کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
Toungue 
همانطور مستحضر هستید درصد بسیار کمی از ما در این لاتری خواهیم برد.
اگر شانس بیاریم که ایندفعه هم 5-6 هزار نفر ببرن!
اما نگران نباشید! هیچ غمی به دل راه ندهید!
امروز داشتم از تقاطع بلوار کشاورز- فلسطین رد میشدم که دیدم دو تا زن و شوهر خارجی صبر میکردن چراغ عابر پیاده قرمز بشه بعد هی میومدن این ور خیابون هی میرفتن اونور خیابون!! هی به ماشینا با دست اشاره میکردن که وایسن تا اونا رد بشن! آی حال می کردنا حال می کردن! البته خیلی هم دلهره داشتن و هیجان زیاد از حد هم تو چهرشون معلوم بود!
ینی ما که از اونها کمتر نیستیم! هستیم؟ عاقا قبول نشدیم که نشدیم! فدای سر همه بچه های مهاجرسرا. طرف از اونور دنیا پا شده اومده اینجا چراغ قرمز بازی میکنه! چرا ما نتونیم! اصن من اگر قبول نشدم میرم وسط چارراه دراز میکشم!
Big Grin
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
(2014-04-22 ساعت 19:20)موعود نوشته:  خدایا از تاپیک شمارش معکوس امسال اگه میشه و راه داره

یه چند نفر بیشتر قبول کن

جای دوری نمیره ، قول میدیم جبران کنیم

تاپیکو مزین کردی...
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
تشکر کنندگان: roya r ، موعود ، alirezanz ، karkiaa ، King Eagle ، satin
آدم وقتی وقتی میبینه 800 هزار تا اسم مینویسن 6 هزار تا قبولی داریم امیدوار میشه
میگه بابا یعنی اسم ما بین این 6 هزار تا نیس؟ Rolleyes

ولی وقتی ازبین 400 نفر تاپیک شمارش معکوس پارسال فقط اسم یه نفر در اومد
میفهمه که قبول شدن واقعا کار حضرت فیله Sad

یا حضرت فیل Big Grin

(2014-04-22 ساعت 19:25)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 19:20)موعود نوشته:  خدایا از تاپیک شمارش معکوس امسال اگه میشه و راه داره

یه چند نفر بیشتر قبول کن

جای دوری نمیره ، قول میدیم جبران کنیم

تاپیکو مزین کردی...
داش امیر ما هفته ای یه پست میزاریم

اونم انرژِ امسال شما دلیلشه Smile
همچنان امیدوارم....
تشکر کنندگان: alirezanz ، karkiaa ، mosavi_69 ، hamedara ، King Eagle ، satin ، amir_cool_2001 ، Mansour92
(2014-04-21 ساعت 12:19)mona_usa نوشته:  آمار مهم مربوط به دوره DV2014 :

نتایج سری اول دوره 2014 در اردیبهشت اعلام شد.

همانگونه که در متن اصلی و لینک آن مشاهده می فرمائید: طبق اعلام رسمی اداره مهاجرت در بولتن ویزا تعداد برندگان این دوره 140660 نفر بوده که شانس 50 هزار نفر اول بیشتر است. تعداد کل فرمهای صحیح [Qualified] رسیده 9,374,191 بوده (14,633,767 با همراهان خانواده) و در قرعه شرکت داده شده اند. تعداد برندگان از کشور ایران در این دوره 6027 نفر بوده (رتبه اول آسیا و دنیا) که تا کنون تا کیس نامبر 1800 برای مصاحبه در اکتبر (مهر) نوبت بندی شده اند. (شما می توانید متن کامل را در این لینک از سایت اداره مهاجرت آمریکا مشاهده نمائید).

Applicants registered for the DV-2014 program were selected at random from 9,374,191 qualified entries (14,633,767 with derivatives) received during the 30-day application period that ran from noon, Eastern Daylight Time on Tuesday, October 2, 2012, until noon, Eastern Daylight Time on Saturday, November 3, 2012.

ASIA

IRAN 6,027

AFGHANISTAN 447 ISRAEL 330 OMAN 12 BAHRAIN 27 JAPAN 861 QATAR 43 BHUTAN 21 JORDAN 581

SAUDI ARABIA 467 BRUNEI 3 NORTH KOREA 3 SINGAPORE 119 BURMA 696 KUWAIT 275 SRI LANKA 1,616 CAMBODIA 1,892

LAOS 9 SYRIA 493 HONG KONG SPECIAL ADMIN. REGION 159 LEBANON 396 TAIWAN 723 INDONESIA 379 MALAYSIA 167 THAILAND 131

MALDIVES 4 TIMOR-LESTE 0 IRAQ 384 MONGOLIA 224 UNITED ARAB EMIRATES 167 NEPAL 6,082 YEMEN 532

سری دوم نتیجه های دوره قبل یعنی 2014 که تعداد بسیار محدودتری را شامل می شود قرار است اکتبر یعنی در مهرماه (اواخر مهر) اعلام شود اما تاریخ آن بطور دقیق اعلام نشده است. به همه ثبت نام شدگان دوره 2014 توصیه می کنیم صفحه نتیجه را هر دو ماه یکبار تا تابستان 93 چک نمایند.

مگه چند سری نتایج رو اعلام می کنن؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 20:28)danial91 نوشته:  مرسی که بالاخره لطف کردین و تاپیکو افتتاح کردین .
راستش من خودم از سال های خیلی خیلی دور زمانی که هنوز بوسیله ی نامه ثبت نام انجام میشد همه ساله شرکت میکردم . متاسفانه از اونجایی که توی هیچ قرعه کشی در طول عمرم برنده نشدم توی لاتاری هم تا امروز شانسی نداشتم .
نمیدونم چرا ولی امسال بدجوری به دلم افتاده که شانسم میزنه و یکی از شماره ها به اسمم در میاد . امیدوارم اینطور باشه و امیدم نا امید نشه چون بدجوری بهش نیاز دارم و ذهنو زندگیمو مشغول کرده .
و واقعا امیدوارم کسایی که نیاز واقعی دارن به این قرعه و قصدشون مهاجرت هست این شانس رو داشته باشن و بتونن در اینده ای نزدیک زندگی جدید و موفقیت امیزی رو در سرزمین فرصت ها شروع کنن .

امیدوارم امسال قبول بشین
تشکر کنندگان: آرادایمان ، alirezanz ، King Eagle ، amir_cool_2001
(2014-04-22 ساعت 17:42)only_flight نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 17:30)Arashiv نوشته:  اگه گفتید اینجا کدوم شهره دیاره کفره؟

[عکس: 27848512298302769698.jpg]

[عکس: 75391636494271521861.jpg]
.
.
.
.
.
.
.

داش اینجا که "رشت " هستش..Big Grin

راست میگیا همشهری الان دقت کردم گلسار خودمونهBig Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: only_flight ، mahbube ، موعود ، lighter ، King Eagle ، amir_cool_2001
(2014-04-22 ساعت 19:53)sni7575 نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 20:28)danial91 نوشته:  مرسی که بالاخره لطف کردین و تاپیکو افتتاح کردین .
راستش من خودم از سال های خیلی خیلی دور زمانی که هنوز بوسیله ی نامه ثبت نام انجام میشد همه ساله شرکت میکردم . متاسفانه از اونجایی که توی هیچ قرعه کشی در طول عمرم برنده نشدم توی لاتاری هم تا امروز شانسی نداشتم .
نمیدونم چرا ولی امسال بدجوری به دلم افتاده که شانسم میزنه و یکی از شماره ها به اسمم در میاد . امیدوارم اینطور باشه و امیدم نا امید نشه چون بدجوری بهش نیاز دارم و ذهنو زندگیمو مشغول کرده .
و واقعا امیدوارم کسایی که نیاز واقعی دارن به این قرعه و قصدشون مهاجرت هست این شانس رو داشته باشن و بتونن در اینده ای نزدیک زندگی جدید و موفقیت امیزی رو در سرزمین فرصت ها شروع کنن .

امیدوارم امسال قبول بشین

من هم امیدوارم که قبول بشین .. بازم بگین که هر چی که خدا بخواد!
تشکر کنندگان: alirezanz ، mahbube ، King Eagle ، Mansour92
(2014-04-22 ساعت 18:30)tenardie2bai نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 18:12)kamran293 نوشته:  ih ih...

... [عکس: 01-14-2002_07-11-59_ق-ظ.jpg]

یکیش منم ...من چون اکثرا کامپیوترم روشنه بنا به عادت این سالهای اخیر نزدیکای اعلام نتایج همیشه یک صفحه از مهاجرسرا و بخصوص تاپیک شمارش معکوس بازه ...بیشتر اوقات دل نوشته ها و مطالب دوستان رو مطالعه میکنم و لذت میبرم ...

Smile معتاد مهاجرسرا شدیم رفت

پس اینطوری مخفی میشه؟

من همینجا رسما از همه و خودم پوزش میخوام اخه خودمم در گیر این بودم که کی مخفیه Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
منم همش پیجو باز میزارم

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mahbube ، tenardie2bai ، amir_cool_2001
alirezanz، amin-ph، amir1359، eagla، farbod69، farzad parsa، feligoli، gaandolf، kaptan، karkiaa، 2 مهمان

درحال خوندن صفحات عقب مونده این تنبلاBig GrinBig GrinBig Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: feligoli ، farzad parsa ، Mansour92
(2014-04-22 ساعت 20:14)alirezanz نوشته:  alirezanz، amin-ph، amir1359، eagla، farbod69، farzad parsa، feligoli، gaandolf، kaptan، karkiaa، 2 مهمان

درحال خوندن صفحات عقب مونده این تنبلاBig GrinBig GrinBig Grin

نه! اصلا Big Grin
"هميشه آخر هر چيز خوب مي شود ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده "چارلي چاپلين
تشکر کنندگان: alirezanz
بعد از 2ساعت چرت عصر گاهی ، تاپیک سه صفحه جلو رفت Big Grin
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، amir_cool_2001
[عکس: time.JPG]

کاربران در حال بازدید این موضوع: ali258، amir1359، crysis، farzad parsa، karkiaa، mahdii65، Miladghavami، only_flight، 2
تشکر کنندگان: farzad parsa ، alirezanz ، hamedara ، karkiaa ، alireza_guitar ، jayjay
سلام، منم بعد از چند سال بلاخره برگشتم،
آقا این صف 2 تایی ها کجاس ما هم ثبت نام کنیم؟
منو داداشم تو لاتاری ثبت نام کردیم، کجا باید اضافه شیم؟
Без подписи!
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، hamid32 ، soroosh yz ، alireza_guitar ، Fifi2015 ، King Eagle ، amir_cool_2001
منم شنیدم وقتی واسه لاتاری بنویسی نباید تا بعد اعلام نتایج جوره دیگه ای بخای مهاجرت کنی !
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-04-22 ساعت 20:28)karkiaa نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 16:44)mona_usa نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 16:41)alireza_guitar نوشته:  سلام.
دوستان من نتونستم تاپیک مربوط به سوالمو پیدا کنم.
من از طریق خواهرم اقدام کردم ( گروهf4)، به امید خدا توی لاتری امسال برنده شدم باید چی کارم کنم؟ پروسه f4رو که از طریق وکیل اقدام کردم کنسل کنم؟ یا صبر کنم تا ویزا بگیرم؟

یعنی میشه هم f4 رو اقدام کرده باشیم هم لاتاری شرکت کنیم؟

ی تاپیک مخصوص تو مهاجرت خانوادگی واسه ّf4 ها هست...

http://www.mohajersara.com/thread-3266.html

میخوای اونجا هم بپرس

شما وقتی پرونده مهاجرتی داری ۱۰۰٪ تو لاتاری قبول نمیشی . کلا شرکت داده نمیشی

دوست عزیز
نظر من اینه که لاتاری هیچ تاثیری روی پرونده ای دیگه نداره

به هیچ وجه

شما میتونید حتی تو امریکا باشید و در لاتاری شرکت کنید

و کسی که گرین کارت و سیتیزن امریکا باشه نمیتونه شرکت کنه
وقتی کسی با یک ویزای موقت مثل ویزای دانشجویی باشه میتونه شرکت کنه
و اصلا منطق این سیستم همینطور هستش
تشکر کنندگان: karkiaa ، alirezanz ، mahbube ، Arashiv ، alireza_guitar ، mona_ir ، satin ، amir_cool_2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان