کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-05-01 ساعت 13:42)only_flight نوشته:  دیگه این فرودگاه رو 95 % افرادی که میخوان برن US از اینجا میرن (مسافران مبدا ایران)

Imam Khomeini Airport

[عکس: 172586_800.jpg]

[عکس: iran_teheran_terminal_fr.jpg?itok=uThlraco]

[عکس: Tehran_Imam_Khomeini_International_Airport.JPG]

[عکس: t7fyf4.jpg]

------------------------------------------------
این چی بود دیگه Sad
زود یه عکس از US بزار اثرش خنثی شه Wink
تشکر کنندگان: farshid232 ، amir_cool_2001 ، poorya-poorya ، fari90 ، pishahang2014
(2014-05-01 ساعت 14:33)amir-ashkan نوشته:  یه ناهار نیم ساعته و دوباره اینجام ...
نوش جان , حسابی تجدید قوا کردیا
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 13:43)kamran293 نوشته:  وای من مردم از استرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس خدایا....

---------------------------------------------------
آقا مرگ در راه لاتاری هم مث شهادت شیرینه؟ TongueBig Grin
تشکر کنندگان: farshid232 ، farshad2009 ، poorya-poorya ، fari90 ، bigjust ، alirezanz
همینجوری پیش بره ... تعداد میهمان ها از تعداد کاربرا بیشتر میشه
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: farshid232 ، poorya-poorya ، lighter
(2014-05-01 ساعت 14:38)adonis2006 نوشته:  [عکس: url.gif]

آدونیس جان از وقتی برگشتی خیلی ساکتی داداش , یه حرفی , حرکتی , حداقل یه نازی!!!!!!!!
تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:43)POSTiGA نوشته:  feeling دارم امثال با Chrome نتایج رو ببینم Big Grin !

من سال های قبل با کروم و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر و اپرا امتحان کردم نتیجه نگرفتم , امسال شانسم رو با سافاری میخوام امتحان کنم Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: farshid232 ، poorya-poorya ، amir-ashkan ، aida123 ، alirezanz
نصف عمرمون رو پشت pc تو مهاجرسرا گذروندیم.
تشکر کنندگان: farshid232 ، doran ، h.shayan ، Danoosh ، alirezanz
دوستان بیاید یه قرار بزاریم..... کسی تا یه ساعت اول چک نکنه و خدایی نکرده قبول نشد چیزی تو سایت ننویسه تا اولین پیروز قرعه کشی پیداش بشه... بعد بحث میکنیم
بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم...

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم....

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم....

شدم آن عاشق دیوانه كه بودم...
تشکر کنندگان: farshid232 ، h.shayan ، MOHAJERSARAAA ، alirezanz ، samansaba ، Abdorrezaa
کاربران در حال بازدید این موضوع: ahmadi-h، ali.narooei، alone007، amino، amir-ashkan، amir85، amirkkk2، amir_cool_2001، babak_m، bigjust، danial91، Danoosh، elham_ces، empiremc، erfanslash، erfan_ke، farbod69، farshad2009، farshid232، Fifi2015، Harmony، Hassan2014، khabaloo، Mansour92، mirshahim، mohsenicash، Mojtaba7300، mr.banaeian، omid120، only_flight، poorya-poorya، pouya7، rainolf، reyhaneh_h، roya r، sadegh59، sadeghi897، sadeghifa، samoon، satin، shadmehr، soheil1360، tabassom، vidi، 2 کاربر مخفی، 14 مهمان
تشکر کنندگان: كيان يوسفي ، alirezanz
[عکس: 9997.gif][عکس: 9997.gif][عکس: 9997.gif]
بشمار......

6
[عکس: 6.png]
2015 6 may
تشکر کنندگان: h.shayan ، nora ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:51)poorya-poorya نوشته:  دوستان بیاید یه قرار بزاریم..... کسی تا یه ساعت اول چک نکنه و خدایی نکرده قبول نشد چیزی تو سایت ننویسه تا اولین پیروز قرعه کشی پیداش بشه... بعد بحث میکنیم

من موافقم یکساعت صبر میکنیم بعد اگه خبری نشد یکی یکی با سیبیلهای آویزون اعلام میکنیم
ایشالله که از همون اولین دقایق خبرهای شیرین تو سایت اعلام شه
تشکر کنندگان: poorya-poorya ، fari90 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:51)poorya-poorya نوشته:  دوستان بیاید یه قرار بزاریم..... کسی تا یه ساعت اول چک نکنه و خدایی نکرده قبول نشد چیزی تو سایت ننویسه تا اولین پیروز قرعه کشی پیداش بشه... بعد بحث میکنیم

و امیدوارم که به امید خدا تو قبولی ها منم باشم
بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم...

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم....

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم....

شدم آن عاشق دیوانه كه بودم...
تشکر کنندگان: farshid232 ، fari90 ، nora
یادش بخیر دوسال پیش برای اولین بار لاتاری ثبت نام کردم،وقتی رفتم نتیجه رو ببینمو دیدم قبول شدم،فکر میکردم خیلی طبیعیه و از بین ثبت نام کننده ها هر کسی که واجد شرایط و موجه باشه قبول میشه،خیلی ذوق نکردم... :-D
حالا امشبم بعد 2سال اومدم تا نتیجه لاتاری یکی از فامیلامو ببینم،هم برای اون و هم برای همه شما که منتظر نتیجه امشب موندین آرزو میکنم این حس خوبو تجربه کنین....
شماره کیس: 2013AS83## / تعداد افراد:خودم! / تاریخ کارنت شدن: یازدهم آپریل 2013/ تاریخ ورود به امریکا: بیست و چهارم ژانویه 2014
تشکر کنندگان: farshid232 ، fari90 ، Fifi2015 ، h.shayan ، nora ، alirezanz
امسال بعد از 6 سال , سال اولی هست که کانفر نامبر رو گم کرده ام!
اعصاب ندارم
با 2015 شروع میشه یا 2014 ؟
w
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-05-01 ساعت 14:56)muhammadinfo نوشته:  امسال بعد از 6 سال , سال اولی هست که کانفر نامبر رو گم کرده ام!
اعصاب ندارم
با 2015 شروع میشه یا 2014 ؟

با مشخصات دیگر شما، قابل بازیابی است. در ضمن با 2015 شروع میشه
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان