موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند واحد تو دانشگاه پیام نور گذروندم ولی یهو ول کردمو و دیگه سراغش هم نرفتم حالا مدرکمو چی بزنم ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1 - سوالی دارم مثلا کسانی ازدواج کردن و چند تا فرزند هم دارند اما فرزندان آنها بالای 21 سال است آیا باید در گذینه 14 که نوشته تعداد فرزندادن را بنویسید آیا میشود تعداد فرزندادن بالای 21 سال را هم نوشت یا فقط باید تعداد زیر 21 سال را نوشت
2 - و کسانی که خیلی قدیم مثلا 20 یا 30 سال قبل دیپلم گرفتن حالا باید کدام گذینه را انتخاب کنند که مشکلی نداشته باشه و برای ویزا دادن و یا مصاحبه مشکلی پیش نیاد و نگن این مدرک کمه یا کافی نیست
3 - حالا کسانی که تازه دیپلم گرفتن و رشته فنی حرفه ای است اما کلا دیپلم کامل حساب میشود کدام گذینه را برای مدرک باید انتخاب کنند که مشکلی نداشته باشه و برای ویزا دادن و یا مصاحبه مشکلی پیش نیاد و نگن این مدرک کمه یا کافی نیست
4 - سوال دیگر آیا باید با همان ایمیلی که سالهای قبل ثبت نام کردیم دوباره ثبت نام کنیم یا ایمیل جدید درست کنیم
ممنون
خداحافظ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه مدرک ندارم
نباید گزینه ی تعدادی واحد دانشگاهی رو بزنم ؟؟؟
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه یه آدرس ایمیل رو واسه دو یا سه تا کیس بنویسیم اشکالی نداره؟
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-02 ساعت 03:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-02 ساعت 03:36 توسط tabassom.)
سلام دوستان من همه چيز رو براي پبت نام آماده كرده بودم اما وسط ثبت نام يهو ديدم عكسمو كه روي دسكتاپ سيو بود نيست و چون بلد نبودم تو سيستمم پيداش كنم و هرچي گشتم نبود وسط ثبت نام كنسل اينتراي رو انتخاب كردم بعد هم صفحشو كلا بستم حالا تكليفم چيه ؟
اين ثبت نام به حساب ميادئ يا نه؟
ثبت نام مجددم ممنوعه؟
تا همون قسمت كه بايد عكس آپلود كنيم فرم رو پر كرده بودم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من دارم ثبت نام میکنم و اطلاعات رو پر کردم ادامه رو زدم و okکردم ولی دوباره پرید صفحه ی فرم و دیگه پایینه صفحه continue هم نداره ,باید چی کار کنم؟؟؟؟
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"