موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 23:21)panyi نوشته: سایت چرا اینجوریه من واسه دوستم فرمو تکمیل کردم فرستادم وقتیcontiniu زدم دوباره همون قسمت ثبت نام اومد ۲ بار هم این اتفاق افتاد و الان واسه بار ۳ دوم دارم میفرستم واسه خودمم ۱ بار اینجوری شد ولی برای بار ۲ درست شد به نظرتون چیکار کنم یوقت رد نکنن آخه confrimation numberرو نداد
پانی جان با اینترنت اکسپلورر واسه من این مشکل پیش اومد...مرورگر رو عوض کردم درست شد...نگران رد شدن بخاطر دوبار ثبت نام نباشید، چون شما کانفرمیشن نامبری دریافت نکردید پس منطقی نیست که ثبت نامتون ثبت شده باشه فقط زمانی ثبت نام درست ارسال میشه که کانفرم بشه فرم
someday i will leave and never come back
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میبخشید یه سوال :
من 19 ساله هستم میتونم جدا باز کنم ؟ و یک بار هم با کیس خانواده ؟
تحصیلات هم گزینه ای برای دانشجویی نداره ؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 00:41)mahdibashoma نوشته: ملاک این نیست که شما در حال حاضر چه مدرکی دارید ملاک مدرکی هست که در زمان مصاحبه میتونید تحویل بدید.اما اگر به هر نحو فکر میکنید به دلایل مختلف نمیتونید مدرکتون را تا زمان مصاحبه دریافت کنید طبق گفته دوستمون مدرک دیپلم را انتخاب نکنید.چون نقص مدرک میخورید.(شرایط محل تحصیل /نحوه رهایی دیپلم رو در نظر بگیرید)
ملاک زمان ثبت نام هست بهتره طبق وضعیت فعلی فرم پر بشه که بعدا دردسرساز نشه
we fight for a better life
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما در حال حاضر هر مدرکی رو که در دست دارید بزنید، اگر دانشجو هستید باید بگید مقداری از دروس رو گذروندید، بعد اگر بسلامتی قبول شدید و مدرکتون رو در اون زمان گرفته بودید که در فرم هایی که برای کی سی سی باید بفرستید، اطلاعاتتون رو آپدیت می کنید، مدرکی رو که هنوز نگرفتین نزنید...