موضوعها: 0
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
امزور با داداشم صحبن میکردم قبلاً یه سری زده بود ، میگفت برای همشون 45$ میگیرن البته برای معاینه اولیه و عکس ریه ،توی وب سایت نوشته بود عکس ریه رو برای مصاحبه نمیخوان اما باید زمان ورود به امریکا همراهتون باشه ، اما برای واکسنها 300 $ ازش گرفته بودن ،
خوب فق میخوام بدونم اگه حلال اهمر بزنه قبوله دیگه نمیواد بریم پاستور من کرمانم اگه قرار باشه هر 4 نفرمون بریم تران خیلی زمان میبره
موضوعها: 18
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرسرا در نظر دارد اولین گردهمایی برندگان 2015 را در تاریخ جمعه 26 اردیبهشت 93 برابر با 16 می 2014 با موضوع نحوه تکمیل فرم های اولیه برندگان لاتاری برگزار نماید.
از علاقمندان به شرکت در گردهمایی خواهشمندیم پیامکی با فرمت :
خط اول نام کاربری مهاجرسرا
خط دوم نام و نام خانوادگی
خط سوم شماره حدودی کیس نامبر
خط چهارم شهر محل سکونت
به شماره 10006671477153 پیامک نمایید تا در سامانه پیامکی ما ثبت نام شوید و متعاقب آن دعوتنامه شرکت در گردهمایی ها برای شما ارسال گردد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی مرکز تزریق واکسن تو اصفهان هم میدونه؟
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
من و خانمم امروز واکسن هپاتیت ، انفلو انزا، توئم (کزاز و دیفتری) و مننژیت رو زدیم ، فردا هم قراره مننژیت بچه هل رو بزنم ، دوستان راستی راستی واکسن ها رو بزنید چون ممکنه راحت بتونید از مراکز بهداشت کارت ها رو بگیرید اما تستهایی که انجام میدن میتونن بفهمن که ایا واکسن رو زذین یا نه .
همممممممممممگی موفق باشید
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه توی سایت اصلی dvخیلی بزرگ نوشته که نتیجه واکسیناسیون مثل بقیه نتایج پزشکیاز ایران قابل قبول نیست
این یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
واکسن تو ایران رو قبول میکنن؟ آخه توسایت dvنوشته که قبول نمیکنه از ایران
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
یه نکته دیگه رو هم بهتون گوش زد کنم و اون اینه که اگه آبله مرغون گرفتید باید یه تست آنتی بادی بدید و ریپرت اون رو ببرید که تو کارت زرد وارد کنه پاستور و روز مصاحبه پیش دکتر معتمد سفارت میرید حتما ریپرتش همراهتون باشه !
اگه نه که متاسفانه باید بگردید واکسنشو گیر بیارید که تو ایران به سختی گیر میاد و اگه گیر نیارید اونجا با هزینه خیلی زیاد بهتون میدن !
برای کودکان هم هرچقد اینجا واکسن بزنید و کارتشون تکمیل باشه 2-3 تا واکسن که من سر در نیاوردم چیه بهشون میدن باز هم هزینه زیادی داره !
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 23:03)sunn789 نوشته: من و خانمم امروز واکسن هپاتیت ، انفلو انزا، توئم (کزاز و دیفتری) و مننژیت رو زدیم ، فردا هم قراره مننژیت بچه هل رو بزنم ، دوستان راستی راستی واکسن ها رو بزنید چون ممکنه راحت بتونید از مراکز بهداشت کارت ها رو بگیرید اما تستهایی که انجام میدن میتونن بفهمن که ایا واکسن رو زذین یا نه .
همممممممممممگی موفق باشید
سلام
دوست خوبم و بقیه دوستان انقدر عجله برای چی!!!
1- شما واکسن آنفولانزای هر سال رو باید در همون سال تهیه کنید و اصلا برای فصول بهار و تابستان نیازی به تزریقش نیست برای هیچ سفارتی.
2- مننژیت رو اصلا برای بزرگسالان نیاز نیست تزریق کنید و فقط برای بچه های 12 -18سال.
3-همه واکسنها رو در یک روز زدن چندان جالب و منطقی نیست.
4- لطفا تاپیک واکسیناسیون 2013 و 2014 رو مطالعه کنید و انقلابی و انتحاری عمل نکنید وقتتون زیاده و راحت میتونید برنامه ریزی کنید و البته علمی و منطقی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.