موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ارش تو خنثی هستی
حالا منم هیچ کدومو ندارم اما خب عاشق کتابم و کتابایی که دوس دارم با خودم میبرم امریکا
بعله
ی شازده کوچولودارم 76ریال خریدمش اونو باس به بچم نشون بدم
کلن باید به بچم فارسی یاد بدم
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان وقتتون بخیر. چقدر این روزا سرعت پست گذاشتن بالا رفته همچنین دوستان قدیمی و جدید حضور دارن
اول از همه ارزوی سلامتی برای همه دارم بعدش قبولی در لاتاری . البته شانس زیادی برای خودم نمی بینم
در ضمن ممنون از دوستانی که رتبه دادن اما چون رتبه من کمه نتونستم جبران کنم. چندتا رتبه بدید تا از خجالتتون دربیام
ممنون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
پرهام تو لیست هس من 25 مجرد شمال
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-28 ساعت 20:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-28 ساعت 20:46 توسط parham1373.)
به نام خدا 18 ساله کنکوری از اصفهان
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
21 - مجرد - شمال - آس و پاس - در به در - در انتظار دیدار ویزای US در پاس.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متنی یا نوشته ای که نشون میده توی لاتاری برنده شدی چی هست ؟ چه چیزی مینویسه ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آیا فکر میکنید نتایج اعلام شده است ؟
من اینطور فکر میکنم . و این فقط میتونه در حد یک فکر باشه
نتایج چطور قرعه کشی میشه ؟ مقر اصلی رسیدگی به امور لاتاری در ایالت کنتاکی میباشد
و در یک ساختمان بزرگ و دارای تعداد زیادی کارمند ...
این ساختمان دارای سرور های قوی و پیشرفته می باشد . البته چون در امریکا هستش اگر در این ساختمان یک ابر کامپیوتر باشه نمیتونه چیز عجیبی باشه چون امریکا دارای مقام اول در تولید ابر کامپیوتر های هوشمند هستش و یک نمونه ای آن به نام کرای 3 به بعضی کشور ها فروخته شده .... قرعه کشی در 10 تا 24 ساعت قبل از زمان اعلام انجام میشه . و چند ناظر و مدیر و کارشناس شبکه و آنالیزور این روند رو در همان لحظه چک میکنن و به صورت یک نمودار در یک ال سی دی بزرگ کل روند بر روی نقشه ای بزرگ از کره ای زمین میبینن .
و تمام پارامتر ها رو چک میکنن و پس از مطمئن شدن از درستیه قرعه کشی اطلاعات رو بر روی تایمر تنظیم میکنن تا در زمان مورد نظر به سرور پاپلیش و یا همون منتشر بشه .
در طول بازدید مردم از سایت چندین نفر روند ترافیک رو چک میکنن و میتونن چک کنن که از همه ای کشور ها وارد سایت شدن و در حال مشاهده ای اطلاعات خود هستن .
اینا همه نظرات من در مورد اینکه احتمالا چطور این کار انجام میشه میباشد .
البته زیاد هم دور از این نیست . و فقط خواستم بگم شاید یکی دلش بخواد حتی 1 درصد هم شده بتونه یخورده حس کنه که احتمالا چطور این روند انجام میشه .