موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
شاین جان ! نکن این کار رو !
شما الان ازدواج کنی بعد فرم رو انلاک کنی دیگه به مصاحبه نمیرسی و کلا کیست بسته میشه !
ایشالا بزار برای بعد ویزا و گرین کارتتون .
موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 13:01)رضا2015 نوشته: شاین جان ! نکن این کار رو !
شما الان ازدواج کنی بعد فرم رو انلاک کنی دیگه به مصاحبه نمیرسی و کلا کیست بسته میشه !
ایشالا بزار برای بعد ویزا و گرین کارتتون .
رضا جان اسمتو تو اين تابيك ديدم يه لحظه گفتم نكنه دارى آستين بالا ميزنى
چى شد بابا بالاخره شير يا روباه ؟ جواب مصاحبه رو ميگم گفتى با خبر خوش ميايى
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان من میگم پس نامه نمیخواد به کنتاکی بزنیم که یهو اسم من فقط نباشه تو مصاحبه ، مرسی دوستان از راهنماییتون امیدوارم سریع به خاک آمریکا برسین
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من تصمیم به ازدواج داشتم اونم تو تابستون ولی واسه خرداد کارنت شدم نمیدونم چیکار کنم نامه بزنم عقب بندازم یا اینکه خودم برم مصاحبه بعد از آمریکا اقدام کنم که مطمعنم خیلی طول می کشه لطفا راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-18 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-18 ساعت 19:07 توسط کتایون ص.)
سلام دوستان،
نامزد من لاتاری 2016 انتخاب شده،اما ما هنوز عقد رسمی نکردیم?
میخواستم بدونم اگه ما قبل از پر کردن فرم 260 عقد کنیم چقدر احتمال داره که به من هم ویزا بدهند?
اصلا بهتره که عقد کنیم یا این که اون اول بره و بعدا برای من اقدام کنه?
ایا مکان مصاحبه برای گرفتن نتیجه بهتر در مورد کیس ازدواج بعداز لاتاری مو ثر است?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییتون.
به نظر شما آیا بهتره که نامزدم به کی سی سی نامه بزنه و اعلام کنه کنه که نامزد داره و قصد ازدواج داره?یا فقط همین که روی فرم260 عقد نامه رو داشته باشیم کافیه??
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-19 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-19 ساعت 18:38 توسط کتایون ص.)
سلام دوست عزیز...
ببخشید چون من خیلی به سایت هنوز وارد نیستم نمیدونستم چطور مخاطبم رو انتخاب کنم!?
این سوالم از اقای reza.h هست.
نامزد من 2016 انتخاب شده،ما قصد داریم قبل از پر کردن فرم 260 قصد داریم عقد کنیم.
به نظر شما آیا لازمه که قبلش به کی سی سی نامه بزننه و اعلام کنه که نامزد داره و قصد ازدواج داره?
یا چون قبل از پر کردن فرمه مشکلی نیست?
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم کتایون . اینشاالله رضا خان هم جواب شما را میدن اما منم به نوبه خودم جواب میدم
شما اگر قبل پر کردن فرم عقد کنید هیچگونه مشکلی ندارید . خیلی اصرار دارید میتونید به کی سی سی ایمیل بزنید که میخواهید عقد کنید و اون ها هم میگن مشکلی نیست عقد کنید
بازم عرض میکنم اگر ازدواج واقعی باشه و خدایی نکرده صوری نباشه هیچ مشکلی نیست . شما ازدواج کنید سپس فرم را پر کنید . سریعتر بتونید ازدواج کنید چه بهتر
اینشاالله خوشبخت بشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جوابتون...
ازدواج که کاملا واقعی هست ما 5 ساله باهم هستیم و مدارکی هم از عکس،ایمیل،پرینت تلفن و حتی سفر خارج با هم رو هم داریم...
ففط میترسیم که همزمان ویزا ندن بمون ...