موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خیر خدمت در آمریکا اختیاری است اما اگر شرایط فورس ماژور پیش بیاد که احتمالش نزدیک به صفره و از ویتنام به این ور دیگه تقریبا میشه گفت تمام شده می بایست تشریف ببرید.
پر نکردن فرم و ارائه نکردنش به سازمان مربوطه جرمه و شخص خاطی از خیلی از خدمات اجتماعی از جمله وام دانشگاه محروم میشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
همچنین طرف در آینده امکان استخدام در یک سازمان یا ارگان دولتی رو از دست میده.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
شماره کیس من ***8 هستش خیلی دوست دارم زندگی تو آمریکا با همه سختیهاشو تجربه کنم چون اینجا که سی و اندی سال زندگی کردیم و می دونم تهش هیچی نیست بریم اونجا شاید فرجی شد. انسان با امید زندست. کیس من خیلی بالاست اما اگه نشد خیالی نیست در سرزمین مادری ادامه حیات میدم (اما اعتراف کنم که حالم خیلی گرفته میشه) خواهش من اینه که انرژی منفی ندیم حالا که آقا اوباما طلبیده دلامون روشن باشه من مطمئنم یکضرب میگیرم با توجه به اینکه خدمت سپاه بودم و همه معادلات دوستان رو که میگن خدمت تو سپاه کلیرنس می خوره رو به هم میریزم میگی نه نگاه کن (اگه نوبت به مصاحبه من برسه.................)
ایام به کام
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همه مون ویزا بگیریم،ما هم ۷۰۰۰ ببالاییم اما امیدواریم و دعا میکنیم.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
همونطور که شما شانس اوردید اسمتون ذر اومده بقیش هم شانسی هست. انشاالله شانس با همه یار باشه.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13---ورود به آمريكا:7OCT
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ايشالا براي هممون اين شانس باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من برنده ٢٠١٦ هستم،٦٠٠٠ كيس نامبرم ،،، ميشه بگين بچه هاي ١٥ تا چندهزار ديديد كه ويزا بگيرن؟؟؟؟؟