کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-30 ساعت 00:25)reyhaneh_h نوشته:  خدایا ... Rolleyes

نازی
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: abas_kashan ، poorya-poorya ، King Eagle ، alirezanz ، ali999
(2014-04-29 ساعت 13:30)aida123 نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 13:17)alirezanz نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 13:11)aida123 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: aida123، alirezanz، amir_cool_2001، Arashiv، calm، crysis، farbar، farzad parsa، ftbahi، hedyhoney، meghdad matador، Purple، ricky_may1980، sakoosha، مسافر تنها، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان

اینو مخصوص با نون اضافه زدم براتون :D:D

ای بابا این چه وضعشه گفتم گوجه نزار که. من گوجه دوست ندارم .:D

خیلی پر توقع شدیا :D
حواستو جمع کن :D

معذرت میخوام اصن گوجرو بزار خودم بعدا در میارم:(
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aida123
جمعه . . .

این ساعت . . .

خدایا شکرت . . .

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: poorya-poorya ، farshid232 ، King Eagle ، Fifi2015 ، alirezanz
دوستان به نظر شما امسال از ایران چند نفر رو اعلام میکنند؟
تشکر کنندگان: مسافر تنها
بچه ها لینک موسسه مطالعات آمریکا رو براتون میزارم، که در مورد آشنایی با ایالت های آمریکا هست. مفیده یه نگاه بندازید...
http://www.asipress.ir/vdcjyye8.uqem8zsffu.html
تشکر کنندگان: miladfathi021 ، 6124 ، farzad parsa ، King Eagle ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: alirezanz، amjad، ehsanssss، farbar، fmsdsc، ftbahi، lordsaroman، miladfathi021، Mohhhhsen، poorya-poorya، rmjuju، محبت، 2 کاربر مخفی، 4 مهمان
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: abas_kashan ، alirezanz
دوستان بیان تو این لحظه های آخر سالی این محروم ها رو ببخشن و بزارن که اینا برگردن؛ ثواب داره....
تشکر کنندگان: lighter ، farshid232 ، farzad parsa ، مسافر تنها ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 01:14)poorya-poorya نوشته:  دوستان بیان تو این لحظه های آخر سالی این محروم ها رو ببخشن و بزارن که اینا برگردن؛ ثواب داره....
چی ببخشه صفحه فیشینگ دو سه بار درست کرد یکیشون میدونی اطلاعاتتو وارد میکردی چه کلاهی سرت میرفت
مواظب باشید

دو روزه درگیره باگ openssl شدم که خواب از سرم پرونده ،دیشبم اعصاب درستی نداشتم کمی تند خویی نشون دادم
عذر میخوام
تشکر کنندگان: lighter ، Arashiv ، miladfathi021 ، farshid232 ، farzad parsa ، King Eagle ، alirezanz
دوستان بیان تو این لحظه های آخر سالی این محروم ها رو ببخشن و بزارن که اینا برگردن؛ ثواب داره....
تشکر کنندگان: Arashiv ، roya r ، farzad parsa ، مسافر تنها
(2014-04-30 ساعت 01:21)abas_kashan نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 01:14)poorya-poorya نوشته:  دوستان بیان تو این لحظه های آخر سالی این محروم ها رو ببخشن و بزارن که اینا برگردن؛ ثواب داره....
چی ببخشه صفحه فیشینگ دو سه بار درست کرد یکیشون میدونی اطلاعاتتو وارد میکردی چه کلاهی سرت میرفت
مواظب باشید

کی؟؟چی؟؟چی شده؟؟
کی اینکارارو کرده؟؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: poorya-poorya ، vashahri ، farzad parsa ، بازگشت ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 01:31)poorya-poorya نوشته:  دوستان بیان تو این لحظه های آخر سالی این محروم ها رو ببخشن و بزارن که اینا برگردن؛ ثواب داره....

من هم موافقم و از مدیران عزیز تقاضای اجابت خواسته دوستم رو دارم Smile
تشکر کنندگان: 6124 ، Arashiv ، lighter ، roya r ، poorya-poorya ، farzad parsa ، مسافر تنها ، King Eagle
سلام دوستان.
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، King Eagle ، MEHR52 ، Fifi2015 ، alirezanz ، Mansour92
انشالله ایزد یکتای بی همتا دل همه بندگان خوبشو شاد می کنه مخصوصا مهاجر سرایی ها
یادتون باشه اگر نشد نا امید نباشید و جهت رسیدن به ارزوهاتون تنها به یه راه اونم لاتاری دل نبندید ... چرا که در صورت شکست افسرده و ناامید خواهید شد
سرنوشت تا کمتر از 44ساعت کمتر رقم خواهد خورد
یادتوت باشه هرچی قسمت باشه و خداوند مقعدر کرده باشه همان خواهد شد

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری، من چون تویی دارم که تو خود آن را نداری

کوچیک همتون داش امیر
تشکر کنندگان: Arashiv ، lighter ، aida123 ، farshid232 ، مسافر تنها ، King Eagle ، Fifi2015 ، alirezanz
دوستان بعد از دیدن نتایج در صورت قبولی یا خدایی نکرده رد شدن احساسی که قبل از قرعه کشی داشین رو هم بنویسین مثلا بعضی از دوستان میگن من احساس میکنم قبول میشم یا یکی میگه نه من اصلا امیدوار نیستم ببینیم تعداد کدوم دسته بیشتره
dar arzoy usa
(2014-04-30 ساعت 02:02)Mojtaba7300 نوشته:  سلام دوستان.

سلام از ماست
ویزا به کلیر خورده های امسال نرسید؟؟؟!!!!!!!!!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان