کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
با سلام و احترام
می خواستم بدونم آیا تا کنون دوستانی بودن که قبل از مصاحبه به طور مثال 3 یا 4 روز قبل از سفارت با اونها تماسی گرفته بشه و زمان مصاحبه رو تغییر داده باشند
راستش من نگران برنامه ریزی هام هستم چرا که زمان بلیط ها و مدیکال و.... تحت الشعاع قرارمی ده
ممنون از همیاری صمیمانه دوستان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
همسرم 5 ساله که سیگار نمی کشه ،وقتی دکتر معتمد سفارت می پرسه سیگار می کشید یا نه؟ باید بگه تا 5 سال پیش می کشیده؟ چون دوستان میگند تو عکس قفسه سینه ممکنه نشون بده و فکر کنند که خدایی نکرده سل دارید.کسی هست که در این رابطه اطلاعی داشته باشه،ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-11-05 ساعت 22:35)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستان
همسرم 5 ساله که سیگار نمی کشه ،وقتی دکتر معتمد سفارت می پرسه سیگار می کشید یا نه؟ باید بگه تا 5 سال پیش می کشیده؟ چون دوستان میگند تو عکس قفسه سینه ممکنه نشون بده و فکر کنند که خدایی نکرده سل دارید.کسی هست که در این رابطه اطلاعی داشته باشه،ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام آلیس جان، بله بگین که 5 ساله دیگه سیگار نمی کشند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، behfaza
سلام
اگه کسی از 10 سال پیش هر از گاهی یه نخ سیگار هم میکشیده اونم باید بگه؟اگه آره بگه دقیقا چی؟Rolleyes
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
آقا ما با بدبختی مدرک موقت پیش دانشگاهی رو از مدرسه گرفتم اصل مدرک رو میگن 4 تا 6 ماهه دیگه آماده میشه به نظرتون روز مصاحبه ازم قبول کنن یا نقص مدرک میزنن؟
ضمنا دوستانی که مدرک پیش ندارن خواستن پیام خصوصی بدن تا بهشون بگم چه کنن من تمام راههاش رو امتحان کردم میتونم راهنماییتون کنم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، Lemony
سلام دوستان اگر کسی روز مصاحبش 3 دسامبر هست و دنبال یه نفر میگرده که تنها نباشه و هزینه تور رو کمتر بده به من خبر بده تا با هم بریم واسه مصاحبه من هنوز واسه تور اقدامی نکردم .امیدوارم هر چه زودتر ویزای همگی صادر بشه[/b]
با سلام
اخباری از کنگره شنیدم نگران شدم
شما اطلاعات موثقی در رابطه با برگذاری لاطاری در آینده دارید؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
(2013-11-05 ساعت 23:38)Farzad DV2014 نوشته:  سلام دوستان اگر کسی روز مصاحبش 3 دسامبر هست و دنبال یه نفر میگرده که تنها نباشه و هزینه تور رو کمتر بده به من خبر بده تا با هم بریم واسه مصاحبه من هنوز واسه تور اقدامی نکردم .امیدوارم هر چه زودتر ویزای همگی صادر بشه[/b]

دوستان دو تا سوال

1) این منتظز سرا برای من باز نمیشه کسی لینکشو داره بذاره ؟

2) کسی هست که مصاحبه رقته باشه و تو سیس کدش بزنه نامعتبره ؟
2014 کسی غیر آنکارا هست که تو سیس اسمشو ببینه الان ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 23:01)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه
من يك ايميل به kcc فرستادم و سوالي كردم ولي جوابي كه بهم دادن اصلا ربطي به سوالم نداشت ولي جوابشون برام جالب بود براتون كپي مي كنم اگر كسي مي تونه ترجمه كنه به من بگه بدونم با برداشت من يكي هست يا نه من اينطور بزداشت كردم كه مداركم براي بررسي بيشتر به سفارت ارسال شده

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

برای من هم دقیقا این موضوع پیش امد.برداشت شخصی من این است که به برخی از سوالات و یا درخواستها بعلل محرمانه بودن پروندها نمیتوانند پاسخ دقیق و صریح بدهند چون مطمین نیستند فرد مکاتبه کننده همان برنده اصلی باشد چه بسا فردی دیگر با دستیابی به مشخصات و کیس نامبر برنده اصلی این درخواست را مطرح کرده باشد. مفهوم متن انگلیسی فوق هم این است:
(فرمهای شما دریافت شده و جهت بررسی سفارت برای ادامه مراحل ویزای شمانگهداری میشود . KCC در حال حاضرسرگرم برنامه ریزی شماره ویزاهای ماه دسامیر برای منطقه شما(اسیا) میباشد. جهت شماره کارنتهای تعیین شده و ادامه مر احل لطفا به سایت ویزا بولتین مراجعه کنید. این بولتین روز پانزدهم هر ماه بروزرسانی میشود.)
موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2013-11-05 ساعت 23:43)Mojtaba7300 نوشته:  با سلام
اخباری از کنگره شنیدم نگران شدم
شما اطلاعات موثقی در رابطه با برگذاری لاطاری در آینده دارید؟؟؟

با سلام و ضمن تاسف بابت نرسیدن ویزاهای 2013 برای شما به اطلاع میرساند هنوز لایحه مربوطه قطعی و تصویب نشده و هنوز هیچ چیز در این خصوص مشخص نیست.
موفق باشید

من يك ايميل به kcc فرستادم و سوالي كردم ولي جوابي كه بهم دادن اصلا ربطي به سوالم نداشت ولي جوابشون برام جالب بود براتون كپي مي كنم اگر كسي مي تونه ترجمه كنه به من بگه بدونم با برداشت من يكي هست يا نه من اينطور بزداشت كردم كه مداركم براي بررسي بيشتر به سفارت ارسال شده

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

برداشت شما به احتمال زیاد (البته نه الزاما) صحیح نیست؛ چرا که این یک جواب کلیشه ای است که برای از سر باز کردن خیل عظیم نامه های دریافتی برای بسیاری از افراد می فرستند. اگر واقعا سوال "مهم" و "بی جواب"ی دارید که باید توسط آنها به جواب برسید، ایمیل بزنید و صراحتا عنوان کنید که پاسخ سوالتون رو نگرفتید.
تشکر کنندگان: محبت ، Sam2014 ، behfaza
(2013-11-06 ساعت 01:04)immi-2014 نوشته:  

برداشت شما به احتمال زیاد (البته نه الزاما) صحیح نیست؛ چرا که این یک جواب کلیشه ای است که برای از سر باز کردن خیل عظیم نامه های دریافتی برای بسیاری از افراد می فرستند. اگر واقعا سوال "مهم" و "بی جواب"ی دارید که باید توسط آنها به جواب برسید، ایمیل بزنید و صراحتا عنوان کنید که پاسخ سوالتون رو نگرفتید.

دوست محترم
شما طوری با قاطیعت نظر دادید که گویا همین الان در محل KCCمستقر هستید و مشغول تماشای کارمندان کلافه KCC . اگر قرار جواب کلیشه ای به خاطر ازدحام ایمیلها باشه که به همون Auto Reply بسنده میکردند و نیاز به وقت گذاشتن برای خواندن ایمیلها هم نبود و اصلا نیازی به استقرار کارمندان و هزینه کردن برای یررسی ایمیلها و ارسال پاسخ نبود.
شما از کجا اطلاع دارید که نوع درخواست و سوالات من و دوستمان چه بود که انها الزامی برای قبول همه درخواست و یا پاسخ دقیق به هر نوع سوالی داشته باشند؟

تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 22:52)aghaghia نوشته:  

یک سوالBig Grin من که قلیان میکشم چی بگم ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-11-06 ساعت 02:15)m_yek نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 22:52)aghaghia نوشته:  

یک سوالBig Grin من که قلیان میکشم چی بگم ؟
یک جواب Big Grin من قلیان میکشم
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
(2013-11-06 ساعت 01:42)masoud z نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 01:04)immi-2014 نوشته:  

دوست محترم
شما طوری با قاطیعت نظر دادید که گویا همین الان در محل KCCمستقر هستید و مشغول تماشای کارمندان کلافه KCC . اگر قرار جواب کلیشه ای به خاطر ازدحام ایمیلها باشه که به همون Auto Reply بسنده میکردند و نیاز به وقت گذاشتن برای خواندن ایمیلها هم نبود و اصلا نیازی به استقرار کارمندان و هزینه کردن برای یررسی ایمیلها و ارسال پاسخ نبود.
شما از کجا اطلاع دارید که نوع درخواست و سوالات من و دوستمان چه بود که انها الزامی برای قبول همه درخواست و یا پاسخ دقیق به هر نوع سوالی داشته باشند؟

البته وقتی که با نیت به اشتراک گذاشتن تجربه و شناخت نسبی ام از رویه کاری آنها (و نه حدس و گمان) این پاسخ رو برای ایشان می نوشتم، احتمال چنین پستی رو می دادم. چنین برخوردهایی باعث میشود که بسیاری از افراد به اصطلاح چراغ خاموش بیایند و بروند و از بحث هایی که کمکی به هیچ کسی نمیکند برحذر باشند؛ که البته دوستان باسابقه میدانند که مشابه این موارد قبلا هم اتفاق افتاده است. نتیجه این که موضوعات پر می شود از هزاران پست با مضامین به شدت تکراری، حدس و گمان و تحلیل های تخیلی، بیان احساسات کاملا شخصی، و مواردی دیگر از این دست که یکی از مدیران در آخرین پست پیش از بسته شدن اخیر موضوع "بولتن ویزا" آنها را به زیبایی بیان کردند.
تشکر کنندگان: محبت ، cello86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان