موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ظاهرا کسی دیگه به این صفحه سر نمی زنه
دیروز خیلی به فکر اینکه اگر 50شماره بیشتر در ماه جون یا جولای اعلام کرده بود ماهم الان جز نفراتی بودیم که الان می بایست دریکی از کشورهای مصاحبه کننده باشیم و پیش بینی من برای 3 اگوست که از اردیبهشت ماه منتظرش بودم می شد باید الان مدیکال را انجام داده و منتظر مصاحبه روز دوشنبه می بودیم .
خوب تقدیم اینچنین بود و پذیرش بسیار مشکل
فکر می کنم این دو ماه هم کمی به ما سخت خواهد گذشت
نا خدا گاه و غیر ارادی تا 10روز دیگه هم منتظر معجزه هستیم
صبر و معجزه
**76
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-01 ساعت 12:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-01 ساعت 12:20 توسط ariana80.)
(2015-08-01 ساعت 12:15)رامشه نوشته: سلام دوستان
ظاهرا کسی دیگه به این صفحه سر نمی زنه
دیروز خیلی به فکر اینکه اگر 50شماره بیشتر در ماه جون یا جولای اعلام کرده بود ماهم الان جز نفراتی بودیم که الان می بایست دریکی از کشورهای مصاحبه کننده باشیم و پیش بینی من برای ۳ اگوست که از اردیبهشت ماه منتظرش بودم می شد باید الان مدیکال را انجام داده و منتظر مصاحبه روز دوشنبه می بودیم .
خوب تقدیم اینچنین بود و پذیرش بسیار مشکل
فکر می کنم این دو ماه هم کمی به ما سخت خواهد گذشت
نا خدا گاه و غیر ارادی تا ۱۰روز دیگه هم منتظر معجزه هستیم
صبر و معجزه
**76
انشالله اتفاق بیفتد و اینکه اگر هم نشود یک اتفاق خیلی بهتر رقم بخورد
پذیرشش بسیار سخت است ( این نیز بگذرد)
خیلی متاسفم از اینکه امسال هم به نحوی ایرانیان بیشترین ضربه را خوردند
ما هم که مصاحبه رفته ایم و کلی هزینه کردیم اصلا شرایط خوبی نداریم چون نمیدانی پرونده ات در چه وضعیه اصلا درست میشه یا نه و اینکه افیسر اصلا یه جورایی با توجه به شرایطمان اب پاکی رو ریخت روی دستمون
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
نميخوام اميد واهي بدم ولي هنوز سايت بولتن روي 2015 ايستاده و وارد 2016 نشده، هنوز روزنه اميد هست. هر چند كم ولي صفر نيست. به اميد شادي دل همه دوستان.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه از coming soon خبری نیست !!
تیر خلاص رو بزنید دیگه بابا !!!!!!!!
خخ خخ
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 22:24)Tabi65 نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:37)rezasadeghi نوشته: مثل اینکه از coming soon خبری نیست !!
خخ خخ
تیر خلاصی اگه دست ما بود که همون ماه پیش میزدیم تیر خلاص دست اوناس که دهم میزنن، ما هم میریم پی کارمون..
تیر خلاص رو ماه پیش زدن، فایل سیس هم اومد بر خلاف تصورم تو ماه سپتامبر تعداد زیادی هم جا مانده تو آسیا نداریم واسه مصاحبه، امسال سهمیه آسیا به 7700 ویزا هم نمیرسه، این معنیش فقط اینه که نخواستن ماه سپتامبر ایرانی بره مصاحبه دعوا را بندازه یا التماس ویزا بکنه دم در سفارت مثل پارسال
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
]
تیر خلاص رو ماه پیش زدن، فایل سیس هم اومد بر خلاف تصورم تو ماه سپتامبر تعداد زیادی هم جا مانده تو آسیا نداریم واسه مصاحبه، امسال سهمیه آسیا به 7700 ویزا هم نمیرسه، این معنیش فقط اینه که نخواستن ماه سپتامبر ایرانی بره مصاحبه دعوا را بندازه یا التماس ویزا بکنه دم در سفارت مثل پارسال
[/quote]
میشه لطف کنید بگید چجوری به آسیا 7700 ویزا میرسه؟
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 12:16)ican2015 نوشته: (2015-08-04 ساعت 04:20)ziba_sunset نوشته: (2015-08-03 ساعت 22:24)Tabi65 نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:37)rezasadeghi نوشته: مثل اینکه از coming soon خبری نیست !!
خخ خخ
تیر خلاصی اگه دست ما بود که همون ماه پیش میزدیم تیر خلاص دست اوناس که دهم میزنن، ما هم میریم پی کارمون..
سلام زيبا خانم
ميتونم بپرسم چي جوري متوجه شديد كه ما تو اسيا واسه سپتامبر زياد جا مونده نداريم؟ ممنون
طبق اخرین فایل سیمون 46 کیس ترانزیت داریم که حدود هشتاد نفر میشه که سپتامبر میرن مصاحبه
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 17:48)nimanoush نوشته: ]
میشه لطف کنید بگید چجوری به آسیا 7700 ویزا میرسه؟
[/quote]
تو اخرین فایل سیمون تعداد ردی ها رو اگه کم کنی حدود 8700 نفر میمونه. تعداد حدود هزار نفر اصلا مصاحبه نرفتن که در بهترین حالت اگه همه کلیر بشن حداکثر 7700 ویزا میشه. من سقف گفتم وگرنه در عمل به 7500 هم نمیرسه
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
cooming soon ....
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر شیرین بود لحظه های که اینجا داشتم.همش دنبال خبر جدید بودم.همه سفرنامه هارو خوندم، لاتاری برنده شدن بینهایت لذت بخش بود.دیگه باید بساطمونو جمع کنیم از اینجا بریم.
نمیدونم چرا فکر میکردم شاید معجزه ای بشه.که نشد...
به امید روزهای بهتر...
کيس نامبر:××2015AS79 _برنده اصلي:خودم_تعداد افراد کيس:2 _کارنت:؟ دريافت نامه دوم:؟ تاريخ مصاحبه:؟ مقصد:؟ دريافت گرين کارت:؟