موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من بگم ایا؟ والا ما فامیل نداریم
اما دو عدد دوست هستن یکی دایی دوستمه یکیم ابجی دوستمه
اقاهه استین هس
ابجی دوستم ینی سحر خانوم هم رد وود سیتی فک کنم! کالیرفنیاس فک کنم دقیق نمدونم دوستم گف اسمت دراومد برو پیش سحر
حالا دیگ ملوم نی
ی سوال شماها برید 5 سال ی ضرب هستید یا میرید پاس سفید بگیرید برگردید؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
به به ایشالا چشه همه به این صفه روشن شه
شما 2013 بردی؟ 2013 ها یادمه ی مشکلی پیش اومد خیلی دیر رفتن اره؟
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
من 2013 قبول نشدم... در مورد شهر هم بسته به نوع کارتون میتونین انتخاب کنین
انشالا اگه قبول شیم میریم و بر میگردیم... متاسفانه فامیل نداریم...
بچه ها از برنامه هاتون بگیدو اینکه فعالیتتون چیه اونجا
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 22:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 22:04 توسط msr839.)
مطمیینم امسال هم مثل پارسال برنده نمیشم
اما امیدوارم همتون برنده بشید و من اینجا فریاد شادیتون رو ببینم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان منتظر، قبول شده، کلیر نشده، در اتظار کلیر، جا مانده، ویزا نگرفته، لاتاری ثبت نام نکرده و ....
میخاستم یه موضوع درباره ی موج مثبت بگم، سه سال پیش که داشتم برای کنکور میخوندم یه روز از طرف کتابخونه یه خانوم نویسنده و مترجم برامون آوردن که درباره ی همین انرژی مثبت برامون سخنرانی کرد، این خانوم میگفت که اگر میخاید انرژی مثبت بدید نگید من کنکور(لاتاری) قبول میشم؛ بگید من کنکور(قبول شدم) هدفاتونو بنویسید با همین سیستم گذشته و خودتونو بعد از اون ماجرا تصور کنید.... آقا ما هم نه گذاشتیم نه برداشتیم شروع کردیم روی میز کتایخونه، صندلی، دیوار، شیشه، در دستشویی، کارت عضویت، دفتر عضویت ، در ورودی، کتاب های تو قفسه و کتاب های دیگر دوستان که میومدن درس بخونن مینوشتیم من فلان رشته در فلان دانشگاه قبول شدم تا کور شود هر آنگه نتواند دید و این حرفا زد و من همون دانشگاه همون رشته قبول شدم، یه سال بعد دوباره برای گرفتن ارتقا در کارم از همین فرمول استفاده کردم ( البته رو در و دیوار شرکت ننوشتم این سری ) و باز هم جواب گرفتم، و بعد هم برای چند چیز دیگر، خلاصه که میخام پیشنهاد کنم شما هم ازین فرمول استفاده کنید ان شاالله همه جواب بگیرید و ما هم خوشحال بشیم از شادی شما.....
فقط اینم بگم هیچوقت به حکمت خدا شک نکنید، و اگر قبول نشید تا یه ماه دپرس نشید و زمین و زمان رو به هم ندوزید، که آی اد، آی هوار ، آی خدا چرا من قبول نشدم، من میرم معتاد میشم میفتم تو جوب (خدا نیاره اون روزو برای هیچ انسانی) و این حرفا، من خودم پارسال که قبول نشدم خیلی خورد تو پرم ولی الان خوشحالم چون امسال فهمیدم من اگر پارسال قبول میشدم بدبخت میشدم چون هیچ اطلاعاتی از امریکا نداشتم، خام بودم و تو این یه سال تجربیات و اطلاعاتی درباره امریکا بدست اوردم که اگر امسال قبول شم خیلی بهم کمک میکنه.....
اینم از تجربه ی من، امیدوارم شیوه ی نگارش ناشیانه ی منو ببخشید و شرمنده سرتونو درد آوردم
حالا همه با هم ریپیت افتر می :
من لاتاری 2015 برنده شدم
من لاتاری 2015 برنده شدم
من لاتاری 2015 برنده شدم
من لاتاری 2015 برنده شدم
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آیا اگر من قبلا قبول شده باشم و نرفته باشم .. در این دوره که شرکت کردم حذف میشم ؟