کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-11-07 ساعت 20:43)sabor نوشته:  ببخشید ولی کیس من در این جدول که آپدیت شده نیست. تاریخ بعد از من هست ولی مال من نیست.
سلام
دوست خوبم همیشه بسرعت این اتفاق نمی افته. کمی صبور باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، Tabassomshojaat ، sabor
(2013-11-07 ساعت 19:42)علی1369 نوشته:  اقاقیا جان اونوقت دوباره باید عکس رو هم رو فرم بچسبانیم و باید همون عکسی که اولین بار فرستادیم باشه یا باید عکس جدید با فرم جدید بفرستیم

دوست عزیز لازم نیست عکس ها رو بچسبونید، با خودتون ببرید، اگر از تاریخ عکس هاتون 6 ماه گذشته عکس جدید ببرید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: علی1369 ، behfaza
دوستان و سروران گرامی من یک سوال مهم دارم
اگر کسی ممنوع خروج باشه کی معلوم میشه وقتی میخواد ویزا امارات رو بگیره یا زمان خروج از کشور معلوم میشه؟؟؟
میشه راهنماییم کنین .چون من یک وام گرفتم اقساط موعوقه داره خیلی وقت پیش به مشکل بر میخورم به نظرتون یا نه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
(2013-11-07 ساعت 23:16)feel نوشته:  دوستان و سروران گرامی من یک سوال مهم دارم
اگر کسی ممنوع خروج باشه کی معلوم میشه وقتی میخواد ویزا امارات رو بگیره یا زمان خروج از کشور معلوم میشه؟؟؟
میشه راهنماییم کنین .چون من یک وام گرفتم اقساط موعوقه داره خیلی وقت پیش به مشکل بر میخورم به نظرتون یا نه
نظر شخصی یک غیر مطلع :
اخذ ویزا روندی دارد مربوط به کشور خارجی مورد نظر شما و ممنوع الخروج بودن به اداره گذرنامه و احتمالا اداره آگاهی مربوط است. پس در صدور ویزا مشکلی نباید باشد. اما در خروج ممکن است باشد . باید جویا شوید که بانک طرف شما تاچه حدی روی بدهی شما اقدام قانونی انجام داده و ...
البت از پلیس گذرنامه هم میتوان پرسید و فکر میکنم خود شما بدانید که ممنوع الخروج شده اید یا نه ؟ چون قبل از آن بانک اقدامات فراوانی انجام میدهد که حتما تبعات آن ها به شما رسیده است ( خدای ناکرده )
درآخر عرض کنم حتما از یک فرد باتجربه و خصوصا مورد اعتماد خودتان که بتواند ازپلیس آگاهی راهنمایی بخواهد کمک بگیرید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، feel ، Natasha9 ، Lemony
سلام دوستان
همسر من کارت پایان خدمتشو عوض کرده و کارت هوشمند گرفته. حالا میخوام بدونم این کارت هوشمند که داخلش از محل خدمت چیزی مشخص نشده مشکل ساز نمی شه؟
از دوستان مصاحبه رفته کسی با کارت هوشمند مصاحبه رفته؟ نتیجه چی بوده؟
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 00:34)melina132 نوشته:  سلام دوستان
همسر من کارت پایان خدمتشو عوض کرده و کارت هوشمند گرفته. حالا میخوام بدونم این کارت هوشمند که داخلش از محل خدمت چیزی مشخص نشده مشکل ساز نمی شه؟
خیر.مشکل سازی نمیکنه !Big Grin
تازه نشون میده بله ما چقدر دیگه پیشرفته ایم و اینها و کارت هوشمند و ... Smile
تشکر کنندگان: Natasha9
الان با یکی از دوستانم که رفتند سفارت آنکارا صحبت کردم میگفت که آفیسر ازشون ترجمه پاسپورت خواسته آیا درسته این مطلب مگه ما ترجمه پاسپورتم داریم ؟؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 00:43)behfaza نوشته:  
حالا با توجه به اینکه تو کارت هیچ اشاره ای به محل خدمت نشده از کجا می فهمن که فرد محل خدمتش کجا بوده؟
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 00:53)melina132 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 00:43)behfaza نوشته:  
حالا با توجه به اینکه تو کارت هیچ اشاره ای به محل خدمت نشده از کجا می فهمن که فرد محل خدمتش کجا بوده؟
برادران وسترن به این موضوع برای همه اهمیت نمیدن ولی اگرلازم باشه سوال میکنن . اونا به حرف شما اعتماد میکنن.مگر اینکه خلافش ثابت بشه . اصلا این دغدغه ها از کجا میاد توی ذهن ؟ خیالتون راحت باشه.
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، khder
سلام
کسی میدونه کجا باید برم مشخصات کیس نامبر و تاریخ مصاحبه و این چیزا را اصلاح کنم یعنی به روز کنم؟یه بار انجام دادم ولی الان پیداش نمیکنم
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
کسی از شیراز هست که هفته ی آخر دسامبر ابوظبی مصاحبه داشته باشه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 02:58)ارغوان ش نوشته:  سلام
کسی میدونه کجا باید برم مشخصات کیس نامبر و تاریخ مصاحبه و این چیزا را اصلاح کنم یعنی به روز کنم؟یه بار انجام دادم ولی الان پیداش نمیکنم

سلام دوست عزیز، کنترل پنل--> تغییر امضا.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، nedaba
[quote='ارغوان ش' pid='440901' dateline='1383863322']
سلام
[/quote
سلام دوست عزیز
لطفاً هرچه سریعتر برو قسمت کنترل پنل و امضا رو درست کن چون ارسالهای شما از 10 گذشته. در مورد سئوالت هم منظورت رو نمی فهمم چی کار میخوای بکنی. واضحتر بپرس تا من و سایر دوستان کمکت کنیم.
موفق باشی
تشکر کنندگان: ramaya
(2013-11-07 ساعت 17:54)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 12:07)علی1369 نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 11:39)arash12 نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 09:28)علی1369 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 23:36)علی1369 نوشته:  با سلام خدمت دوستان. این سایت که جدول تاریخ و زمان مصاحبه شوندگان در سفارت آمریکا در آنکارا چه کسانی را در جدول قرار می دهند آنهایی که نامه ی دوم را دریافت کرده اند یا کسانی که مدارکشان قبل از 15 روز به دست سفارت رسیده است. می شه دوستان یک توضیحی بدهند.

دوستان با تجربه میشه مثل همیشه کمک کنند.
اگر منظورتون شماره کیس ها با زمانشون هست من لینکش رو در پایین براتون میگذارم:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
و این لینک هم در قسمت Diversity Visas Interview Schedule (Lottery) باز چک کنید:
http://turkey.usembassy.gov/interview_schedule.html
دوست عزیز توجه کنید وقت شما از قبل گذاشته شده. شماره باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارکتون به دست سفارت رسیده باشه.ح

منظورتون اینه که بعد از اینکه مدارک به دستشون برسه تو جدول کیسمون رو میزارند
خیر بعد از اینکه نامه دوم شما صادر شد و در آن تاریخ و ساعت مصاحبتون مشخص شد ، همان تاریخ و ساعت در جدول سایت سفارت آنکارا که دوست عزیزمون لینکش را گذاشته اند آپدیت شده و درج می شه و مدارک شما باید 15 روز قبل از آن تاریخ به سفارت واصل شده باشه. در واقع تاریخ و زمان مصاحبه از طریق kcc به سفارت اعلام شده است.
خوب اگه تو جدول شمارمون نباشه چی
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:

نه مشکلی پیش نمیاره منم رفتم
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، araaaash ، ffrfar ، nedaba ، htity ، behfaza ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان