موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان برای اینکه ثابت کنید که مدرک لیسانس دارید حتما لازمه که اصل مدرک باشه یا با مدرک موقتم میشه و کارو راه میندازه.من دیدم که بعضی ها میگن مدرک موقتم میشه.واقعا مطمئنید؟؟؟؟من بار دومه ثبت نام کردم و بار اول قشنگ یادمه که درگیر مدرک و این چیزا که بودم گفته شده بوده واسه لیسانس اصل مدرک می خوان.حالا یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که اصلا مدرک موقتم نمیدن این بی..... و منم سربازی نرفتم و میخام برم بعد چندماه و واقعا نمی خوام ریسک کنم.حالا می خوام بپرسم که من درسم تموم شده کامل ولی خب نه مدرک موقت دارم نه مدرک اصل.پس با این اوصاف می خوام بزنم some university courses .حالا آیا بهم گیر میدن یا نه؟چون واقعتشم پاس کردن تمام واحد های درسی به این معنی نیست که شما لیسانس داری بلکه وقتی لیسانس داری که مدرکت دستت باشه.پس چون در حال حاضر مدرکی دست من نیست ولو اینکه تمام واحد های دانشکاهیم پاس کرده باشم پس با این وجود به نظر خودم من دارم همون چیزی که شرایط حالم است می نویسم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-27 ساعت 17:40
سلام دوستان
من فایل PDF خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۴ رو نگاه کردم. خیلی جالبه که تمام برندگان مدرک دانشگاهی داشتن و حتی یک دیپلم هم توی لیست نیست!
این یعنی اینکه امکان داره برای تحصیل کرده ها امتیاز قایل بشن؟ مسلما افرادی که دیپلم دارند هم ویزا میدن ولی منظورم اینه که امتیازی برای دانشگاهیان قایل بشن.
من سه نفر رو میشناسم که دانشجو لیسانس هستن قبول شدن. بعضیا هم بار اولشون بود شرکت می کنن! و برنده شدن
خانواده ما 11 ساله که داریم شرکت میکنیم. از زمانی که پستی بود!! و فرم رو با پست میفرستادیم. یعنی تا الان دقیقا 35 تا فرم پر کردیم. ولی هیچ خبری از شانس نیست شانسه داریم؟!
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-27 ساعت 17:56)majid7 نوشته: (2013-10-27 ساعت 17:40)kurosh2100 نوشته: سلام دوستان
من فایل PDF خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۴ رو نگاه کردم. خیلی جالبه که تمام برندگان مدرک دانشگاهی داشتن و حتی یک دیپلم هم توی لیست نیست!
این یعنی اینکه امکان داره برای تحصیل کرده ها امتیاز قایل بشن؟ مسلما افرادی که دیپلم دارند هم ویزا میدن ولی منظورم اینه که امتیازی برای دانشگاهیان قایل بشن.
من سه نفر رو میشناسم که دانشجو لیسانس هستن قبول شدن. بعضیا هم بار اولشون بود شرکت می کنن! و برنده شدن
خانواده ما 11 ساله که داریم شرکت میکنیم. از زمانی که پستی بود!! و فرم رو با پست میفرستادیم. یعنی تا الان دقیقا 35 تا فرم پر کردیم. ولی هیچ خبری از شانس نیست شانسه داریم؟!
11 ساله که داریم شرکت میکنیم ـ شما هم دیپلم دارید؟
من بعید میدونم این موضوع که مدرک داشته باشند راحت تر قبول میکنند
من لیسانسم. پدرم هم فارغ تحصیل آمریکاست. گرین کارت داره ولی 20 ساله که آمریکا نبوده
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Hadi_20 جان اینا رو که من گفتم از خودم در نیاوردم که برا اینکه اطمینان پیدا کنی یه سر بزن تاپیک مشکلات مدارک برندگان 2013 یکی بود مث شما یه ایمیل داده بود سفارت گفته بودن مشکلی نداره دیپلمو پیشتونو بیارین .تازه یکضربم گرفته بود