موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 17:27)soli asali نوشته: (2013-10-01 ساعت 17:11)Masbafa نوشته: سلام عزیزان
تابستون آخرین ترم من بود و نمره ها هم اومد، اما کارهای فارغ التحصیلی رو هنوز انجام ندادم.
موقع ثبت نام باید قسمت "دارای مدرک لیسانس دانشگاهی" رو انتخاب کنم یا "در حال تحصیل مقطع لیسانس" ؟
شما هرچی الان وارد میکنی باید روز مصاحبه بتونی ارائه کنی.
بله شما لیسانس قید بفرمایید
پس در این صورت با وجود اینکه تابستون درسم تموم شده، "در حال تحصیل" رو انتخاب کنم گویا بهتره!
چون فعلا که مدرکی در کار نیست، اگه هم باشه تا دو سه ماهه دیگه بصورت گواهی موقت بشه گرفت چون سربازی نرفتم.
موافقید؟
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای فوق دیپلم چه گزینه ای را انتخاب کنم؟
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 18:35)King Eagle نوشته: (2013-10-01 ساعت 17:11)Masbafa نوشته: سلام عزیزان
تابستون آخرین ترم من بود و نمره ها هم اومد، اما کارهای فارغ التحصیلی رو هنوز انجام ندادم.
موقع ثبت نام باید قسمت "دارای مدرک لیسانس دانشگاهی" رو انتخاب کنم یا "در حال تحصیل مقطع لیسانس" ؟
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری سراغ فارغ التحصیلیت و بعد بیای ثبت نام کنی هیچچچچچچچ عجله ای رد ثبت نام کردن نیست چون هیچ اولویتی به اونایی که زودتر ثبت نام کردن نمیدن
تازه سراغ فارغ التحصیلی رفتم و اما یه پروسه ای داره که حدودا دو ماه طول می کشه، مطمئنا تا اون موقع ثبت نام 2015 تموم شده.
پس به نظرم اگه در حال تحصیل بزنم ضرر نمی کنم چون در طول این یک ماه مدرکی در کار نیست که گزینه " دارای مدرک لیسانس دانشگاهی" انتخاب کنم.
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 18:52)King Eagle نوشته: (2013-10-01 ساعت 17:11)Masbafa نوشته: تازه سراغ فارغ التحصیلی رفتم و اما یه پروسه ای داره که حدودا دو ماه طول می کشه، مطمئنا تا اون موقع ثبت نام 2015 تموم شده.
پس به نظرم اگه در حال تحصیل بزنم ضرر نمی کنم چون در طول این یک ماه مدرکی در کار نیست که گزینه " دارای مدرک لیسانس دانشگاهی" انتخاب کنم.
شما چه دانشگاهی میری که 2ماهههههههه فارغ التحصیلیت طول میکشه برای من 1 روزه تموم شد
یکی از مدارک پرونده من که تایید تحصیلی هست ناقصه، کپی پیش دانشگاهی پست کردم به آموزش و پرورش منطقه و از اونور باید بیاد دانشگاه تا ضمیمه پرونده بشه... خود مسئول پست هم گفت یکی دو ماهی طول می کشه برسه دانشگاه.
اصل موضوع سر اینه چون بقیه کارا دو سه روزه انجام میشه.