کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
برخلاف پارسال اصلا استرس ندارم خيلي هم ارامش دارم خيلي حالم خوبه خيلي ..........همتون مثل من باشيد . خدا هر چيزي که براي ما مقتدر کرده همون ميشه ريلکس باشيد و اميدوار....
تشکر کنندگان: farshid232 ، vashahri ، rasti_110 ، MEHR52 ، aida123 ، saeed_gh ، javad1990 ، Fifi2015 ، King Eagle ، alirezanz ، satin
(2014-04-29 ساعت 10:58)crysis نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 10:31)arashtn نوشته:  من امیدی نداررررررررررررررررم

نازی

من اين پست رو به عنوان ارسال برتر شمارش معكوس ٢٠١٥ اعلام ميكنم.
باشد كه رستگار شويد.

Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
با سلام خدمت دوستان من ده ساله شركت ميكنم و قبول نشدم اميدوارم من هم در كنار بقيه دوستان امسال جزء برندگان باشم
سر ظهر اونم توی بهار ماشالاه همه پر انرژی دمتون گرم من دارم 12years a slave
نگاه می کینم فیلم باحالی خوبه کلا اونجا همه چیزش درسته
خدایا خدایا برس به داد دل ما
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: rasti_110 ، saeed_gh ، javad1990 ، King Eagle ، alirezanz
ما که راهی کالیفرنیا هستیم میگن آب و هوای معتدلی داره اوضاع اقتصادی هم خوبه.

فردوسی عزیز در وصف کالیفرنیا می فرماید!!!

که در بوستانش همیشه گلست
به کوه اندرون لاله و سنبلست

هوا خوشگوار و زمین پرنگار
نه گرم و نه سرد و همیشه بهار
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: Arashiv ، rasti_110 ، Alikalashi ، vashahri ، MEHR52 ، saeed_gh ، javad1990 ، aminb ، feligoli ، King Eagle ، alirezanz ، satin
خدا دستان پر ز تمنایم را ببین....
و آواز تمنای دلم را بشنو...
خدایا................................تو خود می دانی چه بگویم....
تشکر کنندگان: Arashiv ، MEHR52 ، saeed_gh ، javad1990 ، feligoli ، King Eagle ، alirezanz ، satin
(2014-04-29 ساعت 14:20)Fifi2015 نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 14:10)مسافر تنها نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 14:08)miladfathi021 نوشته:  [عکس: chicago%20skyline.jpg]

اینم محل زندگی من Big Grin

چطوري همشهري من
شيكاگو رو عشقه

دلم شيكاگو خواست

ایول مشتری شیکاگو زیاد شد ایشا... همگی قبول شیم با هم بریم
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: كيان يوسفي ، rasti_110 ، saeed_gh ، Fifi2015 ، alirezanz
یکی از فامیل های ما دخترش 1سال مالزی بوده و دو ساله که رفته کانادا ، برای تعطیلات اومده ایران با دوستانش خواسته بره کیش باباش گفته من اجازه نمیدم دخترم تنهایی بره مسافرت..............
ایشلا از شنبه...
یادش به خیر، سه سال پیش هم که دفعه اول من بود مقداری استرس و .. داشتم ولی بعدا که با مسائل زندگی بیشتر درگیر شدم دیگه اصلا برای لاتاری استرس ندارم. چون چیزی که براش تلاشی نکردی و فقط و فقط به شانس و ... که به شخصه خودم وابسته نیست دلیلی نمی بینم که برای نتایجش استرس داشته باشم. یا میشه یا نمیشه. دوستی چند سال پیش اینجا به من گفت وقتت را از بین نبر، برو دنبال راه های دیگه مهاجرت و در کنارش هر سال هم لاتاری اسم بنویس.

دیشب نا خودآگاه یاد یکی از دوستان اینجا، آرش افتادم که زمانی همه نوشته هاش را می خوندم. برای همین هم دوباره اومدم مهاجر سرا چون دلم برای پست هاش تنگ شده بود و اومدم یک نگاهی بندازم. البته وب سایتش هم رفتم. صفحه قبل دیدم عکس پل گلدن گیت را گذاشتین و یاد 7 دلار افتادم.
جدا دلم برای مهاجر سرا تنگ شده بود.

برای تمام کسانی که با آگاهی ثبت نام کردند و توان مهاجرت و تحمل سختی ها و آمادگی این تغییر بزرگ را دارند آرزوی برنده شدن می کنم.
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: MEHR52 ، rasti_110 ، nora ، aaraam ، somayeh8159 ، saeed_gh ، javad1990 ، h.shayan ، sarovan ، adonis2006 ، amirghn ، King Eagle ، alirezanz ، satin
(2014-04-29 ساعت 15:02)babak_m نوشته:  یکی از فامیل های ما دخترش 1سال مالزی بوده و دو ساله که رفته کانادا ، برای تعطیلات اومده ایران با دوستانش خواسته بره کیش باباش گفته من اجازه نمیدم دخترم تنهایی بره مسافرت..............

خوب راست میگه دیگه دوست نداره دخترش تنهایی بره سفرWink
مالزی و کانادا ،که، زندگی میکنه لابد!!!سفر محسوب نمی شهTongue
تشکر کنندگان: rasti_110 ، nora ، vashahri ، saeed_gh ، javad1990 ، pishahang2014 ، babak_m ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-28 ساعت 23:09)King Eagle نوشته:  لیست منتظران 2015

سلام چطوري بايد اسممون رو تو منتظران بزاريم؟
تشکر کنندگان: rasti_110 ، saeed_gh ، King Eagle
يكي از فاميلهاي پارسال اولين بار شركت كرده بود تو لاتاري قبول شد الانم داره كاراشو ميكنه كه بره ميبيني شانسو؟
تشکر کنندگان: saeed_gh ، بازگشت ، King Eagle ، alirezanz
......................53 ساعت دیگه.......................
..................................................................
خدایا همه مهاجرسرایی ها برنده شن
تشکر کنندگان: MEHR52 ، mamad_msp ، h.shayan ، Fifi2015 ، King Eagle ، alirezanz ، satin
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

من بهش خیلی اعتقاد دارم وقتی خیلی عصبی ام یا استرس دارم تو هر کاری ناخداگاه همش تکرار میکنم... شما هم امتحان کنین خیلی بهتون آرامش میده
Big Grin
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، h.shayan ، Fifi2015 ، h.kazemi ، aida123 ، بازگشت ، Mansour92
(2014-04-29 ساعت 15:02)babak_m نوشته:  یکی از فامیل های ما دخترش 1سال مالزی بوده و دو ساله که رفته کانادا ، برای تعطیلات اومده ایران با دوستانش خواسته بره کیش باباش گفته من اجازه نمیدم دخترم تنهایی بره مسافرت..............

اوووففف
عجب غیرتی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON SadSad
تشکر کنندگان: girl 1368 ، vashahri ، poorya-poorya ، babak_m ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 15 مهمان