موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تا حالا از بانک ملت نامه تمکن گرفته؟ اوکی بوده مشکلی نداشته؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان من شرايطم جوري هست كه اونقدر پول ندارم كه بتونم تمكن مالي مناسب بگيرم و كسي هم ندارم كه ازش پول قرض كنم خلاصه!!!!
ولي در آمريكا از فاميل نزديك تا دور دارم كه فاميل دورترم سابقه خيلي بالايي داره تا فاميل نزديكم حالا راهنمايي كنيد چكار كنم؟؟ من تمام صفحات اين تاپيك را خوندم پس لطفا ارجاعم نديد و ميدونم سختيهاي اين روشه و.... ممنون
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 12:24)alirezasadrearhami نوشته: سلام بر دوستان من شرايطم جوري هست كه اونقدر پول ندارم كه بتونم تمكن مالي مناسب بگيرم و كسي هم ندارم كه ازش پول قرض كنم خلاصه!!!!
ولي در آمريكا از فاميل نزديك تا دور دارم كه فاميل دورترم سابقه خيلي بالايي داره تا فاميل نزديكم حالا راهنمايي كنيد چكار كنم؟؟ من تمام صفحات اين تاپيك را خوندم پس لطفا ارجاعم نديد و ميدونم سختيهاي اين روشه و.... ممنون
با توجه به این شرایط که گفتین باید با فامیل دورتر که سابقه بهتری از نظر پرداخت مالیات و میزان درامد سالیانه دارن صحبت کنید و ایشون فرمها و مدارک لازم جهت اسپانسری رو برای شما اماده کنن. البته با توجه به تاریخ مصاحبه اقدام کنید که از نظر زمانی به مشکل نخورید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
2
32 تشکر در 14 ارسال
این کمک های دولتی مثل بیمه و کمک غذایی و اجاره و خونه و اینا که اگر فرد تو حسابش پول نباشه میدن فقط به خانواده ها میدن و شامل افراد مجرد نمیشه درسته؟ پس افیسر هم نباید زیاد نگران کم بودن پول افراد مجرد باشه چون به هر حال سربار دولت نمیشن .اگر اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی که هم نامه تمکن داره,هم مدارک اسپانسر چی کار کنه بهتره؟
ینی نامه تمکن رو برای آنکارا بفرسته,ومدارک اسپانسری روز مصاحبه همراش باشه؟
اگه بفهمن اسپانسر داشتی ,از اولو رو نکردی,بد نمیشه؟
لطفا کمکم کنین.مصاحبه نزدیکه
کیس نامبر:***6***2015
تعدادافرادکیس:1نفر
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرم:10آگوست
کارنت:10ژوئن
مصاحبه:6آگوست
وایزا:یه ضرب
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 13:43)aliusha نوشته: دوستان کسی که هم نامه تمکن داره,هم مدارک اسپانسر چی کار کنه بهتره؟
بهتره نامه تمكن رو ارائه بدى و اسپانسر رو بيخيال شى،
نه بد نميشه چون اصولا تا شما نگيد اسپانسر پيدا كردى افيسر چيزى نميدونه و حتى اگر بدونه هم مشكلى نداره چون يك مسئله كاملا اختيارى و قانونى هستش
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان
بانكي هست كه همون روز كه درخواست ميدين نامه ي تمكن رو صادر كنه؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب ورود به امريكا : ٧ نوامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال
در فرم اولیه ثبت نام لاتاری اشاره ای به اسپانسر یاآدرس در امریکا شده؟
برای کسی که کسیو تو امریکا نداره واقعا باید چیکا کنه؟!!
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 14:06)aliusha نوشته: (2015-07-03 ساعت 13:50)m.ghoreishi نوشته: (2015-07-03 ساعت 13:43)aliusha نوشته: دوستان کسی که هم نامه تمکن داره,هم مدارک اسپانسر چی کار کنه بهتره؟
بهتره نامه تمكن رو ارائه بدى و اسپانسر رو بيخيال شى،
نه بد نميشه چون اصولا تا شما نگيد اسپانسر پيدا كردى افيسر چيزى نميدونه و حتى اگر بدونه هم مشكلى نداره چون يك مسئله كاملا اختيارى و قانونى هستش
اگه بپرسه چرا از اول نگفتی اسپانسر داری چی بگم؟
عرض کردم اصلا مهم نیست و افیسر حساسیتی به این موضوع نداره