کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-05-01 ساعت 16:20)h1990 نوشته:  سلام دوستای گلم.یه سوالی داشتم.من سربازی سپاه بودم.آیا این مشکلی برام ایجاد می کنه؟با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان.
---------------------------------------
انگاری برگه آبی میدن Wink
ولی صورتیش خوبه TongueBig Grin
تشکر کنندگان: h.shayan ، farshid232 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 16:23)ashkan99 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 16:20)h1990 نوشته:  سلام دوستای گلم.یه سوالی داشتم.من سربازی سپاه بودم.آیا این مشکلی برام ایجاد می کنه؟با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان.

بابا ما اعصاب نداریم. اخه الان وقت این سوالهای بی ربطه

بله ایجاد میکنه دوست عزیز
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz

نگران نباش تا بحال سربازی برای کسی مشکل درست نکرده .تنها اف بی ای چکت یه بررسی کوچولو داره
تشکر کنندگان: h1990 ، farshid232 ، pishahang2014 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 16:16)ata_bros نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 16:11)mvreza نوشته:  سلام خدمت تمامی دوستان؛
این اولین پست من تو این سایت واقعا خوب و مفید بعد از حدود 1.5 سال اومدن به این سایت و خواندن تقریبا خیلی از پستهاست.
من هم خیلی وقته که منتظر این روز بودم، بالاخره رسید و من هم مثل خیلیها یکی از منتظران هستم.
آرزوی قلبی‌ام قبولی تمامی منتظران و دیدن صفحه قبولی مقابل دیدگان هممون.
Smile

شما خیلی بد تر منی که !! من باز از بعضی پستها تشکر می کردم شما فقط می خوندی؟Big Grin

حق کاملا با شماست، منم دیگه Shy
اعصاب نداری کسی هم از تو انتظار پاسخ نداره. خودتو با بقیه جمع نبند اینجا همه خوشحالن و منتظر نتیجه که ایشالا قبول بشن. تو نا امیدی و ذهن منفی داری. ایشالا تو هم قبول بشی ولی قبلش درمان....
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 16:28)h1990 نوشته:  اعصاب نداری کسی هم از تو انتظار پاسخ نداره. خودتو با بقیه جمع نبند اینجا همه خوشحالن و منتظر نتیجه که ایشالا قبول بشن. تو نا امیدی و ذهن منفی داری. ایشالا تو هم قبول بشی ولی قبلش درمان....

اخی نازی Big Grin
(2014-05-01 ساعت 16:28)h1990 نوشته:  اعصاب نداری کسی هم از تو انتظار پاسخ نداره. خودتو با بقیه جمع نبند اینجا همه خوشحالن و منتظر نتیجه که ایشالا قبول بشن. تو نا امیدی و ذهن منفی داری. ایشالا تو هم قبول بشی ولی قبلش درمان....

بچه ها دعوا دعوا تو اين روز بزرگ اشتي کنيد با هم.Smile
تشکر کنندگان: farshid232 ، feligoli ، pishahang2014 ، alirezanz
شیکاگو
بسیار سر سبز و هواش هم خیلی مهم چون با اقیانوس ارتباط نداره شرجی وگرم نیست برای من ایده آل........

[عکس: Skyscrapers-Chicago-Illinois.jpg]
[عکس: Sunrise-Skyscrapers-Chicago-Illinois-United-States.jpg]
[عکس: chicago-skyscraper-night-illinois-usa-world.jpg]
[عکس: Marina_City_-_State_Street_-_Chicago,_IL.jpeg]
تشکر کنندگان: H.Meh ، h.shayan ، ashkan99 ، Mojtaba7300 ، saied-k ، farshid232 ، adonis2006 ، alirezanz
مثل تو مث اون یارو که تو ده راش نمیدادن سراغ کد خدا میگرفت.... دوست عزیز..Wink بذا قبول شی بعدا بیا اطلاعاتتو تکمیل کنCool نازیBig Grin
تشکر کنندگان: farshid232
(2014-05-01 ساعت 16:36)sajedeh نوشته:  اخجون تاپيک برندگان قرعه کشي گرين کارت 2015 فعال شد مبارکه.

ایشالله همگیمون از فردا اونجاییممممممممCool هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: javad1990 ، farshid232 ، alirezanz
من حالم خوب نيست مي خوام برم دكتر سلامتي چيزي ديگري قدرشو بدونيد استرس منو مريض كرد تب دارم نمي تونم پشت كامپيوتر بشينم
یعنی تو دومین بارم میتونم جزو برنده ها باشم؟ فقط خدا میدونه! :/
با سلام خدمت همه دوستان چشم انتظار امیدوارم که همگی امسال موفق به گرفتن گرین کارت بشید من چند سالی هست که سایت را میخوانم ولی امروز عضو شدم 5 سال هم هست که ثبت نام میکردم ولی موفق نشدم که برنده بشم امسال نمیدونم چرا این همه امید دارم به برنده شدن هیچ وقت توی این چند سال برای برنده شدن اینقدر لحظه شماری نکرده بودم
تشکر کنندگان: faridl14 ، farshid232
(2014-05-01 ساعت 16:40)saeed78 نوشته:  من حالم خوب نيست مي خوام برم دكتر سلامتي چيزي ديگري قدرشو بدونيد استرس منو مريض كرد تب دارم نمي تونم پشت كامپيوتر بشينم

دوست گلم همه حال تو رو داریم. ایشالله قبولی .Smile
(2014-05-01 ساعت 16:40)saeed78 نوشته:  من حالم خوب نيست مي خوام برم دكتر سلامتي چيزي ديگري قدرشو بدونيد استرس منو مريض كرد تب دارم نمي تونم پشت كامپيوتر بشينم

آقا چه کاریه خوب؟ ای بابا! یعنی انقدر به این قرعه کشی دل بستی؟
تشکر کنندگان: faridl14 ، farshid232

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان