تردد به آمريكا رو پيدا ميكنه. بعدا ميشه از طريق دوستان يا آشناها گرين كارت رو به ايران فرستاد.(البته اگر كسي رو داشته باشين كه آدرس خونه اون شخص رو داده باشين و ....) اما توصيه من اينه كه بهتره صبر كنيد تا گرين كارت به دستتون برسه كه اين همه استرس به شما وارد نشه ولي معمولا" بيشتر از يكماه طول نميكشه. فقط بعد از رفتن به ايران رعايت قانون حداكثر 6 ماه خارج از آمريكا بودن رو رعايت كنيد در اين مورد هم موارد ذيل مفيد است:
- قانون ميگه شما مجاز هستين حداكثر 6 ماه (180روز) از آمريكا خارج باشيد.
- قانون ميگه از 6 ماه بيشتر و از يكسال كمتر رو ممكنه از شما توضيح بخوان و بايد دليل قانع كننده بيارين.
- قانون ميگه اگه يك سال رو رد كنيد دوباره بايد بريد سفارت آمريكا ويزاي مجددبگيريد كه در اين مورد دوباره بايد معاينات پزشكي رو انجام بدين.
- قانون ميگه اگه به دلايلي نميتونيد قوانين مهاجرت رو رعايت كنيد اجازه حداكثر 2 ساله خارج بودن از آمريكا رو براي خودتون فراهم كنيد. (به اصلاح ما ايرانيا پاس سفيد بگيرين كه اين اجازه فقط يكبار صادر ميشه و قابل تكرار نيست كمي هم هزينه داره و بايد براي گرفت اجازه و طي مراحل اداري حداكثر 60 روز در آمريكا بمونيد)
- قانون ميگه اگه مامور اداره مهاجرت تشخيص بده كه شما در آمريكا نمي خواهيد زندگي كنيد حتي با كمتر از شش ماه خارج بودن از آمريكا ميتونه پرونده براتون تشكيل بده (در فرودگاه)
نكات مهم:
1- مامور اداره مهاجرت در فرودگاه در خيلي از موارد اگر شش ماه رو هم رد كرده باشين به اصطلاح بهتون گير نميده ولي هر سوالي پرسيد دروغ نگيد. (ممكنه براي ترسوندن چند ساعت توي فرودگاه نگهتون بدارن)
2- حتي اگر يك سال رو هم رد كرده باشين و تاريخ روي گرين كارتتون منقضي نشده ميتونيد با همون گرين كارت وارد خاك آمريكا بشيد ، حالا مامور اداره مهاجرت يا اصلا چيزي نميگه ، يا گير ميده و توضيح مي خواد ولي در نهايت و حداكثر چند ساعت معطلي در فرودگاه و بدون هيچ اتفاق خاص ديگه اي مياييد بيرون.
3- در موارد استثنايي براتون پرونده تشكيل ميده و وقت دادگاه ميزارن تا در مورد تمديد يا عدم تمديد اقامتتون دادگاه تصميم بگيره. (معمولا" گرين كارتو در اين حالت ميگيره اما بهتره با كمي مقاومت يا چرب زبوني مانع اين كار بشيد البته اگه هم گرين كارتو بگيره ميشه بدون اينكه به مرحله دادگاه برسه با مراجعات متعدد به اداره مهاجرت مستقر در منطقه اي كه وارد خاك آمريكا شديم و يا فرودگاه مربوطه ميشه گرين كارتو پس گرفت)
4- يادتون باشه هيچ وقت توي فرودگاه در خصوص اين موارد كسي رو از توي فرودگاه ديپورت نميكنن.
5- اخراج از خاك آمريكا در اين موارد فقط با حكم دادگاه امكان پذيره.
6- اگه به فرض محال گرين كارتتونو بگيرن و شما بعد از چند وقت و پيش از تشكيل دادگاه كه معمولا براي بار اول به نفع مهاجرها راي ميدن به ايران برگردين چون گرين كارت دستتون نيست ديگه نميتونيد برگردين آمريكا پس صبر كنيد تا تكليفتون معلوم بشه.
7- اگه متاهل و بچه دار هستين معمولا خيلي رعايت حالتونو ميكنن و كمتر گير ميدن.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، با عرض پوزش سوالی داشتم در مورد پرداخت مبلغ ۱۶۵ دلار. من این مبلغ رو پرداخت کردم هم برای خودم و خانوادهام و پرینت هم گرفتم، درقسمت آپدیت پروفایل ، فیزیکال آدرس باید آدرس جاییکه الان زندگی میکنم رو بنویسم یا آدرسی رو که تو آمریکا میخوام وارد بشم ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر
روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی صبر...
به امید موفقیت همه دوستان
سفرنامه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها بدون كرديت كارت اين هزينه رو چه جوري مي شه پرداخت كرد؟