کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
من ميخوام برم وپنج شنبه ساعت چهار بيام زماني كه فقط چهارساعت و نيم مونده ميتونم عايا ؟
نه طاقت نميارم ،دلم واسه همتون تنگ ميشه ، من تا لحظه اخر و در زمان حلول نتايج در كنار همتون هستم
+++++++++++++++++
++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
شادووووو تندرست باشيد
تشکر کنندگان: parham1373 ، lighter ، farshid232 ، Bald Eagle ، King Eagle ، محبت ، alirezanz ، Mansour92
(2014-04-29 ساعت 21:00)Fifi2015 نوشته:  من ميخوام برم وپنج شنبه ساعت چهار بيام زماني كه فقط چهارساعت و نيم مونده ميتونم عايا ؟
نه طاقت نميارم ،دلم واسه همتون تنگ ميشه ، من تا لحظه اخر و در زمان حلول نتايج در كنار همتون هستم
+++++++++++++++++
++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
شادووووو تندرست باشيد

good this
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-29 ساعت 20:59)kooroshfs نوشته:  من همین الان رسیدم. این همه آدم منتظر چین؟ یکی لطفن توضیح بده

منتظر سیزده بدرن تا برسه بریم بیرون
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: nasimr ، tomalaki ، Fifi2015 ، babak_m ، alirezanz
بچه ها، من قصد ندارم که امسال به خودم الکی امید بدم، اما واقعا از ته دل امیدوارم که بعد از 4 سال اسمم در بیاد. یه پرسش داشتم، به نظر شما قرعه کشی کی انجام میشه یا شده؟ آخه همه چیز کامپیوتری هست، میشد فردای روز اتمام ثبت نام قرعه کشی میکردن و خلاص. به نظر شما قرعه کشی فرایندش چطوریه؟ کی انجام میشه؟
ش کیس: 2018XXXXXXXXXX
نامه قبولی:
کنسولگری:
فرمها:
کارنت شدن:
نامه دوم:
مصاحبه:
کلیرنس:
ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
به رویاهات فکر کن... Rolleyes
تشکر کنندگان: parham1373 ، Bald Eagle ، farshid232 ، مسافر تنها
به امید اینکه سال دیگه همین موقع ولایت کالیفرنیا روستای لس انجلس باشیم .
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، Fifi2015 ، Arashiv ، tomalaki ، aminb ، aida123 ، King Eagle ، alirezanz
من که بهم الهام شده بردم با کیسم تلپاتی دارم Big Grin
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، Bald Eagle ، King Eagle ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: arminkoo، black_jay، crysis، farzad parsa، jibooon، kaptan، lighter، mamad_msp، masi_mm، nasimr، only_flight، panyi، parham1373، sir.110، somayeh8159، موعود، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
تشکر کنندگان: parham1373 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 21:05)tomalaki نوشته:  بچه ها، من قصد ندارم که امسال به خودم الکی امید بدم، اما واقعا از ته دل امیدوارم که بعد از 4 سال اسمم در بیاد. یه پرسش داشتم، به نظر شما قرعه کشی کی انجام میشه یا شده؟ آخه همه چیز کامپیوتری هست، میشد فردای روز اتمام ثبت نام قرعه کشی میکردن و خلاص. به نظر شما قرعه کشی فرایندش چطوریه؟ کی انجام میشه؟
من فکر می کنم بعد از ثبت نام یک سری از اطلاعات ثبت نام بررسی میشه و قرعه کشی توسط کامپیوتر انجام میشه و تا الان حتما نتایج مشخصه ظاهرا برادران امریکاییمون سالشون به 2 قسمت شش ماهه تقسیم کردن که در اغاز زمان ثبت نامه و 6 ماه بعد اعلام نتایج که بعد از اون هم 6 ماه زمان دارن تا ثبت نام دوباره
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه
تشکر کنندگان: parham1373 ، tomalaki ، farshid232 ، مسافر تنها ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 21:05)parham1373 نوشته:  به امید اینکه سال دیگه همین موقع ولایت کالیفرنیا روستای لس انجلس باشیم .

از بچگي عاشق دهات هاي يو اس بودم
تشکر کنندگان: parham1373 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 21:10)kaptan نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arminkoo، black_jay، crysis، farzad parsa، jibooon، kaptan، lighter، mamad_msp، masi_mm، nasimr، only_flight، panyi، parham1373، sir.110، somayeh8159، موعود، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان

پس من کجام الان؟؟؟؟؟؟؟
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه
تشکر کنندگان: alirezanz
کسی فالگیر اشنا سراغ نداره سوپر کامپیوتراشونو تلسم کنین Wink
تشکر کنندگان: hadi.nikjo ، alirezanz
بچه ها اگه یادتون باشه ثبت نام 2015 به دلیل مشکلات تعطیلی دولت آمریکا با چند روز تاخیر شروع شد. حالا امکان داره به نظرتون نتایج هم چند روز دیرتر اعلام کنند ؟
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، alirezanz
خدایا این حال رو از ما نگیر، ختم به خیرش بکن
تشکر کنندگان: feligoli ، h.kazemi ، farshid232 ، King Eagle ، مسافر تنها ، alirezanz
نه دیگه!! 23 ساعت دیگه جوابا میاد!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: alirezanz
هــــی.... یکی بود که برامون موزیک میزاشت...اینم محروم شد

[عکس: 18319351698698215931.jpg]
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: aminb ، farshid232 ، King Eagle ، مسافر تنها ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان