کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
فقط من هستم :دی
خوابم نمیبره ، نمیتونم به نتایج لاتاری فکر نکنم.
اگه برنده نشم بدجوری حالم گرفته میشه!
غصه گرون شدن دلار رو میخورم!

به این اندیشیدم که اولین کاری که پس از ورودم به آمریکا انجام میدم چیه؟
فکر کنم کفش و جورابم رو در بیارم و پاهام رو رسما بذارم تو خاک آمریکا!
Big Grin

اولین کار شما چیه؟

جمعه - ۵ اردیبهشت ۱۳۹۳
5:57:15 بامداد

کاربران در حال بازدید این موضوع: Aries_son، 1
تشکر کنندگان: saeed_gh ، toghrol120 ، alirezanz ، adonis2006 ، lighter ، MEHR52 ، Bald Eagle ، feligoli ، hameddjj ، farshid232 ، Mansour92
(2014-04-24 ساعت 19:55)gaandolf نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 16:06)mahbube نوشته:  Sad
(2014-04-24 ساعت 15:46)saeed_gh نوشته:  چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
دل دیوانه را دیوانه تر کن
مرا از هر دو عالم بی خبر کن
بیا امشب شرابی دیگرم ده
ز مینای حقیقت ساقرم ده
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم

عالیهههههههههه اینSad

عالیهههههههههههههه ا

سیمین بهبهانی
درود بر سیمین بانوی عزیز بهبهانی
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: alirezanz ، adonis2006 ، amirdadash ، mahbube
صبحتون بخیر...و شادی....با آرزوی قبولی دوستان........همگی....
تشکر کنندگان: hamid32 ، alirezanz ، Fifi2015 ، lighter ، King Eagle
[quote='faridl14' pid='484314' dateline='1398369063']
بچه ها اگر بردین من رو هم به فرزند خوندگی قبول کنین منم ببرین!
[/quoچه شيرخشكي مي خوريBig Grin
تشکر کنندگان: toghrol120 ، alirezanz ، somayeh8159 ، zabina ، Bald Eagle ، hedyhoney ، Harmony ، King Eagle
اول از همه عرض كنم كه اين اولين سال هستش كه من در لاتاري شركت مي كنم . واقعيت اينه كه تا همين پارسال نمي دونستم اصلا لاتاري چي هستش . البته يه چيزايي شنيده بودم اما فكر مي كردم كلاهبرداريه و اصلا نمي دونستم مجانيه . تا اينكه شانسي با مهاجرسرا آشنا شدم . همين آشنايي از نظر من يه جور برنده شدنه چون اطلاعات زيادي بدست آوردم .
تو اين چند روز مدام نظر دوستان رو مي خوندم خوب خيلي جالب هست و يه جور رويا پردازي خيلي پر هيجان كه ويژه سنين جواني هست درش وجود داره كه براي من كه چهل رو رد كردم خيلي جذابه.
اما مي خوام يه واقعيتي رو بهتون عرض كنم .
مي گن يه شخصي هست كه به عالم آدم بدهكاره به بقال ،به قصاب ، به همه . به اين آدم مي گن كافيه بيا برو تبت از صفر دوباره شروع كن بعد يه سال ميرن به همين آدم سر ميزنن ، ميبينن كه به بقال و قصاب و آدمهاي تبتي حالا بدهكاره .
واقعيت اينكه مهاجرت نمي تونه چيزاي زيادي رو عوض كنه بلكه روش و سبك زندگي هست كه مي تونه ما رو جلو ببره .
دوستان و عزيزان كه خيلي نمي شناسمتون آدم هاي موفق شانس رو مي سازن و هيچ وقت منتظر شانس نمي ايستن .
قانون زندگي همه جاي دنيا يكي هستش و اگر كلاس اول رو پاس نكنيم هيچ وقت وارد كلاس دوم نمي شيم.
از ته قلبم آرزو مي كنم همه بتونن راه موفقيت رو پيدا كنن حالا هرجاي دنيا كه مي خوان باشن.
اونایی که برنامه ی ویژه دارن برا اولین ویکند ی که یو اس هسن دستا بالا

خودم که برنامه دارم برا اولین تعطیلات آخر هفته ام

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: alirezanz ، mahbube ، Bald Eagle ، satin
(2014-04-24 ساعت 18:49)aminb نوشته:  امیدوارم هممون 7 روز دیگه این نامه رو ببینیم
آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

[عکس: 681219886.jpg]

امين
بچه های گل 2015 قدر این روزای آخر قبل از برنده شدن رو بدونید، این دلشوره و اضطراب دوست داشتنی تقریبا در هیچیک از مراحل بعدی لاتاری وجود نداره؛ همش استرس منفیه و شک و تردید...........
(2014-04-24 ساعت 21:09)foosher نوشته:  سلام دوستان ديگه چيزي به اخر راه نمونده بياييد همه با هم دعا كنيم ادنايي كه واقعن حقشونه و توانايي رفتن دارن برنده بشن

انشالله هر چي كه صلاحه بشه همراه با سلامتي و شادي
تشکر کنندگان: aida123 ، lighter ، محبت ، Bald Eagle ، satin ، King Eagle
من واقعا بعضي دوستان را درك نمي كنم ، چرا استرس داريد ؟از زندگي لذت ببريد و در حال زندگي كنيد ، از اينكه مي اييد مهاجر سرا و تبادل نظر مي كنيد استفاده كنيد انچه كه خواست و مشيت الهي است اتفاق مي افتد ،بيشتر از اين تحت تسلط ذهن خودتون نباشيد ، هميشه از خدا بخواهيد بهترين ها را برايتان رقم بزند
شما در لاتاري ثبت نام كرديد بقيه اش را رها كنيد و بيشتر از اين خود را غرق در استرس نكنيد
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، adonis2006 ، aida123 ، محبت ، mahbube ، satin ، hamid32 ، farshid232 ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 09:28)Fifi2015 نوشته:  من واقعا بعضي دوستان را درك نمي كنم ، چرا استرس داريد ؟از زندگي لذت ببريد و در حال زندگي كنيد ، از اينكه مي اييد مهاجر سرا و تبادل نظر مي كنيد استفاده كنيد انچه كه خواست و مشيت الهي است اتفاق مي افتد ،بيشتر از اين تحت تسلط ذهن خودتون نباشيد ، هميشه از خدا بخواهيد بهترين ها را برايتان رقم بزند
شما در لاتاري ثبت نام كرديد بقيه اش را رها كنيد و بيشتر از اين خود را غرق در استرس نكنيد

من بهترینا یا هرچیز دیگرو نمیخوام حتی اگه به ضررمم باشه اینو میخوامRolleyes
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: hamedara ، toghrol120 ، Fifi2015 ، محبت ، Bald Eagle ، farzad47 ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 09:28)Fifi2015 نوشته:  من واقعا بعضي دوستان را درك نمي كنم ، چرا استرس داريد ؟از زندگي لذت ببريد و در حال زندگي كنيد ، از اينكه مي اييد مهاجر سرا و تبادل نظر مي كنيد استفاده كنيد انچه كه خواست و مشيت الهي است اتفاق مي افتد ،بيشتر از اين تحت تسلط ذهن خودتون نباشيد ، هميشه از خدا بخواهيد بهترين ها را برايتان رقم بزند

من استرس دارم چون نامزدم رفته و منتظر این لاتاری مسخره تم ایشالا همه مون برنده شیم.
تشکر کنندگان: babak433 ، Fifi2015 ، romance33 ، mahbube ، Arashiv ، alirezanz ، Mansour92 ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 09:43)alirezanz نوشته:  

من بهترینا یا هرچیز دیگرو نمیخوام حتی اگه به ضررمم باشه اینو میخوامRolleyes

انشالله كه برنده ميشي وقتي اينقدر مصمم هستي و شك نكن وقتي برنده شدي بهترين ها را گرفتي و به ضررت هم نميشه
تشکر کنندگان: محبت ، mahbube ، babak433 ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 10:08)مه جبین نوشته:  

من استرس دارم چون نامزدم رفته و منتظر این لاتاری مسخره تم ایشالا همه مون برنده شیم.

انشالله همگي برنده ميشيم و شما هم هر چه زودتر پيش نامزدتون ميريد
تشکر کنندگان: babak433 ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 10:08)مه جبین نوشته:  

چقدر شرایطامون مثل همه Sad
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: محبت ، alirezanz ، satin ، King Eagle

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان