موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال داشتم لطفا راهنماييم كنيد
در كمال تعجب من در فرم ثبت نام امسال جاى اسم و فاميلم رو اشتباه نوشتم كارى ميتونم بكنم يا كارم تمومه
jiva persia
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-27 ساعت 20:01)kitrinos نوشته: (2013-10-01 ساعت 12:38)hajiarab نوشته: (2013-10-01 ساعت 11:55)zz24 نوشته: ممنونم از تمامی مدیران عزیز و بقیه
اگه میشه برادر کوچیکتون رو یه راهنمایی بفرمایید
1-این رو میدونم افراد زیر 21 سال یه حق ثبت نام دارند و همینطور افراد بالای 21 هم دارند...افراد زیر 21 میتونن با بابا مامانشون هم تو یه کیس باشن...اینو میدونم ولی سوالم که خیلی برام عجیبه اینه که ایا مثلا زن و شوهر میتونن جدا ثبت نام کنن؟ منظورم اینه که زن و شوهر میتونن 1 بار جدا جدا ثبت نام کنن؟ و یک بار هم مثلا شوهر زنشو تو کیس خودش ثبت نام بکنه؟و یک بار دیگه زن شوهرشو تو کیس خودش ثبت کنه؟ یعنی میشه 3 بار؟چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-من شنیده بودم که افراد زیر 21 میشه 3 بار در قرعه باشن...یه بار تنها و 2 بار با والدین....ولی بنا بر سوال بالام اگه اونجوری که گفتم شن و شوهر هم 3 بار میشه؟
3-اعلام برندگان دور دوم 2014 از کی در کدام سایت قرار داده میشه؟
داداش گلم شما اگه زیر 21 سال هستی و مجردی 3تا شانس داری.
1- پدرت به عنوان شخص درخواست کننده باشن و شما و مادرتون زیرمجموعه ایشون باشین
2- مادرتون درخواست کننده باشن و شما و پدرتون زیر مجموعه ایشون باشین
3- شما به تنهایی درخواست کننده باشین که در اینصورت پدر و مادرتون نمیتونن با شما بیان اگر قبول بشین
درود بر شما
یعنی یه بچه ۷ ساله هم میتونه مستقلا شرکت کنه و اگه قبول بشه ،ویزا به پدر و مادرش هم تعلق میگیره؟
تكي ها ويزا فقط واسه خودشونه
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعضی از ماها تو فامیلیمون پسوند داریم........باید پسوندو تو قسمته Middle Name بنویسیم.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در صورتی که کسی همسر و فرزند داشته باشد اما تصمیم به رفتن به همراه او را نداشته باشند باید مجرد ثبت کند یا متاهل؟
سپاس