کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-05-01 ساعت 14:09)crysis نوشته:  من برم اونجا میرم پیش جاستین بیبر

من دیگه حرفی ندارم !
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: h.shayan ، amirghn ، Danoosh ، بازگشت ، farbod69 ، farshid232 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:12)A10A نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 14:08)h.shayan نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 14:04)A10A نوشته:  دیگه چیزی نمونده ها ا ا ا ا ا ا ا ا اا.....
هورا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا
ما که ویزامونو گرفتیم بچه ها نوبتی هم باشه نوبت شماست....

سلام میشه بگید برای چی به شما برگه صورتی و آبی داده بودند Rolleyes

به خاطر سربازی سپاه من آبی گرفتم...
خانم کار دولتی نداشتند صورتی گرفتند

به سلامتی کلیر شدید و ویزاتون رو گرفتید . خدا رو شکر Big Grin
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz

این حرفا رو نزن.قبول نمیشیاااااااBig Grin9
تشکر کنندگان: Danoosh ، farshid232 ، MeMo ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 04:35)bigarash نوشته:  بچه ها به شانس اعتقاد دارین؟ من که به هیچ وجه!

برا ی چیزی که نیست چطوری اعتقاد داشته باشم
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: Danoosh ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:48)only_flight نوشته:  انشالله ویزاتون رو که گرفتین ( Cool ) در صورتی که با قطری یا امارات بخواین برین ، از بویینگ 777 تو اکثر مسیر ایالات متحده استفاده میکنن...

[عکس: 1405530.jpg]

[عکس: 5405-boeing-777-wallpapers-47196.jpg]
--------------------------------------
جونم بویینگ. Big Grin
آدم بویینگ میبینه احساس عظمت بش دس میده Tongue . اونم به مقصد عزیز دل USA. Big Grin نه؟ Wink
(2014-05-01 ساعت 14:09)doran نوشته:  من میدونم که قبول نمیشم چون باورتون نمیشه از اول امسال فقط بد شانسی آوردم 5 فروردین دعوام شد تا الان هم درگیر دادگاه هستم با اینکه تقصیر من نبودش از اولین روز عید بگم که جریمه شدم توسط پلیس که معاینه فنیم تموم شده بود 9 روز گذشته بود از عمل قلب پدرم بگم از به هم خوردن رابطه دوستیم با دوست صمیمیم بگم کلا تو این یک ماه و 11 روز فقط بد شانسی بوده واسم دیشب هم که چلسی تیم محبوبم تو زمینش جلو بود 3 تا خورد باخت با خودم فکر کردم اگه من با این همه بد شانسی برنده بشم اصلا ظلم هستش به بقیه بچه ها Smile

اتفاقا با یک خوش شانسی تو لاتاری نظرت عوض می شه ولی اومدی دعوا نکن اونجا همشون اسلحه دارن
تشکر کنندگان: ehsun ، farshid232 ، MeMo ، alirezanz
آقا این Bing هم که زحمت کشیده با پس زمینه اش ( شیکاگو - ایلینوی) دل ما رو برد
لامصب انگار میدونه که امشب همه آرزوی امریکا دارن. میخواد دل ما رو آب کنه
www.bing.com
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: ehsun ، amir_cool_2001 ، engmadelat ، keivin ، farshid232 ، alirezanz ، samansaba

نازی.
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz
بچه ها من باید برم سرکار یه آرزو کردم واسه همه بچه هایی که امشب امیدشون لینکه به این نتایج و فوووت کردم تو مانیتور... به امید قبولی اونایی که دل تو دلشون نیس...
فعلا . امیدوارم فردا خبرای خوش زیاد باشه
someday i will leave and never come back
تشکر کنندگان: fari90 ، aida123 ، farshad2009 ، h.shayan ، بازگشت ، saeed_gh ، farshid232 ، satin ، MeMo ، babak433 ، alirezanz
از درس و دانشگاه افتادیم با این همه جو مگه میشه درس خوند.ول کن درس رو بابا.این ترم همه رو حذف می کنم.(:
تشکر کنندگان: fari90 ، engmadelat ، farshad2009 ، h.shayan ، saeed_gh ، farshid232 ، alirezanz ، samansaba
من آن گلبرگ مغرورم که .
.
.
.
.
اگه لازم باشه پی شبنم که هیچی پی مامور آب هم میگردم Big Grin
استرس استرس
دوستان اون قرصه چی بود سر امتحان مخوردیم ؟ برا کنکور ... ؟
تشکر کنندگان: ehsun ، saeed_gh ، farshid232 ، satin ، alirezanz ، samansaba
(2014-05-01 ساعت 14:21)ehsun نوشته:  بچه ها من باید برم سرکار یه آرزو کردم واسه همه بچه هایی که امشب امیدشون لینکه به این نتایج و فوووت کردم تو مانیتور.....

فوووتو خوب اومدی..!Cool
تشکر کنندگان: ehsun ، farshid232 ، satin ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:09)doran نوشته:  من میدونم که قبول نمیشم چون باورتون نمیشه از اول امسال فقط بد شانسی آوردم 5 فروردین دعوام شد تا الان هم درگیر دادگاه هستم با اینکه تقصیر من نبودش از اولین روز عید بگم که جریمه شدم توسط پلیس که معاینه فنیم تموم شده بود 9 روز گذشته بود از عمل قلب پدرم بگم از به هم خوردن رابطه دوستیم با دوست صمیمیم بگم کلا تو این یک ماه و 11 روز فقط بد شانسی بوده واسم دیشب هم که چلسی تیم محبوبم تو زمینش جلو بود 3 تا خورد باخت با خودم فکر کردم اگه من با این همه بد شانسی برنده بشم اصلا ظلم هستش به بقیه بچه ها Smile

نگران نباش دوست خوب مهاجرسرایی
امشب میتونه یه نقطه عطف باشه و از فردا همش اتفاقای خوب براتون بیفته.
امیدوارم که همه دوستان مهاجرسرایی چه برنده بشن چه نه، همه جا همیشه شاد سالم و موفق باشن!
تشکر کنندگان: ehsun ، aida123 ، alireza_guitar ، farshid232 ، satin ، alirezanz ، battosai
(2014-05-01 ساعت 12:57)mr.amir007 نوشته:  ای کاش لاتاری گرین کارد 6 ماه به 6 ماه بود
که ادم سختش نباشه حالا قبولهم نشد می گیم سری بعد
اما سری بعد 1 سال دیگست Sad
-------------------------------------
من که به بیشتر از 24 ساعت راضی نمیشم Tongue Big Grin
...
سخته خوب، گناه داریم Big Grin
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، farshid232 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:22)empiremc نوشته:  از درس و دانشگاه افتادیم با این همه جو مگه میشه درس خوند.ول کن درس رو بابا.این ترم همه رو حذف می کنم.(:

منم همش دارم فکر میکنم برم بگم استاد مگه تو خودت لاتاری ثبت نام نکردی که از هیچی خبر نداری.توی فانتزی هام استاد میگه ای وای منم تو مهاجرسرا بودم همش.نتونستم اصلا حتی سوال طرح کنم.
تشکر کنندگان: baran21 ، farshid232 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان