موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من که یه عکس با دوربینم گرفتم بدون سایه زمینه سفید تو روز داخل اتاقم...
با سایت خود Travel.state.gov ادیت کردم سایزش شد 600x600 حجمش هم شد 130 KB فرستادم رفت !
رفتم عکاسی میگه ۱۵۰۰۰ تومان میگیرم ! واقعاْ بی انصافیه
چقدر خداوند بزرگ است درست زماني که انتظار دريافت چيزي را از او نداري بهترينش را به تو ارزاني مي دارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان اگه عکس رو با ریش بگیریم مشکلی داره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
صبح همگی به خیر ....دوستان من عکسی که گرفتم متاسفانه تاریخ دوربین 2000 بوده و عکاس هم نمیپذیره میگه این تاریخ اهمیتی نداره....حالا باید چیکار کنم؟
به نظرتون با همین ثبت نام کنم یا برم یه جا دیگه عکس بندازم؟
آیا ممکنه بتونم تاریخ دوربین را عوض کنم؟
یه مشکل دیگه که با این عکس دارم dpi 600 هستش آیا میتونم dpi را عوض کنم وبه 300 تغییرش بدم؟
به نظرمیرسه عکاسهامون یا واقعا نمیدونن یا از قصد این کار را میکنند....من هر سال سر عکس لاتاری کلی حرص میخورم...کسی اگر عکاسی مطمئن سراغ داره نشانیشو برای من بفرسته یه دنیا ممنون میشم....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از یه عکاسی واسه لاتاری عکس گرفتم 600 در 600 و 300 dpi هستش و کاملا واضحه ولی الان که تو فوتوشاپ دارم چک می کنم اون قسمتهایی که گفته مثلا از زیر چانه تا کادر زیری عکس باید 336 تا 414 پیکسل باشه رعایت نشده به نظرتون ایرادی داره؟
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
حسین جان !
توجه داشته باشی کسانی که در نهایت عکسها را بازدید و تایید می کنن انسان هستند و شرایط را درک می کنند . در مورد بچه های زیر دو سال که نمیتونن تمرکز کنن بهترین راه حل این هست که روی تخت خواب یک پارچه سفید پهن کنید و بچه را روی ان بخوابانید و از بالا چند عکس بگیرید . برای اینکه تمرکز او جلب شود بهتر هست موقع گرفتن عکس یک شمع یا پراغ قوه یا عوامل توجه زا دیگر را ناگهانی به او نشان دهید و وی چند ثانیه متوقف می شود تا تصویر را تحلیل کند ... در این زمان شما می توانید عکس بدون حرکت بندازید... و بعدا ویرایش کنید..