موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 15:13)far572000 نوشته: سلام دوستان، من میخواستم بدونم که آیا فرمها رو میشه هم ایمیل کرد و هم با پست ارسال کرد.
هر دو روش امکان پذیره ولی فقط یکی از روشها را انجام بدید و پیشنهاد دوستان باتجربه تر ایمیل هست. فقط فرمها را بطور همزمان هم با ایمیل و هم با پست ارسال نکنید.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعدا میشه این آدرس ایتم ده رو تغییر داد؟ چون من شاید آدرس کسی رو بدم ولی خودم برم تو یه ایالت دیگه. اونوقت کلی به مشکل بر می خوریم که.
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من همسرم مدرک فوق دیپلم عمران و الان در مقطع لیسانس عمران درس میخونه و2 ترم دیگه بیشتر باقی نمونده باید داخل فرمها اگه نیاز بود مدرکشو همون فوق دیپلم بزنه با ریز نمرات فوق دیپلمش؟؟؟؟؟؟
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 15:33 توسط babak82.)
(2013-05-05 ساعت 14:39)hedipes نوشته: من سفارتم انکاراست از ابوظبی ارمنستان سختتر میگیرن؟؟
تا جایی که من از مطالعه تجربیات دوستان در سالهای گذشته اطلاع دارم . معمولا در ترکیه جواب از قبل مشخص هست چون شما مدارک را یکبار 15 روز جلوتر باید بفرستید ترکیه و بالطبع تا موقع مصاحبه مطالعه شده و جواب تقریبا مشخصه. اما در ابوظبی و ارمنستان چون مدارک رو از قبل پست نمیکنید همون موقع مطالعه میکنن و جواب میدن. پس من فکر نمیکنم فرق چندانی داشته باشه. چون هر 3 کنسولگری ویزاهای یکضرب داشتند.
(2013-05-05 ساعت 15:29)hedipes نوشته: من همسرم مدرک فوق دیپلم عمران و الان در مقطع لیسانس عمران درس میخونه و2 ترم دیگه بیشتر باقی نمونده باید داخل فرمها اگه نیاز بود مدرکشو همون فوق دیپلم بزنه با ریز نمرات فوق دیپلمش؟؟؟؟؟؟
بله فقط مدارکی که کامل شده و در دست شماست مورد قبوله. ریز نمرات برای لاتاری نیاز نیست ولی همراه داشتنش ضرری نداره. ریز نمرات بیشتر برای ادامه تحصیله که حتما باید تاییدیه امور خارجه و دادگستری داشته باشه.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت ادمین گرامی و همچنین عرض تبریک خدمت دوستانی که برنده شدن. من در 2012 قبول شدم ولی متاسفانه چون چند ماه اول پاسخدهی همش پاسخ منفی از سایت دریافت میکردم نا امید شدم ودرگیره کانال دیگه واسه مهاجرت شدم که من و از شانسم قافل کرد ولی دقیقا ماه آخر به پیشنهاد یکی از دوستان چک کردم و بلافاصله فرمهارو به همراه عکس فرستادم که KCC بعدش یه ایمیل داد مبنی بر اینکه چون مدارکت دیر رسیده فرصت کافی برای تنظیم قرار مصاحبه نداری و این شانس و از دست دادم. امیدوارم هرگز براتون چنین اتفاقی نیافته و میخواستم از ادمین عزیز که در این رابطه اگر راهنمایی میتونن بفرمایند که اگر کسی مثل من نا آگاه هست آگاه شه. با ارزوی قبولی همتون
سیروس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب و عزیز 2014 یه پیشنهاد براتون دارم
اگه نمی خواهید تاپیک های سال های قبل رو بخونید و جواب سوالاتتون رو بگیرید
لطفا همین تاپیک رو از ابتدا بخونید ممکنه خیلی از سوالات شما جواب داده شده باشه
هر سوالی که به ذهنتون میرسه سریع نپرسین ،زمانی رو از دست نمی دین
ممکنه خیلی اطلاعات بیشتری هم بدست بیاورید
با آرزوی موفقیت برای تک تکتون
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز. بچه ها من یه سوال جدید و شاید نادر دارم. اگه کسی اطلاع درست داره لطفن جواب بده. دوست صمیمی من با گرفتاری زیاد به تازگی خودشو به کمپ استرالیا رسونده و پناهنده شده اما سایت رو چک کردیم و دیدیم که ای داد ! لاتاری برنده شده! چون داداش و زن داداشش یک ساله که رفتن آمریکا خیلی دلش می خواست که بره آمریکا. اما شرایط رفتن به آمریکا رو نداشت و برای استرالیا اقدام کرد. حالا سوال اینه که با اینکه پناهندگی مزیت های زیادی داره ، آیا این دوست من میتونه از اونجا اقدام کنه برای آمریکا؟ و اینکه چطوری میتونه اقدام کنه؟ البته باید بگم که الان دیگه پاسپورت ایرانی نداره!
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
2013-05-05 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 17:19 توسط vistac.)
مجدد سلام
1-عکسی که همسرم میخواد بگیره باید چطوری باشه از لحاظ اندازه نمیگم از لحاظ حجاب منظورمه خودمم اگه ریش پرفسوری داشته باشم که مثل پاسپورت نیازی که نیست بزنم؟ در ضمن کروات بزنم یا نه؟
2- آیا آزمایشات پزشکی و واکسناسیون رو میشه توی ایران انجام داد؟
3- تا کی وقت داریم مدارک رو ارسال کنیم منطورم آخرین مهلته؟
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
ببخشید که تاپیکتون رو شلوغ میکنم اما تو امضای من دو تا فایل برای راهنماییتون هست استفاده کنید به دردتون میخوره
موفق باشید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من کیس نامبرم 3 رقمی 1xx هنوز فرمهارو پر نکردم...بهتره سریعتر پر کنم؟؟با توجه به اینکه چون 3 رقمییه زودتر میرم برای مصاحبه؟؟؟تقریبا با این کیس نامبر مصاحبم چه زمانی میشه؟؟؟؟