موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
می خواستم بدونم آیا تا کنون دوستانی بودن که قبل از مصاحبه به طور مثال 3 یا 4 روز قبل از سفارت با اونها تماسی گرفته بشه و زمان مصاحبه رو تغییر داده باشند
راستش من نگران برنامه ریزی هام هستم چرا که زمان بلیط ها و مدیکال و.... تحت الشعاع قرارمی ده
ممنون از همیاری صمیمانه دوستان
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسرم 5 ساله که سیگار نمی کشه ،وقتی دکتر معتمد سفارت می پرسه سیگار می کشید یا نه؟ باید بگه تا 5 سال پیش می کشیده؟ چون دوستان میگند تو عکس قفسه سینه ممکنه نشون بده و فکر کنند که خدایی نکرده سل دارید.کسی هست که در این رابطه اطلاعی داشته باشه،ممنون میشم راهنمایی کنید.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آقا ما با بدبختی مدرک موقت پیش دانشگاهی رو از مدرسه گرفتم اصل مدرک رو میگن 4 تا 6 ماهه دیگه آماده میشه به نظرتون روز مصاحبه ازم قبول کنن یا نقص مدرک میزنن؟
ضمنا دوستانی که مدرک پیش ندارن خواستن پیام خصوصی بدن تا بهشون بگم چه کنن من تمام راههاش رو امتحان کردم میتونم راهنماییتون کنم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر کسی روز مصاحبش 3 دسامبر هست و دنبال یه نفر میگرده که تنها نباشه و هزینه تور رو کمتر بده به من خبر بده تا با هم بریم واسه مصاحبه من هنوز واسه تور اقدامی نکردم .امیدوارم هر چه زودتر ویزای همگی صادر بشه[/b]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اخباری از کنگره شنیدم نگران شدم
شما اطلاعات موثقی در رابطه با برگذاری لاطاری در آینده دارید؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-05 ساعت 23:01)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه
من يك ايميل به kcc فرستادم و سوالي كردم ولي جوابي كه بهم دادن اصلا ربطي به سوالم نداشت ولي جوابشون برام جالب بود براتون كپي مي كنم اگر كسي مي تونه ترجمه كنه به من بگه بدونم با برداشت من يكي هست يا نه من اينطور بزداشت كردم كه مداركم براي بررسي بيشتر به سفارت ارسال شده
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
برای من هم دقیقا این موضوع پیش امد.برداشت شخصی من این است که به برخی از سوالات و یا درخواستها بعلل محرمانه بودن پروندها نمیتوانند پاسخ دقیق و صریح بدهند چون مطمین نیستند فرد مکاتبه کننده همان برنده اصلی باشد چه بسا فردی دیگر با دستیابی به مشخصات و کیس نامبر برنده اصلی این درخواست را مطرح کرده باشد. مفهوم متن انگلیسی فوق هم این است:
(فرمهای شما دریافت شده و جهت بررسی سفارت برای ادامه مراحل ویزای شمانگهداری میشود . KCC در حال حاضرسرگرم برنامه ریزی شماره ویزاهای ماه دسامیر برای منطقه شما(اسیا) میباشد. جهت شماره کارنتهای تعیین شده و ادامه مر احل لطفا به سایت ویزا بولتین مراجعه کنید. این بولتین روز پانزدهم هر ماه بروزرسانی میشود.)
موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-05 ساعت 23:43)Mojtaba7300 نوشته: با سلام
اخباری از کنگره شنیدم نگران شدم
شما اطلاعات موثقی در رابطه با برگذاری لاطاری در آینده دارید؟؟؟
با سلام و ضمن تاسف بابت نرسیدن ویزاهای 2013 برای شما به اطلاع میرساند هنوز لایحه مربوطه قطعی و تصویب نشده و هنوز هیچ چیز در این خصوص مشخص نیست.
موفق باشید
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 01:04)immi-2014 نوشته: (2013-11-05 ساعت 23:01)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه
من يك ايميل به kcc فرستادم و سوالي كردم ولي جوابي كه بهم دادن اصلا ربطي به سوالم نداشت ولي جوابشون برام جالب بود براتون كپي مي كنم اگر كسي مي تونه ترجمه كنه به من بگه بدونم با برداشت من يكي هست يا نه من اينطور بزداشت كردم كه مداركم براي بررسي بيشتر به سفارت ارسال شده
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
برداشت شما به احتمال زیاد (البته نه الزاما) صحیح نیست؛ چرا که این یک جواب کلیشه ای است که برای از سر باز کردن خیل عظیم نامه های دریافتی برای بسیاری از افراد می فرستند. اگر واقعا سوال "مهم" و "بی جواب"ی دارید که باید توسط آنها به جواب برسید، ایمیل بزنید و صراحتا عنوان کنید که پاسخ سوالتون رو نگرفتید.
دوست محترم
شما طوری با قاطیعت نظر دادید که گویا همین الان در محل KCCمستقر هستید و مشغول تماشای کارمندان کلافه KCC . اگر قرار جواب کلیشه ای به خاطر ازدحام ایمیلها باشه که به همون Auto Reply بسنده میکردند و نیاز به وقت گذاشتن برای خواندن ایمیلها هم نبود و اصلا نیازی به استقرار کارمندان و هزینه کردن برای یررسی ایمیلها و ارسال پاسخ نبود.
شما از کجا اطلاع دارید که نوع درخواست و سوالات من و دوستمان چه بود که انها الزامی برای قبول همه درخواست و یا پاسخ دقیق به هر نوع سوالی داشته باشند؟