موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یادآوری : دوستان من فراموش کرده بودم بنویسم زمانی که داخل سفارت نشسته بودم که نوبتم بشه یه آقایی اونجا بود که از صحبتاش با آفیسر معلوم بود کسی که کیس نامبرش رو میدونسته به سفارت میل زده بوده و اطلاعات نادرست در موردش به سفارت داده بوده و حسابی براش دردسر شده بود , البته معلوم بود تونسته آفیسر رو قانع کنه که این یه مزاحمت بوده اما همیشه نمیشه این کار رو انجام داد خلاصه مراقب کیس نامبر و باقی ی اطلاعات پروندتون باشید.
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ویزا یه ضرب گرفتم. حدود 1 ماه دیگه هم میرم یو اس. این پول بابت گرین کارتو باید چجوری پرداخت کنم. وقتی تو ایرانم این کارو باید بکنم؟
ممنون میشم جواب بدید.
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودم، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینهها:-
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-04 ساعت 20:32)mohsenmb نوشته: (2014-03-04 ساعت 19:56)sharareh amini نوشته: سلام
من ویزا یه ضرب گرفتم. حدود 1 ماه دیگه هم میرم یو اس. این پول بابت گرین کارتو باید چجوری پرداخت کنم. وقتی تو ایرانم این کارو باید بکنم؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست عزیز ضمن تبریک به اطلاع میرسونم زمانی که ویزاتون رو دریافت کردید نحوه پرداخت این مبلغ طی یک فرم به شما ارایه شده و شما موظف به پرداخت قبل از ورود به آمریکا هستید.
شراره عزیز با سلام
ویزای یک ضرب مبارکتون باشه و دست راستتون زیر سر ما ها
شما هم می توانید قبل از ورود به آ م ر ی ک ا و هم به محض ورود 165دلار را پرداخت کنید .
در ضمن مراحل ساخت اکانت و توضیحات کامل پروسه پرداخت 165 دلار در امضای خانم اقاقیا موجوده.
موفق و سربلند باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از مدیران و دوستان تقاضا میشود هرکی اطلاع داره منو راهنمایی کنه
میخوام بدونم ارز هر کشوری توی اون کشور با پول مت چنج بشه بهتر یا از ایران باید بخریم؟
کسی میدونه توی آنکارا لیر یا دلار چقدر ریال ایران می شود؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خب من کردیت کارت ندارم. کسی رو هم نمیشناسم که داشته باشه به من کمک کنه. چه کار کنم؟ بدبخت شدم آره؟ من برگه رو خوندم پررنگ نوشته که قبل از رفتن به یو اس باید پرداخت بشه....
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودم، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینهها:-
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-03 ساعت 01:47)aghaghia نوشته: (2014-03-03 ساعت 01:41)khder نوشته: من بخاطر تغییر شرایط کاری میخوام فرمامو آپدیت کنم
واسه سفارت بخاطر دکتر اونگان چند ماه پیش نظرم رو تغییر سفارت به ایروان بود، می خواستم نظر شما رو هم بدونم. تغییر بدم یا نه؟؟؟؟؟؟
چرا که نه، مشکلی نیست میتونید تغییر بدید! برای خیلی از دوستانی هم که تغییر نداده بودن سفارت رو، خود کی سی سی تغییرش داده بود...
نه مسئله تونستن نیست، سوالم اینه که می ارزه؟ این مدت چون کیس نامبرم بالا بود و یه سری مشکل دیگه داشتم خیلی دل اومدن به اینجا رو نداشتم. می خوام بدونم از لحاظ آماری بزنم ایروان برام بهترتر میشه یا نه؟ یعنی الان کدوم سفارت واسه یه ضرب بهتره واسه کلیر فعالتره یا اینکه از همه مهمتر اینکه من بزنم ایروان و بعدش ابوظبی بیاد احتمالش چقدره و از این جور چیزا
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep