موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 08:54 توسط asalasali.)
تعداد نفرات همراه رو کجا نوشته ؟ برای من چیزی جز مشخصات خودم ننوشته
سلام میشه بگید تعداد نفرات رو کجا زده؟ ماله من فقط مشخصات خودمه
من مییییرممممممممم
کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب - مقصد : El Dorado Hills, California
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 03:04)المیرا ب نوشته: سلام دوستان من 3 ساله مقیم هلند هستم ولی هنوز سیتیزن نشدم . امسال لاتاری برنده شدم و محل مصاحبم آمستردام . می خوام بدونم این برام مشکل ایجاذ نمیکنه؟ قضیه ی سهمیه ی اروپا چیه؟
اتفاقا شانس آوردین که از سهمیه اروپا استفاده می کنبن چون اینجوری مجبور نیستین تو صف طولانی سهمیه آسیا بمونین و خیلی سریع تر بهتون وقت مصاحبه می دن. فقط باید گواهی عدم سوء پیشینه رو هم در زمان مصاحبه از پلیس هلند بگیرین و جزو مدارکتون به افسر سفارت امریکا تحویل بدین
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا هر كسي كه سوال مهاجرتي داره حتما تو همين تاپيك سوالش رو بپرسه كه هم بقيه استفاده كنن هم خودش از جوابي كه دريافت ميكنه مطمئن تر باشه( چون اينجا اگر جواب اشتباهي مشاهده بشه افراد مطلع باهاش مخالفت ميكنن)
هم اينكه پيام خصوصي فرستادن براي مديران و افراد باسابقه (كه معمولا افراد به دليل اعتماد بيشتر به اونها پيغام ميدن) باعث ايجاد مزاحمت براشون ميشه و چون اونها به دليل مسئوليت پذيري شون تا حد امكان جواب افراد رو ميدن، وقتشون گرفته ميشه
ممنون از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 01:12)aghaghia نوشته: (2013-05-03 ساعت 01:01)azifa نوشته: سلام به همه
همسر من هم برنده شده امسال و کیسنامبرش ۳۰۰ و خردهایه. این یعنی ما خیلی زود برامون وقت مصاحبه میاد؟
بعد اینکه الویت براساس فرستادن مدارکه یا اون شماره؟ در سایت نوشته بود پست: آنکارا این معنیش چیه؟
البته من خودم هم قبولی 2014 هستم ولی از پست های دوستان این طور فهمیدم که کسانی که کیس نامبرشون پایین تره زودتر به مصاحبه میرن، آنکارا هم محل مصاحبه شماست که شما می تونید به ابوظبی یا ایروان تغییرش بدین.
سلام و تبریک به شما دوست عزیز
البته که خیلی زود به مصاحبه تشریف میبرین اما میدونین که از یک اکتبر به مصاحبه ها شروع میشه موفق باشید
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم مدرک من دیپلم کامپیوتر هست . دیپلم من فنی حساب میشه یعنی دیپلم 11 ساله و من توی تاپیکهای دیگه دیدم که نوشته حتما دیپلم باید 12 ساله باشه حالا تکلیف من چیه؟آیا موردی داره خودم یه دیپلم تجربی یا هر چی درست کنم و بدم دارالترجمه؟آیا موقع مصاحبه استعلام می کنند؟ممنون میشم راهنمایی کنین
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام یه سوال این شماره کیس نامبر آیا در قبولی بعدی کمک میکنه یا فقط و فقط یه شمارست؟
در صورت قبولی در مصاحبه از 5 سال حداقل چند سال باید در آمریکا لقامت داشته باشیم تا ویزا بدند؟
برای مصاحبه یا احتیاج به زبان قوی هست؟ آیا ممکنه بخاطر زبان کسی رو رد کنند اصولا مصاحبه برای چی هست چی میخوان؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
میشه بجای آنکارا به ابوظبی رفت؟ضمنا من کیس نامبرم 15XX هست میشه بگید نوبت مصاحبم تقریبا کی میشه؟ من پدر همسرم مقیم امریکا و سیتی زن هست مادر همسرم هم گرین کارت دارن آیا برای ما امتیاز محسوب میشه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA