کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
سلام به همه دوستان چند روز نتونستم بیام و پستها اونقدر زیاد شده که فقط 10 صفحه رو تا الان تونستم بخونم .
کسی هم حالی از ما نپرسید که مردیم زنده ایم یا مثلا این ادم کجا رفت هر روز می امد یک چیزی مینوشت و میرفت.Wink
نکات امروز :
1- تعداد ویزا قطعا با خانواده ها حساب میشه یعنی برای یک خانواده 2 نفری 2 تا ویزا کم کنید از 55000 تا ..و در صورت برنده شدن هر خانواده یک کیس نامبر داره و و افراد خانواده زیر گروه فرد برنده هستند. این مسئله زمانی مهم میشه که شرایط مالی و تحصیلی برنده اول چک میشه و زیر ذره بین میره و موقع ورود به امریکا اولین سفر اعضای خانواده باید همراه با برنده یا بعد از برنده باشه نمی شه جلوتر بروند.
2- دوستی هزینه های هیوستون را نوشته بودند کم و بیش درست بود ولی اصلاحاتی لازم داره یکی در مورد مبلغ ماشین هست که باید ماشین خیلی خیلی ارزون نباشه چون شما رو زمین میزاره و خرجش از قیمت ماشین میزنه بالا .دوم مالیات را حساب نکردین برای خرید ماشین از 2000 تا هزینه پلاک و مالیات رو بگیرید برید بالا. اگر خرید لوازم مبلمان و تشک و غیره دارید 8.5% بیایید روش و در حقوق 25- 30% هر چه بالاتر بیشتر مالیات و اس اس ان و.. را کم کنید. اگر خانه بخرید از 4000- 8000 مالیات سالیانه خونه هست با هر روشی که بخرید و حداقل 1500 هم وارانتی و هزینه نگهداری (به دولت میدین)( یک چیزی تو مایه نو سازی ایران ) و... . هزینه برق در ماههای گرم تا 150 تا در نظر بگیرید در اپارتمان و در خانه 200- 250 تا.
بقیه اش تقریبا درست بود .....و مصرف بنزین به نوع ماشین و فاصله محل کار تا خونه و .. بستگی داره الان گالنی 3.45 و سوپری3.65 بود دیروز که هر روز متغیره و الان کمی گرون شده ما تا گالنی 2.95 هم زدیم.

3- در ضمن روز جمعه گذشته یکی از تعطیلات رسمی امریکا بود گود فرایدی که 1 شنبه عید پاک یا ایستر بود .و همه جا پر تخم مرغ رنگی و خرگوش های سبد به دست (بانی)و روزی هست که بچه ها با سبدهای کوچک در دست میروند در حیاط کلیسا ها یا مدارسی که از قبل مراسمی دارند یا در خانه و حیاط شخصی و تخم مرغ رنگی که معمولا داخلش شکلات یا هدیا یای کوچک هست مثل تخم مرغ شانسی که بزرگترها در فضای ازاد یا در خانه قایم کرده یا روز چمن پراکنده کرده اند را جمع میکنند ( اگ هانتینگ). در این روزها افراد خانواده دور هم جمع میشوند ودر مراسم مذهبی کلیسا ها شرکت میکنند و یا عده ای برنامه سفر میچینند و..
برنده 2012

اقا وحید خوب هوایی مون کردی دردمون کم نبود ما عکسای توریستی رو میدیدیم ودیونه می شدیم حالا یخورده دیگه رفتیم تو توهمات
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: vahid.vp ، tenardie2bai ، mosavi_69 ، mahbube ، alirezanz ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، Mansour92
واسه بچه های دهه 60 کسی هست اینجا

آهنگی میزام یاد خاطرهاتون...
http://bestmusic20.blogfa.com/post/140
تشکر کنندگان: mona_ir ، beni67 ، mosavi_69 ، ashkan99 ، mahbube ، alirezanz ، King Eagle ، amir_cool_2001
سلام.
دوستان من نتونستم تاپیک مربوط به سوالمو پیدا کنم.
من از طریق خواهرم اقدام کردم ( گروهf4)، به امید خدا توی لاتری امسال برنده شدم باید چی کارم کنم؟ پروسه f4رو که از طریق وکیل اقدام کردم کنسل کنم؟ یا صبر کنم تا ویزا بگیرم؟
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz
و اینکه عکس از واشنگتن بزار....دوست من...
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-04-22 ساعت 16:41)alireza_guitar نوشته:  سلام.
من از طریق خواهرم اقدام کردم ( گروهf4)، به امید خدا توی لاتری امسال برنده شدم باید چی کارم کنم؟ پروسه f4رو که از طریق وکیل اقدام کردم کنسل کنم؟ یا صبر کنم تا ویزا بگیرم؟

یعنی میشه هم f4 رو اقدام کرده باشیم هم لاتاری شرکت کنیم؟

ی تاپیک مخصوص تو مهاجرت خانوادگی واسه ّf4 ها هست...

http://www.mohajersara.com/thread-3266.html

میخوای اونجا هم بپرس
تشکر کنندگان:
اینم سیاتل زیبا واسه دوستان
[عکس: 36wbcz922jtqoe1mvm3.jpg]
(2014-04-22 ساعت 16:33)MEHR52 نوشته:  دوستان عزیز یه پیشنهادی دارمBig Grin

بیائیم همین حالا باهم عهد ببندیم اگه به امید خدا برنده شدیم کودکان سرطانی محک را به اندازه توانایی مالیمون شاد کنیم

به نظر من مبلغش انقدر مهم نیست که نیتش ارزش داره

هان نظرتون؟؟؟؟؟؟

هموووون طور که اسمت مهر است و من هم متولد مهر ماهم موافقم
لااااااااااااااا ی ی ی ی ی ی ی ی کBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz ، King Eagle ، MEHR52
(2014-04-22 ساعت 16:41)alireza_guitar نوشته:  سلام.
هر موقع پاتون رسید به آمریکا بعد کنسل کنین
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mona_ir ، alirezanz ، satin
(2014-04-22 ساعت 16:33)MEHR52 نوشته:  دوستان عزیز یه پیشنهادی دارمBig Grin

بیائیم همین حالا باهم عهد ببندیم اگه به امید خدا برنده شدیم کودکان سرطانی محک را به اندازه توانایی مالیمون شاد کنیم

به نظر من مبلغش انقدر مهم نیست که نیتش ارزش داره

هان نظرتون؟؟؟؟؟؟

به نظر من اگه قبول نشدیم هم کمک کنیم.
تشکر کنندگان: mahbube ، baran21 ، alirezanz ، King Eagle ، MEHR52 ، amir_cool_2001
کم کم که داریم به روز موعود نزدیک میشیم، آمار حاضرین داره بیشتر میشه ها Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2eny1، afshin74، aida123، Arashiv، babak433، e4run، farazz، hamid32، kamran293، MEHR52، Miladghavami، mona_usa، mory1977، mosavi_69، mr.banaeian، payamdfa1270، reza6966، roya r، saeedatlas، sepandarA، smu، vahid.vp، 3 کاربر مخفی، 4 مهمان
شماره کیس:2016ASXX
تعداد: 2 نفر
رویت قبولی: 1 May
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Smile
تاریخ مصاحبه: Smile
ویزای یکضرب
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: aida123 ، alirezanz ، MEHR52 ، amir_cool_2001 ، Mansour92
(2014-04-22 ساعت 16:47)vahid.vp نوشته:  اینم سیاتل زیبا واسه دوستان

آقا وحید،
اون عینک کیه اونجا روی دیوارک جا مونده؟ Wink Tongue
شماره کیس:2016ASXX
تعداد: 2 نفر
رویت قبولی: 1 May
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Smile
تاریخ مصاحبه: Smile
ویزای یکضرب
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: roya r ، vahid.vp ، alirezanz ، MEHR52 ، amir_cool_2001

وای اونجا هم که افتابه مثل عسلویه ها...........؟؟!!
تشکر کنندگان: battosai ، adonis2006 ، alirezanz ، King Eagle ، amir_cool_2001
واقعا که چه دقتی دارین بچه ها کلی خندیدم
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: babak433 ، mahbube ، alirezanz ، MEHR52 ، amir_cool_2001

سیاتلللللللللللللللللل////// اخ قلبمCoolBig Grin
تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz ، King Eagle ، MEHR52 ، amir_cool_2001 ، beni67 ، Mansour92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان