کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-11-01 ساعت 19:38)adsa نوشته:  مرسی که جواب دادین Smile
من تو قوانین ثبت نام اینو پیدا کردم :
Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.
پس چرا اینجا گفته may یعنی شاید اینطوری باشه؟
یعنی مطمئن باشم به این گیر نمیدن ؟

(2013-11-01 ساعت 19:31)محبت نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 19:15)adsa نوشته:  سلام
من زمان ثبت نام لاری بیست ساله بودم و با پدر و مادرم ثبت نام کردم . حالا لاتاری بردیم و من الان بیست و یک ساله هستم
هنوز کارنت نشدیم ولی میخواستم بپرسم ممکنه به من به خاطر این که بیست و یک سالم شده گرین کارت ندن؟
با تشکر
در
سلام
سن شما در زمان ثبت نام ملاکه و نه الان Smile امیدوارم مو فق باشی

سلام
در روز مصاحبه ما كيسي با شرايط شما بود كه خدا را شكر براي پسرشان مشكلي پيش نيامد و همه افراد ويزايشان را گرفتند
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: محبت ، amohammadiazar ، قصه گو ، behfaza
دوستان اگر كسي قصد رفتن كلاس خصوصي يا نيمه خصوصي زبان را داره ميتونه هماهنگ كنيم چند نفر بشيم باهم بريم چون فرصت ما كمه وفشرده بايد بريم كلاس
اگر كسي آموزشگاهي ميشناسه كه انگليسي امريكن آموزش ميدن لطفا معرفي كنيد
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: ali1220 ، masoud z
بچه ها جون یک سوال: برای تشکیل پرونده در آنکارا باید نفری 330 دلار بدیم یا فقط شخص برنده باید این 330 دلار را پرداخت کنه چون کیس من 4 نفریه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 13:43)Kamyar.A نوشته:  بچه ها جون یک سوال: برای تشکیل پرونده در آنکارا باید نفری 330 دلار بدیم یا فقط شخص برنده باید این 330 دلار را پرداخت کنه چون کیس من 4 نفریه؟؟؟

برای هر نفری که در کیس شما هست جداگانه باید 330 دلار بدهید.
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، pari pariaaa ، ali1220
سلام دوستان من یه سوالی داشتم

مدرک پیش دانشگاهی منو اموزش پروزش گم کرده ولی بجاش تاییده داده ایا اینو سفارت قبول میکنه یا نه ؟؟؟؟؟ولی اصل دیپلم رو دارم

باید چه کنم ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 15:33)I2AFSHIN نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 12:37)kamix نوشته:  دوستان اگر كسي قصد رفتن كلاس خصوصي يا نيمه خصوصي زبان را داره ميتونه هماهنگ كنيم چند نفر بشيم باهم بريم چون فرصت ما كمه وفشرده بايد بريم كلاس

معجزه ای در آموزش مکالمه زبان :
آکادمی تخصصی مکالمه زبان CLC دورهای ویژه آموزش مکالمه برای گروههای سنی مختلف شامل گروه سنی 12-7 سال و 13-18 و گروه سنی بزرگسالان را در نقاط مختلف تهران (تجریش/پاسداران/صادقیه) برگزار میکند.
به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه آموزش میتوانید در همایشی که به این منظور برگزار میشود شرکت نمایید.
مکان پاسداران ، نبش بوستان 10، مجتمع بوستان ، طبقه 2 ،واحد 12
حضور در همایش با هماهنگی قبلی امکان پذیر می باشد.
شماره تماس: 22768033
زمان پنجشنبه 92/08/16
ساعت 4 عصر
سلام
شما خودتان در این دوره ها شرکت کرده‌آید یا صرفا تبلیغات می کنید. چون من تصمیم داشتم در دوره های زبان ایران مهر شرکت کنم دوره های مکالمه. آزاد. اگر شما. تجربه ای از کلاس هاییclc که گذاشتید دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، pari pariaaa ، masoud z
(2013-11-03 ساعت 16:31)مامان خانم نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 15:33)I2AFSHIN نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 12:37)kamix نوشته:  دوستان اگر كسي قصد رفتن كلاس خصوصي يا نيمه خصوصي زبان را داره ميتونه هماهنگ كنيم چند نفر بشيم باهم بريم چون فرصت ما كمه وفشرده بايد بريم كلاس

معجزه ای در آموزش مکالمه زبان :
آکادمی تخصصی مکالمه زبان CLC دورهای ویژه آموزش مکالمه برای گروههای سنی مختلف شامل گروه سنی 12-7 سال و 13-18 و گروه سنی بزرگسالان را در نقاط مختلف تهران (تجریش/پاسداران/صادقیه) برگزار میکند.
به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه آموزش میتوانید در همایشی که به این منظور برگزار میشود شرکت نمایید.
مکان پاسداران ، نبش بوستان 10، مجتمع بوستان ، طبقه 2 ،واحد 12
حضور در همایش با هماهنگی قبلی امکان پذیر می باشد.
شماره تماس: 22768033
زمان پنجشنبه 92/08/16
ساعت 4 عصر
سلام
شما خودتان در این دوره ها شرکت کرده‌آید یا صرفا تبلیغات می کنید. چون من تصمیم داشتم در دوره های زبان ایران مهر شرکت کنم دوره های مکالمه. آزاد. اگر شما. تجربه ای از کلاس هاییclc که گذاشتید دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید
انگليش امريكن آموزش ميدن يا بيريتيش؟ آموزشگاه سفير يا كيش چطوره؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2013-11-03 ساعت 13:43)Kamyar.A نوشته:  بچه ها جون یک سوال: برای تشکیل پرونده در آنکارا باید نفری 330 دلار بدیم یا فقط شخص برنده باید این 330 دلار را پرداخت کنه چون کیس من 4 نفریه؟؟؟
330 دلار هزينه ويزاي شماست كه براي هر نفر بايد جداگانه پرداخت شود.
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، pari pariaaa
دوستان سایز و تعداد عکسها برای فرستادن و مدیکال ومصاحبه چگونه است و آیا همه لازم است بدون روتوش باشند
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza
(2013-11-03 ساعت 18:41)علی1369 نوشته:  دوستان سایز و تعداد عکسها برای فرستادن و مدیکال ومصاحبه چگونه است و آیا همه لازم است بدون روتوش باشند

فرستادن و مصاحبه : ٥*٥ ،٢قطعه پشت نويسي شده
مديكال : ٤*٣،٣ قطعه
روتوش عكسا اگه تابلو نباشه اشكالي نداره .همه عكسا الان يه مقدار روتوش دارن.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، behfaza ، kage.omid
(2013-11-03 ساعت 18:41)علی1369 نوشته:  دوستان سایز و تعداد عکسها برای فرستادن و مدیکال ومصاحبه چگونه است و آیا همه لازم است بدون روتوش باشند

واسه سفارت 5×5 بدون روتوش و واسه مدیکال 3×4 و بهتر اینکه بدون روتوش باشن
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza
بچه هايي كه يه مقدار زبانتون ضعيفه،اين فقط نظر منه كه دلسوزانه بهتون ميگم تا درست تصميم بگيرين:
كلاس هايي كه فقط مكالمه هستن به تنهايي به دردتون نميخوره،اشتباه نكنيد.در كنار همه اينا شما "بايد" گرامر بلد باشين تا بتونين اون طرف بخونيد و بنويسيد،بالاخره ميخواين زندگي كنيد اونور ديگه .
فرض كنيد يه خارجي كه فقط مكالمه فارسي بلده بياد ايران زندگي كنه.آيا همه چيز مكالمه است تو زندگي اينجا؟!
همه چيز به تلاش خودتون بستگي داره .من يه نفر رو ميشناسم كه ٦ ماه تموم از وقتش رو گذاشت روي اين cdهاي آموزشي نصرت و در كنارش گرامر خوند و خيلي خوب راه افتاد.پس يادتون باشه:گرامر+مكالمه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: aghaghia ، ali1220 ، arash12 ، behfaza ، ماتیتی ، masoud z ، amin arefi
دوستان یک مسئله ای رو میخوام مطرح کنم واون این که من بر حسب وقتی که دارم و اطلاعات که از همین سایت به دست آوردم در حد توانم سوالات دوستان رو سعی میکنم جواب بدم و با این که در امضام گفته ام که سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی از من نپرسید، روزانه به طور میانگین 8-10 پیام خصوصی بهم میرسه که خیلی هاش سوالات خیلی معمولی هست که در تاپیک ها موجوده ولی متاسفانه دوستان کم لطفی میکنند و حتی این زحمت رو به خودشون نمیدن که چند پست اول هر تاپیک رو بخونن! تا این جای کار بازم عادیه، قسمت جالبه ماجرا اینه که جواب سوال رو مینویسیم و بعد از ارسال متوجه میشیم که دوستان پیام خصوصی شون رو بستند!!!!!!! بعد هم باز پیام میفرستن که چرا جواب ما رو ندادی که باز هم من نمیتونم جواب بدم!!! کلا این موضوع جالبی بود برام خواستم که سایر دوستان هم در جریان باشن و قبل از این که برای کسی پیام خصوصی بفرستن اول مطمئن بشن که پیام خصوصی خودشون رو نبسته باشند. ممنون. Rolleyes
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، kiana11 ، pari pariaaa ، arash12 ، shahryar7021 ، behfaza ، amin arefi
(2013-11-03 ساعت 20:54)naftoonbazoft1 نوشته:  

واسه سفارت 5×5 بدون روتوش و واسه مدیکال 3×4 و بهتر اینکه بدون روتوش باشن

تعدادش چی
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-11-01 ساعت 23:02)iris نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 19:58)azadeh2014 نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 19:31)محبت نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 19:15)adsa نوشته:  سلام
من زمان ثبت نام لاتاری بیست ساله بودم و با پدر و مادرم ثبت نام کردم . حالا لاتاری بردیم و من الان بیست و یک ساله هستم
هنوز کارنت نشدیم ولی میخواستم بپرسم ممکنه به من به خاطر این که بیست و یک سالم شده گرین کارت ندن؟
با تشکر
سلام
سن شما در زمان ثبت نام ملاکه و نه الان Smile امیدوارم مو فق باشی
اونطور که من از تجربه مصاحبه دوستان سالهای قبل خوندم ملاک زمانی هست که نامه دوم بیاد یعنی تا زمانیکه نامه دوم میاد اگه 21 سال نباشید شامل میشید و در غیر اینصورت خیر.

منم اینطور که یادمه سنتون در روز مصاحبه مهمه

کسی کیس مشابه ندیده که من مطمئن بشم چون جواب دوستان متفاوت هست؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان