موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
گواهینامه رانندگی بین المللی که آدرس داره فقط آدرس تهرانه
گواهینامه تگزاس رو هم یه سرچ بکنی میبینی آدرس داره. فقط مشکلش اینه که با این چیزی که خوندم یکی از آخرین کارت هایی که نصیبت میشه گواهینامه رانندگی تگزاسه و نه اولین کارت ها و طبیعتا سوشیال و حتی گرین کارت ممکنه زودتر دستت بیاد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-05 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-05 ساعت 19:57 توسط farshad varaste.)
برای افتتاح حساب معمولا دو تا آی دی لازمه البته نه لزوما آدرس دار، ولی بعضی از بانکها مثل ولز فارگو که خیلی از دوستان اونجا حساب دارن با یک آیدی که معمولا پاسپورته حساب باز میکنن ولی مثلا بانک چیس اینکار رو نمیکنه( تجربیات شخصی).
گواهینامه متداولترین و معتبرترین آی دی آدرس دار در آمریکاست ولی گرفتنش موکول میشه به داشتن سوشال و گری کارت
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ضمن تبریک سال نو یک سوال دارم در مورد بیمه ومراحل بازنشستگی من مدت چهار ماه است وارد امریکا ایالت میشیگان شدم سوشیال و گرین کارت و ای دی گرفتم خواستم ببینم برای بیمه اوباماکر چه باید بکنم در ضمن سه ماه دیگه هم به مرز بازنشستگی میرسم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر از لطف دوستان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='farshad varaste' pid='591181' dateline='1428247572']
برای افتتاح حساب معمولا دو تا آی دی لازمه البته نه لزوما آدرس دار، ولی بعضی از بانکها مثل ولز فارگو که خیلی از دوستان اونجا حساب دارن با یک آیدی که معمولا پاسپورته حساب باز میکنن ولی مثلا بانک چیس اینکار رو نمیکنه( تجربیات شخصی).
گواهینامه متداولترین و معتبرترین آی دی آدرس دار در آمریکاست ولی گرفتنش موکول میشه به داشتن سوشال و گری کارت
[/qu
بله دقیقا همینطوره chase حتما باید گواهینامه داشته باشی ادرس و عکس می خوان ولی well fargo به راحتی فقط با پاسپورت باز می کنه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ممکنه دوستان مطلع ، در مورد شرائط بازنشستگی در آمریکا و امتیازاتی که برای اینگونه افراد قائل می شوند اطلاعاتی بدهند؟
باسپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون میشم اگر راهنماییم کنید،من ۱ نوامبر ۲۰۱۴ رفتم آمریکا ۲ماهی ماندم .
سو شیال نامبرم اومد ولی گرین کارت نه ، حالا نمیدونم من دوباره ۶ماه بعد از آخرین خروجم باید برم آمریکا ، یا اینکه بعد از دریافت گرین کارت هر ۶ ماه ۱بار باید برم،مشکل اینه ک اصلا فرصت رفتن ندارم.۱۶۵ $ رو هم پرداخت کردم.
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز بنده و همه ی دوستان بارها گفته ایم که DMV کالیفرنیا برای صدور گواهینامه موقت فقط ترجمه گواهینامه بهمراه اصلش رو می خواد و گواهینامه بین المللی رو قبول نداره و از گواهینامه بین المللی فقط قابل استفاده برای کسانی است که صرفا بعنوان توریست میان اینجا و با DMV کاری ندارند.