موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما میخوایم عروسی بگیریم و منتظر نتایجیم که ببینیم چی میشه. اگه برنده بشیم که خرید انجام نمیدیم و پولهارو میبریم اونجا زندگیمونو شروع میکنیم. اگر هم برنده نشیم که مجبوریم کلی پولمونو بریزیم تو چاه و زندگیمونو با کلی تجملات الکی زنونه همینجا شروع کنیم. روز زن مبارک. به امید برنده شدن همه دوستانی که واقعا هم توانایی رفتن دارن و هم دوست دارن برن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='kasragtr' pid='481661' dateline='1397983683']
[align=center]این عکسا که میبینید همین تهران خودمونه ، شیکاگو و بوستون و رالی و هیوستون و ... هم نیس،همین تهران از رو عکس خیلی قشنگه..... خیــــــــــــــــــــــــــــــلی، ولی توش چه خبره؟؟؟ اکثرمون میدونیم...
به قول عمو سعید از این فاز و نگاه توریستی بیایم بیرون و یه کم راجع به قضیه واقع بین باشیم....
اینجا سایت یه عکاس نیویوکیه که برای یکی از پروژه هاش اومده بود ایران، همینایی که ما راجع به آمریکا میگیم رو مردم آمریکا تو کامنت های فیض بوق این سایت راجع به ایران گفته بودن مثلا خانومای ایرانی خیلی زیبا هستن، همه مدلن، چه شهر زیبایی و ما فک میکردیم تو اونجا راجع به خیلی چیزا به مردم سخت میگیرن و خیلی عقب افتاده س و ....
اینم سایتشه که یه سری ازین عکسا رو میتونید اونجا ببینید
http://www.humansofnewyork.com/tagged/iran#
-----
آقا این ایران لاتاری نداره ؟! مهاجر قبول میکنه؟ کدوم شهرش خوبه؟ اجاره ها چطورن؟... این عکسا که گذاشتی ماله کدوم شهرش بودن؟
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
خدایا همه رو قبول کن ، همه هم یک ضرب ویزا بگیرن تا انتظار کلیرنس رو نکشن....
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست