کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-30 ساعت 14:27)محسن 2014 نوشته:  Shyسلام دوستان خوب .جمع باهالی هستین همتون .. این روزا که کارم بلاتکلیف شده بازار خابیده وحرکتى نیست .من فقط تو این سایت وقت میگذرونم .یک سوال دارم .آیا میشه فرم ثبت نام رو چک کنم ببینم چی زدم مدرک تحصیلی رو ???????? به امید قبولی همه

دوست عزیز شما بعد از برنده شدن به هیچ طریقی نمی تونی به اطلاعات فرم اولیه دست رسی داشته باشی . فقط اگر احتمال میدی اشتباه کردی باید در فرم های بعدی درستش رو بفرستی و kcc رو مطلع کنی. همین . Wink
تشکر کنندگان: rasti_110 ، Fifi2015 ، محسن 2014 ، parham1373 ، محبت ، alirezanz ، King Eagle ، farshid232
(2014-04-30 ساعت 14:29)soroosh yz نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 14:18)Parsa_IE نوشته:  بچه ها تايم پايين صفحه اشتباهه ها!
فردا 8.5 صبح يعني كمتر از 18.5 ساعته ديگه 1 مي در NY و بر اساس Eastern day Time (EDT) شروع ميشه
آماده باشيد
اميدوارم منم بين شما برنده ها باشم Wink

http://www.timeanddate.com/worldclock/usa/new-york
اينم ساعت آنلاين و آن تايم نيويورك

نتایج ظهر 1 می میاد به وقت شرق آمریکا میشه 8:30 شب فردا

برادر چرا ساعت واشنگتن دی سی رو نزاشتی خوب اون که بهتره Big Grin
اینم ساعت محلی واشنگتون دی سی :
http://www.timeanddate.com/worldclock/usa/washington-dc
البته تفاوتی ندارن با هم CoolBig Grin
تشکر کنندگان: محسن 2014 ، محبت ، alirezanz ، King Eagle
ممنون از دوستاني كه به من رتبه دادند كلي ذوق كردم بازم ممنون
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
ديگه چيزي نمونده از ته دل دعا مي كنم كه همه مهاجرسرايي اااااا برنده بشن ، حس غريبي توام با خوش حالي دارم هورااااااا
برنده و پيروز باشيد هميشه همراه با شادي و تندرستي
تشکر کنندگان: محبت ، smsaa68 ، hamedara ، alirezanz ، King Eagle ، farshid232
(2014-04-30 ساعت 14:43)Fifi2015 نوشته:  ممنون از دوستاني كه به من رتبه دادند كلي ذوق كردم بازم ممنون
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
ديگه چيزي نمونده از ته دل دعا مي كنم كه همه مهاجرسرايي اااااا برنده بشن ، حس غريبي توام با خوش حالي دارم هورااااااا
برنده و پيروز باشيد هميشه همراه با شادي و تندرستي

منم رتبه دادم که شاد تر شی Big GrinCool خداکنه هرکی واقعا نیاز داره به این شانس جزو خوش شانس های امسال باشه
تشکر کنندگان: aida123 ، محبت ، smsaa68 ، alirezanz
من دسته دومم Smile

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: محبت ، feligoli ، alirezanz ، Fifi2015
بالاخره نتایج و کی اعلام می کنن ظهر یا شب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-04-30 ساعت 14:49)girl 1368 نوشته:  من دسته دومم Smile

اههه سلام هم دسته ای Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: girl 1368 ، محبت ، alirezanz
من استرس گرفتم از چی ؟ ازینکه اسمم در بیاد چ کنم ؟ Smile #جدی اخه به مامانم اینا نگفتم میترسم تا من مامان بابامو راضی کنم ملت برن مصاحبه Smile

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: vashahri ، محبت ، بازگشت ، alina-b ، alirezanz ، khorsandi ، King Eagle ، Fifi2015
(2014-04-30 ساعت 14:50)parham1373 نوشته:  بالاخره نتایج و کی اعلام می کنن ظهر یا شب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بردار فردا ساعت 8:30 شب به وقت وطن . دقیقا 12 ظهر به وقت شرق آمریکا CoolBig Grin
تشکر کنندگان: محبت ، alirezanz ، King Eagle
خودمونیم ،
خیلی رویاییه هااااا . . .

فک کن . .

دم دولت آمریکا گرم . . .

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: محبت ، girl 1368 ، hamedara ، alirezanz ، khorsandi ، King Eagle ، Fifi2015 ، farshid232
(2014-04-30 ساعت 14:51)girl 1368 نوشته:  من استرس گرفتم از چی ؟ ازینکه اسمم در بیاد چ کنم ؟ Smile #جدی اخه به مامانم اینا نگفتم میترسم تا من مامان بابامو راضی کنم ملت برن مصاحبه Smile

اگه خدا بخواد اسمت دربیاد . دیگه خانواده رو می شه راضی کرد. استرس اونشو نگیر Big GrinCool بعدم کلی تا مصاحبه وقت داری که باهاشون مذاکره کنی Wink

(2014-04-30 ساعت 14:52)amino نوشته:  خودمونیم ،
خیلی رویاییه هااااا . . .

فک کن . .

دم دولت آمریکا گرم . . .

البته ناگفته نماند بنا بر تجارب دوستان تا دولت آمریکا به آرزوها برسونت پیرت می کنه تو اون یک سال Big Grin
تشکر کنندگان: girl 1368 ، alirezanz ، amino ، King Eagle
بهترین جای دنیا واسه چک کردن نتایج کجاست که اگه قبول نشدیم زیاد دپرس نشیم ؟
این سوالی بود که از یکی از دوستام پرسیدم . باورتون نمیشه از جوابش :
کله پزی محل در حال کله پاچه خوردن :دی
تشکر کنندگان: amirghn ، girl 1368 ، بازگشت ، alina-b ، alirezanz ، roya r ، King Eagle ، farshid232
(2014-04-30 ساعت 14:56)vahid.vp نوشته:  بهترین جای دنیا واسه چک کردن نتایج کجاست که اگه قبول نشدیم زیاد دپرس نشیم ؟
این سوالی بود که از یکی از دوستام پرسیدم . باورتون نمیشه از جوابش :
کله پزی محل در حال کله پاچه خوردن :دی

بالا پشت بوم که اگر باز آن جمله ی منحوس هس نات بین سلکتد اومد یا کامپیوترو بندازم پایین یا خودمو Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: girl 1368 ، vahid.vp ، alirezanz ، farshid232
حالا خوبه شانس ما 1 درصده و این قدر امیدواریم اگر 5 درصد بود چه می کردیم ! Big GrinBig Grin

نه خداییش من الان دیگه نمی دونم باید به چی فکر کنم یه دلم میگه می بری بابا نگران نباش . اون دلم میگه حاجی ببین این خط این نشون
has not been selected! SadSad
تشکر کنندگان: girl 1368 ، faridl14 ، alirezanz ، King Eagle ، farshid232
به امید اینکه همه فردا اینجوری بشن

[عکس: 34907842792564039091.jpg]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان