کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-23 ساعت 22:06)موعود نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 20:31)bezi نوشته:  دوستان اگه قراره از تاپیک استفاده ای غیر از اهدافش بشه بهتره قفل بشه

وقتی ظرفیت استفاده از یک وب سایت آزاد رو نداریم وای به زمانی که تو کشوری آزاد باشیم[/color]
حاجی تاپیک رو اشتباهی اومدی Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin خیلی باحال بودBig Grin
تشکر کنندگان: karkiaa ، بازگشت ، mona_ir ، موعود ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 22:28)javad1990 نوشته:  واقعا من نمیفهمم بعضی ها چرا لاتاری شرکت می کنن
اصلا نه از لاتاری چیزی میدونن و نه از هیچ چیز دیگه
فکر کنم فقط برا کلاس گذاشتن ثبت نام میکنن و حتی ممکنه بعد از قبولی شرایط مهاجرت و دریافت ویزا را نداشته باشند و تنها شانس بقیه را کم میکنند
واقعا ادم نمیدونه چی بگه
SadSadSad

آخخخخخخخخخخخخخخ گفتیCool
تشکر کنندگان: karkiaa ، javad1990 ، بازگشت ، MEHR52 ، lighter ، fari90 ، alirezanz
(2014-04-23 ساعت 22:31)babak_m نوشته:  سلام به همه دوستان من تشریف آوردم........
خوش تشریف باشین
تشکر کنندگان: karkiaa ، بازگشت ، mona_ir ، alirezanz
من یه سوال برام پیش اومده اگه ممکنه یکی جواب بده
اگه پرواز استاپ داشته باشه بین راه ٬ مسافر باید تو فرودگاه ترانزیت از گیت مرز هوایی رد شه یا مستقیم قبل از گیت ورودی میره سالن خروجی؟
اگه مورد اول درسته اگه ترمینال ها متفاوت باشه چی میشه؟
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: بازگشت ، hamid32 ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 01:19)karkiaa نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:15)roya r نوشته:  الان 50 صفحه هست فقط این جمله رو میبینم (به نظرت با سه تا شانس میشه قبول شد ؟) ترو خدا دیگه با پیغام خصوصی جواب بدین منکه دیگه خسته شدم با هر جواب دوباره تکرار می شه

اخرش نفهمیدیم میشه با ۳ تا شانس قبول شد یا نه Big Grin
اصلا چرا پارسال از ۷۰ نفر یه نفر نشده
این جامعه آماری مشکل بنیادی داره

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ببخشید اگه رفتم رو اعصابBig Grin
من فکر میکردم فقط رو اعصاب منه اما دیدم دوستان همه بی اعصابنSmile
تشکر کنندگان: karkiaa ، mahbube ، بازگشت ، mona_ir ، alirezanz ، King Eagle
کاربران در حال بازدید این موضوع: karkiaa، satin، 1 مهمان
میبینم که هیشکی به جز منو karkiaa نیستو من تقریبا صفحه رو اختصاصی کردمTongue
تشکر کنندگان: karkiaa ، بازگشت ، lighter ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 03:41)satin نوشته:  میبینم که هیشکی به جز منو karkia نیستو من تقریبا صفحه رو اختصاصی کردمTongue

من کشیک امشبم Big Grin
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: farzad parsa ، toghrol120 ، بازگشت ، amir2640 ، romance33 ، alirezanz ، satin
(2014-04-23 ساعت 23:07)h.shayan نوشته:  راستی دوستان این تبلیغات در سایت مورد تایید مسولین سایت هستش یعنی قابل اعتمادن دیگه . بعد قبولی وقت رو تلف نکنیم با همین شرکت ها کارامونن رو انجام بدیم....!!!

اصلا اینجوری نیست، این ها فقط تبلیغات هستند. در ضمن این فرم ها اصلا چیز خاصی نیستند که بخواهی از یک شرکت کمک بگیری. با خوندن مطالب مهاجرسرا و مشورت با بچه های همین جا به راحتی میتونه فرآیند قبولی تا صدور ویزا رو طی کنی...

(2014-04-24 ساعت 00:13)roya r نوشته:  h.m4571عزیز اگرمشکل اون باشه چرا عکس کهonly_flight گذاشته روباز میکنه

والا من این مشکل با همون راه حلی که گفتم حل می کنم. شاید ISP ها به کلمات خاصی تو عنوان عکس ها حساس هستند یا هر چیز دیگه ای که از سیستم نادرستشون بعید نیست..
ولی با اون راه حل حتی واسه ی یک دونه از عکس ها هم مشکلی نداشتم...
تشکر کنندگان: mona_ir ، lighter ، h.shayan ، roya r ، alirezanz
صبح عالی پرتغالی
عجب هوایی شده مشهد.آدم یاد صبح میامی میفته
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: amir_cool_2001 ، mahbube ، بازگشت ، lighter ، h.shayan ، roya r ، meghdad matador ، alirezanz ، satin
با سلام خدمت تمام دوستان.
صبح بهاری همتون بخیر امروز تهران هوا خیلی لطیف شده. خبر خوبی من امروز دریافت کردم . برای همتون آرزوی قبولی در لاتاری دارم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: hedyhoney ، toghrol120 ، amir2640 ، mona_ir ، lighter ، ashkan99 ، h.shayan ، alirezanz ، Mansour92 ، satin
(2014-04-23 ساعت 18:08)mahbube نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 10:28)amir_cool_2001 نوشته:  از ظواهر امر معلومه امسال مثل سال قبل میخوان برنده ها رو تو دو مرحله اعلام کنند. تو سایت که اینطوری نوشتن. جنبه منفیش اینه که بازم تو استرسیم تا اعلام نتایج مرحله دوم. جنبه مثبتش اینه که یه امید دوباره هم داریم.

entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2015.

2014 که تک مرحله بود نبود؟

2014 تك مرحله اي بود چون 2013 تو دو مرحله اعلام كردن براي همين به خيلي ها ويزا نرسيد در اخر
اين جمله اي هم كه نوشته براي 2014. هم نوشته بود و مرحله دومي در كار نبود
تشکر کنندگان: toghrol120 ، amir_cool_2001 ، mahbube ، mona_ir ، lighter ، feligoli ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 03:25)karkiaa نوشته:  من یه سوال برام پیش اومده اگه ممکنه یکی جواب بده
اگه پرواز استاپ داشته باشه بین راه ٬ مسافر باید تو فرودگاه ترانزیت از گیت مرز هوایی رد شه یا مستقیم قبل از گیت ورودی میره سالن خروجی؟
اگه مورد اول درسته اگه ترمینال ها متفاوت باشه چی میشه؟
والا من یه هفت هشت سال پیش همیچین پروازی داشتم ولی خیلی خاطرم نیست چه اتفاقی افتاد! از تهران داشتم میرفتم فیلیپین. تو قطر باید هواپیمامو عوض میکردم. رسیدیم قطر, ما رو هدایت کردن تو یه سالنی که گیت پرواز بعدی تو اون سالن بود. 3-4 ساعت تو سالن منتظر بودیم بعد اعلام کردن بیاید سوار شید. سوار شدیم رفتیم. هواپیما تو سنگاپور هم یک توقف یک ساعته داشت که یک سری مسافر پیاده شدند و یکسری دیگه سوار شدن! ما البته تو هواپیما نشسته موندیم! بعدش هم پرواز کرد رفت مقصد نهایی.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: mahbube ، mona_ir ، lighter ، karkiaa ، alirezanz
جای آرش با خاطرات قشنگش تو این صفحه خالیه. آقا من 100% مطمئنم که یکی از برندگان لاتاری هستم. شما هم دعا کنین برام
(2014-04-24 ساعت 09:42)mahbube نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 08:19)h.kazemi نوشته:  عاغا من شنیدم آقایونی که میرن آمریکا اول از همه باید یه دست فوتبال با ایشون بزنن » » » » » » » » » »
پس لباس و کفش مناسب فراموش نشه Big Grin Wink

راستی خانومها میرسن آمریکا چی کار میکنن ؟

جیم میریم اقا جیم
h.kazemi خجالت بکش این چه عکسیه که شما گذاشتید.گزارش ارسال شد.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: shimoda ، mahbube ، alirezanz
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

مطلب دل را طلب از سوی خدا کن ـ زان که بُـوَد رحمت او لایتنـــاهی
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: mona_ir ، lighter ، بازگشت ، roya r ، alirezanz ، King Eagle

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان