کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-05-01 ساعت 19:41)King Eagle نوشته:  سلام دوستان من همین الان اومدم پا سیستم میبینم شما 60 صفحه از دیشب رفتین جلو من چجوری بهتون برسم آخه.همه پستا رو نمیتونم بخونم. هر صفحه یکی رو میخونم.Big Grin

به امید خدا امیدوارم خبرای خوش بشنوم 45 دقیقه دیگه و امید وارم نفر اول خودم خبر قبولیم رو بدم Big Grin

شهریار عزیز. سلام آقا کجا بودی. همین الان سراغت رو میگرفتم. اما یه نفری گفت مثل اینکه رفته راگبی دو سه نفر رو ناک اوت کنه الان بیاد.

خوش آمدی. ایشالا شما و همه 45 دقیقه دیگه خبر خوب بشنون.

خواستم تشکر کنم ازت بابت زحمتی که تا الان بابت لیست منتظران 2015 کشیدی. مرسی.

میشه یه دفعه آخرین ورژن اش رو بزار اینجا ؟

نازی
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-05-01 ساعت 19:43)persian_viper نوشته:  این قضیه نازی چیه؟؟

نازی
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
خوب منم منتظرم ...
ایشالله که اگه صلاحه بشه وگرنه نه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: h.shayan ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 15:41)smu نوشته:  سلاااااااام و رسیدیم به روز اخر و ساعات اخر ببخشید این چند روز تنهاتون گذاشته بودم ولی بدونید دلم با شما بود برای همه ارزوی شانس و خبر خوش قبولی دارم . به لحظات ملکوتی دادن نتایج نزدیک میشیم امیدوارم خدا راه همه شما رو در این مرحله سخت مهاجرت باز و هموار کنه . و امیدوارم غروب امروز همه دوستان به ارزوی چندین و چند سالشون برسن . و از صمیم قلب امیدوارم همه رو در تاپیک برندگان ببینم و این تاپیک با شادی قفل بشه و بسته بشه.
من هم با شما اینجام .اگر چه الان اینجا 6:00 صبح هست ولی در کنتاکی فکر میکنم 8 صبح باشه. ولی فکر میکنم هنوز نتایج اعلام نشده .
با ارزوی شانس
منتظر شنیدن خبرهای خوب از طرف شما هستم.

اقا ایندفه من به یادت بودما ی پستم گذاشتم جویای احوالت شدم بعد نگی کسی نپرسید SMU چی شد؟Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 19:15)fari90 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 19:11)قصه گو نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 19:04)Fifi2015 نوشته:  [quote='mohsenmb' pid='489427' dateline='1398954625']
بالای 400 صفحه دلداری و امیدواری. حقسقت اینه که امشب یه سریا از جمع میرن و یه سریا اضافه میشن. دسته سومم که خیلی کمن میمونن و منتظر سال بعد میشن مثل isalar mahbube به هرحال امیدوارم در شب آرزوها به آرزوتون برسید. من که پارسال ساعت 10:30چهارشنبه شب رو فراموش نمیکنم.
نکته بسیار مهم: دوستان اگه بار اول قبول نشدید تا سه با اطلاعاتتون رو وارد کنید. پارسال من بار اول قبول نشده بودم ولی بار دوم یه حالی دد که نگو. موفق باشید

منظورتون را نمي فهمم يعني دفعه دوم كه شماره رو وارد كرديد انتخاب شده بوديد ؟به چه فاصله اي ؟

توی سایت هم نوشتن که باید چند بار بزنی.ممکنه دفعه اول نشون نده.
حتی واسه بعضیا دو سه روز بعد قبولی زده!!!!
ممنون از راهنمايي تان خيلي عالي بود
فقط 40 دقیقه دیگه موندههههههههههههه Smile)))))))))))
(2014-05-01 ساعت 19:41)Nazem نوشته:  حقیقتاً بعد از آمریکا رفتن خودم اولین سالیست که مثل شما هیجان دارم و لحظه شماری می کنم برای موفقیت تک تک شما دوستان. Smile

نازی Big Grin

2 تا نازی.

تشکر کنندگان: ali999 ، بازگشت
(2014-05-01 ساعت 19:41)Nazem نوشته:  حقیقتاً بعد از آمریکا رفتن خودم اولین سالیست که مثل شما هیجان دارم و لحظه شماری می کنم برای موفقیت تک تک شما دوستان. Smile

نازی Big Grin

Nazem

خیلی مخلصیم
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، Ali Sepehr
[عکس: 69424800851968727761.jpg]

چرا؟؟؟؟؟؟؟
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
من الان LA ام Smile))))) البته تو رویام Smile))))))) ولی چند ماه دیگه میرم اگه خداااااااااااااااا بخواد Big Grin
تشکر کنندگان: masoud_777 ، alirezanz
من دارم بستنی میخورم جاتون خالی بفرمایید کامتونو شیرین کنین حقیقتش جو سنگین بود فشار بالا دما افزایش پیدا کرده بود گفتم بزنم بر بدن یه خورده خنک شک آب یخم گذاشتم کنارم
امید من فقط خداست
از استرس مردم
تشکر کنندگان: masoud_777 ، alirezanz ، بازگشت
از الان خودتون و برای این جملات تکراری اماده کنید
اونایی که قبول نشدن:
فکر کنم اشتباه شده تو قرعه کشی
دور دوم داره حتما اونجا نوشته تا اکتبر ادامه داره
چندبار چک کنید شاید قبولبشیم

و البته ممکنه کسانی و ببینید که بار اول ثبت نام کردن و قبول شدن و تندی عضو انجمن میشن برای ادامه مراحل و خیلی ها من جمله خودم در صف لاتاری باشیم. به این دوستان که قصد و شرایط مهاجرت و دارن و قبول شدن پیشاپیش تبریک میگم.

البته منم چند دورست قبول نشدم و امسال هم امیدی ندارم اما از این حرف ها هم نمیزنم. شما هم صبور باشید و واقعیت و قبول کنید. تنها کاری که از دستتان بر می اید اینه که دیگه همراه با خودتون یک لشگر ادم که اصلا نمیدونن لاتاری چیه ثبت نام نکنید تا شانس خودتون و مهاجران واقعی از بین نره. البته به کسانیکه میخوان برن و کمک میخوان یاری کنید.
تشکر کنندگان: ali999
(2014-05-01 ساعت 19:54)ali999 نوشته:  از استرس مردم

خودت می دونی دیگه.نازی.

تشکر کنندگان: ali999 ، alirezanz
[عکس: 77309647030613757527.jpg]
چیزی نمونده خودتونو اماده کنین و 99 نفری که برنده نشدن برن صفحه صفحه امریکا از خیال تا واقعیت بخونن
https://www.dvlottery.state.gov
Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان