کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-11-14 ساعت 03:03)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 20:58)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
ماتصمیم داریم بریم کالیفرنیا،کسی میدونه از کجا میشه با کمترین هزینه بلیط هواپیما تهیه کرد؟

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییمون کنه
با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب مهاجرسرایی

یه سر به این سایت بزنید، یکی از فامیلامون که همیشه از کالیفرنیا ایران میاد از این سایت بلیط میگیره ... قیمتاش خیلی خوبه
www.cheaptickets.com
عزیز این سایته که میگه نمیتونه ایران رو ساپورت کنه
شماره کیس: 2014AS66XX تاریخ رویت قبولی: MAY,5,2013 تاریخ ارسال مدارک: JUNE,9,2013 کنسولگری: ANK--> ABU تعداد نفرات: 4 تاریخ رویت نامه دوم: APRIL,16,2014 تاریخ مصاحبه: 4Th week of JUNE

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar
(2014-07-12 ساعت 16:30)A10A نوشته:  دوستان یه سوالی ما می تونیم یک کیس کامپیوتر رو با خودمون ببریم یا نه...؟؟؟؟!!!! ممنوعیتی نداره؟

(والا هر چی بگیم از اینا بر می آد..!!!)

کیس؟ چرا کل کیس را میخواهید ببرید؟ اگه هدفتون بردن اطلاعات ذخیره شده توی هاردشه، خب فقط هارد رو ببرید! اگر هم فقط بخشی از اطلاعاتش لازمه، خب روی یک هارد اکسترنال کپی کنید و بذارید توی جیبتون و ببرید . چه کاریه که اون قوطی آهنی و سنگین رو با خودتون ببرید؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

پاسخ
سلام يك سوال يعني اگه ترجمه داشته باشيم بايد ببريمdmv يا اينكه نيازي به رفتن نيست و ميشه رانندگي كرد؟و اينكه فرمي لازم هست كه پر كرد يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-07-13 ساعت 02:41)Alireza 2014 نوشته:  سلام يك سوال يعني اگه ترجمه داشته باشيم بايد ببريمdmv يا اينكه نيازي به رفتن نيست و ميشه رانندگي كرد؟و اينكه فرمي لازم هست كه پر كرد يا نه؟

شما میتونید به سایت www.dmv.org مراجعه کنید و دفترچه ایین نامه رو دانلود و مطالعه کنید. اگر شما با ویزای توریستی تشریف میایرین که باید گواهی نامه بین المللی و گواهینامه ایران همراهتون باشه . اگرهم که مهاجرت میکنید باید گواهینامه اینجا رو دریافت کنید. اصل گواهی نامه ایران و به همراه ترجمه اش(بهتره که باشه) می برید اداره dmv تا از کلاسهای آموزشی و غیره صرف نظرکنند- 46 یا 48 تا سوال داره که دفعه اول 6تا غلط مجازه و برای بار دوم 3تا غلط مجازه. بهتره قبل از اینکه به dmv برین قرار ملاقات بگیرین وگرنه کلی معطل میشین. موفق باشین
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
سلام به همه دوستان عزیز،راستش سوالی که هنوز نتونستم کسی رو پیدا کنم که جواب محکم و واقعی بهم بده:
اگر من یا خانومم تو لاتاری برنده بشیم و برای مصاحبه فقط خانومم با بچه کوچیکم بره و من به دلایلی نتونم از ایران خارج بشم (البته فکر بد نکنید ها،مسئله شخصی هست) اونوقت چی میشه؟آیا خانم و فرزندم میتونن ویزا رو بگیرن و برن آمریکا تا بعد من به اونها ملحق بشم؟ دوستان خیلی برام مهمه لطفا محبت کنید کارشناسی واقعی کنید... موفق و پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-07-13 ساعت 09:00)hs6467 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،راستش سوالی که هنوز نتونستم کسی رو پیدا کنم که جواب محکم و واقعی بهم بده:
اگر من یا خانومم تو لاتاری برنده بشیم و برای مصاحبه فقط خانومم با بچه کوچیکم بره و من به دلایلی نتونم از ایران خارج بشم (البته فکر بد نکنید ها،مسئله شخصی هست) اونوقت چی میشه؟آیا خانم و فرزندم میتونن ویزا رو بگیرن و برن آمریکا تا بعد من به اونها ملحق بشم؟ دوستان خیلی برام مهمه لطفا محبت کنید کارشناسی واقعی کنید... موفق و پیروز باشید

سلام دوست عزیز
دوستانی داشتیم که زمان مصاحبه تنها رفتن و برای نفر دیگه وقت دیگه ای درخواست دادن.
ولی دقت کنید، بهره با KCC هماهنگ کنید تا دو وقت سفارت بگیرین.
در ضمن، با توجه به تجربیاتی که میتونین توی همین فوروم پیدا کنین، نفر برنده باید حتما بره و برای نفر بعدی درخواست بده.
یعنی این کار رو در حالی که خانمتون برنده باشه میتوننی به راحتی درخواست کنین.
موفق باشید
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، خسته از وطن ، قصه گو ، ssara
(2014-07-13 ساعت 09:06)alireza7 نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 09:00)hs6467 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،راستش سوالی که هنوز نتونستم کسی رو پیدا کنم که جواب محکم و واقعی بهم بده:

سلام دوست عزیز
دوستانی داشتیم که زمان مصاحبه تنها رفتن و برای نفر دیگه وقت دیگه ای درخواست دادن.
در ضمن، با توجه به تجربیاتی که میتونین توی همین فوروم پیدا کنین، نفر برنده باید حتما بره و برای نفر بعدی درخواست بده.
موفق باشید

ممنونم دوست خوبم،یعنی به خانومم که برنده اصلی هست ویزا میدن و به من بعدا؟مثلا اگر کلا برای مصاحبه نرم چی؟ مثلا بعدا از طریق همسرم که بعداز قبولی بهش گرین کارت میدن از ویزای نامزدی اقدام کنم...؟
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، قصه گو ، soli asali
سلام دوستان عزیز
من در تاریخ 5 agu بلیط دارم ohau و به دنبال یه هم خانه خوب می گردم که اونجا هزینه زندگی و اجاره خونه نصف بشه اگه کسی هست به من پیام بده ضمنا من فرصتی ندارم هرچه زود تر بهتر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان من بلیت دالاس گرفتم اما حالا مقصد عوض شده به لوس انجلس ما میتونیم بریم دالاس بعد از اونجا دوباره هوا پیما سوارشیم بریم لوس انجلس و مشکلی بر نمیخوریم و بلیت داخلی امریکا رو با پاس پورت و ویزا به ما میدن لطفا سریع راهنمایی کنید
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980

سلام دوست عزیز
موفق باشید

دوست عزیز ریسک این کار خیلی بالا هست و احتمال ریجکت شدن 99% ه .
این کارو اصلا نکنید مخصوصا در حال حاضر که آفیسر دنبال یه ایراد کوچیک میگرده تا ریجکت کنه خدایی نکرده .. حتما با هم برای حتما با هم تشریف ببرید ولی برای ورود به آمریکا مهم نیس ولی باید نفر برنده اول وارد بشه یا با هم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2014-07-13 ساعت 18:44)soli asali نوشته:  

سلام دوست عزیز
موفق باشید

دوست عزیز ریسک این کار خیلی بالا هست و احتمال ریجکت شدن 99% ه .
این کارو اصلا نکنید مخصوصا در حال حاضر که آفیسر دنبال یه ایراد کوچیک میگرده تا ریجکت کنه خدایی نکرده .. حتما با هم برای حتما با هم تشریف ببرید ولی برای ورود به آمریکا مهم نیس ولی باید نفر برنده اول وارد بشه یا با هم !

سلی جان این دوستمون هنوز برنده لاتاری نشدند و دارن از حالا پیش بینی می کنند برا اون روز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، anahita 62 ، soli asali
(2014-07-12 ساعت 17:00)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 16:30)A10A نوشته:  دوستان یه سوالی ما می تونیم یک کیس کامپیوتر رو با خودمون ببریم یا نه...؟؟؟؟!!!! ممنوعیتی نداره؟

سلام دوست من
بردن يه كيس كامپيوتر به آمريكا؟؟؟
اين كار چند تا مسئله داره:
1- حجمش زياده
2- محدوديت وزن بار داريم
3- قطعات داخلش به ضربه حساسه
4- ...

خود دانيد!

ببین رضا جون می دونم، فقط می خواستم ببینم ممنوعیت از نوع ایرانی نداره برای بردنش...؟؟؟؟Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-07-13 ساعت 22:45)A10A نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 17:00)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
بردن يه كيس كامپيوتر به آمريكا؟؟؟
اين كار چند تا مسئله داره:
1- حجمش زياده
2- محدوديت وزن بار داريم
3- قطعات داخلش به ضربه حساسه
4- ...

خود دانيد!

ببین رضا جون می دونم، فقط می خواستم ببینم ممنوعیت از نوع ایرانی نداره برای بردنش...؟؟؟؟Big Grin

در این موردش بی اطلاعم.
می تونین به گمرک فرودگاه امام زنگ بزنین و بپرسین.
مارو هم در جریان بزارین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، حاجی واشنگتن
(2014-07-13 ساعت 16:06)feel نوشته:  دوستان من بلیت دالاس گرفتم اما حالا مقصد عوض شده به لوس انجلس ما میتونیم بریم دالاس بعد از اونجا دوباره هوا پیما سوارشیم بریم لوس انجلس و مشکلی بر نمیخوریم و بلیت داخلی آمریکا رو با پاس پورت و ویزا به ما میدن لطفا سریع راهنمایی کنید

بله میدن شما از همین ایران هم میتونین بلیط داخلی امریکا رو بگیرین تا خیالتون راحت شه
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، USA2014
(2014-07-13 ساعت 23:55)lida55 نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 16:06)feel نوشته:  دوستان من بلیت دالاس گرفتم اما حالا مقصد عوض شده به لوس انجلس ما میتونیم بریم دالاس بعد از اونجا دوباره هوا پیما سوارشیم بریم لوس انجلس و مشکلی بر نمیخوریم و بلیت داخلی آمریکا رو با پاس پورت و ویزا به ما میدن لطفا سریع راهنمایی کنید

بله میدن شما از همین ایران هم میتونین بلیط داخلی آمریکا رو بگیرین تا خیالتون راحت شه

دوست عزیز به من گفتن نمیتونیم اول بریم دالاس بعد از اونجا بریم لوس انجلس چون تو دالاس مدارک رو از ما میگیرن و حتی ممکن گیر بدن که چرا اینجوری اومدیم و میخواهیم ایالت عوض کنیم گیج شدم نمیدونم چی کار کنم وقتم ندارم قیمت بلیط هم که سر به فلک کشیده لطفا راهنمایی کنین مدیران محترم و دوستان گرامی
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، KIMIA2005 ، soli asali ، آلیس-1980 ، mohammadg846

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان