کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
صبح زیبای همه دوستان به خیر،دیشب از شدت استرس تا صبح فکرهای مختلف زد به سرم.پوستم حسابی خراب شده باید کلی ماسک بزنم!!! نازی...
امیدوارم امروز crysis بیاد یه کم حال و هوامون عوض شه!
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
سلام به همگی امیدوارم تا ۱۳ ساعت دیگه همه با هم تو صفحه برندگان هوراااااا بکشید فقط واسه خواهر منم دعا کنید روز حساسیه ولی هرچه بیشتربهش فکر کنید بدتره به امید دست و جیغ و هورااااا همتون دوستای عزیز
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
سلام دوستان صبح همگی بخیر
من امسال که تو شمارش معکوس نبودم اصلا استرس نگرفتمBig Grin
امروز اومدم پیشتون باشم دیگه
امیدوارم برای همه اون چیزی که به صلاحه پیش بیاد
دوستان خیلی استرس به خودتون و بقیه وارد نکنید Big Grinامیدوارم این چندساعت آخر تایم خوبی رو در کنار هم داشته باشیمWink
we fight for a better life
اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب (شب آرزوها ) می نامند . . امیدوارم تک تک آرزو های کوچیک و بزرگتون تیک بخوره................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام به همه دوستان
تا حدود ١٣ ساعت ديگر نتيجه ها مياد و انشالله همه در صفحه برندگان با خوشحالي تمام اعلام كنيم كه ما هم برنده شديم
من امروز كار دارم و نميام تو اين صفحه
يادتون باشه به من و به تمام بچه هاي مهاجرسرا دعا كنيد حتما

(2014-05-01 ساعت 07:37)ali3875 نوشته:  اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب (شب آرزوها ) می نامند . . امیدوارم تک تک آرزو های کوچیک و بزرگتون تیک بخوره................

انشالله
منم اميدوارم Rolleyes
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON SadSad
تشکر کنندگان: niko ، fairy ، karpenter ، Ali agha ، farshid232 ، alireza_guitar ، satin ، b_argi ، Fifi2015 ، samansaba ، ali999 ، pishahang2014 ، amirghn ، alirezanz
چه شبی بود از 6 صبح تا حالا تو خواب و بیداریم از استرس !!!!!!!!!!!!!

فقط و فقط 12 ساعت دیگررر مانده
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، farshid232 ، satin ، alirezanz
adonis2006 عزیز از اینکه

رفع حصر شدی خیلی خوشحالم..........

باشد که برنده هم بشوی Big Grin
تشکر کنندگان: farshid232 ، alireza_guitar ، satin ، Fifi2015 ، adonis2006 ، samansaba ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: @hamid2003، amin171، farshad_karkoo، farshid232، lordsaroman، radman87، Saeedv13، sh_aytak، 2 مهمان
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
تشکر کنندگان: alirezanz
صبح همگی بخیر. تا چند ساعت دیگه نتایج اعلام میشه و سرونوشت خیلی از بچه های اینجا در مسیر دیگه ایی قرار میگیره و تغییر بزرگی در زندگی شون اتفاق می افته میخوام از حالا بهتون امیدواری بدم و بگم تا جایی که میتونید برای رسیدن به هدفتون تلاش کنید. و از هیچ مشکلی نترسید. برای همه آرزوی موفقیت و برنده شدن دارم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
به مدیران یه خسته نباشید می گم که همیشه و مخصوصا این روزها زیر فشار بیشتری قرار میگیرن و تالار مدیریت میکنند.
از دوستان هم تشکر می کنم مخصوصا اون دوستی که خیلی زحمت کشید اطلاعات و امار می نوشت.
فک کنم دفعه بعد که بیام این تاپیک بسته میشه.

تشکر کنندگان: alireza_guitar ، farshid232 ، satin ، Fifi2015 ، samansaba ، shaman ، alirezanz
سلام دوستای گلم،
از دیشب تا الان همش به ساعت های باقیمانده تا اعلام نتیجه فکر میکردم که قراره سرنوشت خیلی ها عوض بشه و امیدوار به اینکه این تغییر همیشه مثبت باشه و سازنده باشه اما یک نکته که خودتون میدونید ولی گفتنش بد نیت این هست از همین الان خودتون رو واسه یک انتظار هم شیرین و هو کشنده اماده کنید این لاتاری و پرئسه ای که توش قرار خواهید گرفت صبر زیادی مطلبه از انتظار اعلام نتایج مصاحبه کلیر و ...... پس قوی باشید امیدوارم امروز شاهد لبخند زیباتون و خوشحالی شماها برادرا و خواهرام باشم......هرکمکی که از دسم بر بیاد و سوادم برسه در خدمتتون هستم.........
همیشه سلامت باشید........Wink
متاسفانه نشد،
کمتر از نصف روز
امروز حسابی شلوغ می کنیم
هیچکی سر کار نمیره Big Grin
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، satin ، Fifi2015 ، samansaba ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 07:37)ali3875 نوشته:  اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب (شب آرزوها ) می نامند . . امیدوارم تک تک آرزو های کوچیک و بزرگتون تیک بخوره................

امیدوارم سرنوشت خوبی برای ما هم رقم بخوره در صورت برنده شدن یا نشدن بازم ممنونم خدا از این که سالم و تندرست هستم از اینکه همسر مهربون و فرزند سالمی دارم .
خدایا شکرت
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، farshid232 ، sorkhfam ، شادی رستگار ، fairy ، Fifi2015 ، roya r ، alirezanz
I fell in love again
All things go, all things go
Drove to Chicago
All things know, all things know

We sold our clothes to the state
I don't mind, I don't mind
I made a lot of mistakes
In my mind, in my mind
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: karpenter ، farshid232 ، alireza_guitar ، saied-k ، samansaba ، alirezanz
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی,پارسال چه روزایی داشتیم ....اما تجربه خوبی بود و حالا فقط به عنوان یه شانس بهش نگاه میکنم, بیش از اندازه هم فکر و وقتمو براش نمیزارم چون از زندگی جا میزاره آدمو.امیدوارم امسال برنده های بیشتری داشته باشیم تو مهاجرسرا ,به امید موفقیت همگی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان