موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من برنده 2015 هستم 1 سوال داشتم
همه میگن واسه واسه تمکن مالی پرینت گردش مالی 6 ماه اخیر رو میخوان در حالی که توی سایت نوشته 12 ماه..... ؟؟؟؟ بعدش اینکه من الان میخوام یه حساب جدید باز کنم تا قبل مصاحبم حدودا میشه 6 ماه شایدم کمتر این مشکلی تو کل قضیه ایجاد نمیکنه؟؟؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
برای یک خانواده 3 نفره زن و شوهر و یک بچه چقدر گردش حساب میخواد ما فقط ی خونه داریم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بزرگواران
لطفا اساتید در این مورد جواب بدن . ایا گردش حساب ملاکه یا موجودی ؟
برای یک نفر مجرد چقدر پول در حساب باشه و چه مدت ؟
بهترین بانک که میشه این پروسه رو بدون دردسر انجام داد چه بانکی هست ؟
لطفا یک راهنمایی اساسی کنید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان برای موجودی بانکی، بهتره از چه بانکی موجودی بگیریم؟آیا واقعا تفاوت داره بانک دولتی و خصوصی؟؟
من توی بانک ملی حساب دارم چندین ساله، اگر الان توی بانک خصوصی حساب باز کنم و بعد موجودی بگیرم، چون تاریخ افتتاح حساب بعد قبولی هست به نظرتون مشکل ساز نمیشه؟
میشه راهنمایی کنید از کدوم بانک موجودی بگیرم بهتره؟
شماره کیس: **2015AS5/تاریخ رویت قبولی:may1/ کنسولگری:ankara/ تعداد افراد منظور در کیس :1/ ارسال فرمهای سری اول:22May/ مصاحبه:2oct/ دریافت ویزا:2oct!!/ ورود به آمریکا:25 NOV،
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-14 ساعت 12:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 12:17 توسط behdadK.)
از الان افتتاح حساب کنی تا اون موقع کلی وقته . پارسال بودند کسانی که همون روز افتتاح حساب کردند موجودی گرفتند و یک ضرب هم قبول شدند. ضمناً بانکش فرقی نداره چی باشه. دوستان 2 تا خصوصی ها رو پیشنهاد میدن چون راحتتر کار راه میندازن مگرنه شما از هر بانکی نامه بیاری فرقی نداره
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای سفارت باید مانده حساب ببریم؟ یا گردش مالی جند ماهه ی حساب؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خواهشا هی نگید گردش مالی. دوباره داره داستان پارسال تکرار میشه. فقط فقط فقط فقط فققققققققققققققققققققط موجودی حساب. خواهشا باب نکنید این موضوع رو که برای بقیه هم مشکلی پیش نیاد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ فرقی بین تمکن مالی و اسپانسر نیست
به این موضوع که برخی افراد اشاره می کنند که اسپانسر گرفتند خوب نیست توجهی نکنید
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
میگن اگر اسپانسر داشته باشید اسپانسرتون هم باید چک بشه و احتمال کلیرنس خوردن یا طولانی شدن کلیرنستون بیشتر میشه. ضمنا تا 5 سال نمیتونید از کمک مالی دولتی استفاده کنید(چون اسپانسر تعهد کرده کمکتون کنه)