کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-02 ساعت 16:20)miladfathi021 نوشته:  سلام دوستان

بعد از ارسال فرم ها...از چه تاریخی مصاحبه ها شروع میشن...

کیس نامبر من زیر 800 هستش

بهتون تبریک میگم .شما احتمالا جزو اولین دسته ای خواهید بود که مصاحبه میرن .
سعی کنین زود تر واکسن هاتون رو شروع کنین و مدارکتون رو واسه ترجمه آماده کنید .

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: samansaba ، alirezanz ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 18:35)hamed shayan نوشته:  والا برای من خیلی عجیبه
10-12 سال که کل اقوام جوان فامیل ثبت نام می کنند و نتیجه نمی گرفتند، اما پدر من در همون اولین بار قبول شد!!!
خدا رو شکر ولی خیلی سخت الان این مورد برای ما، حساب کنید پدر و مادر باید حداقل نصف دارایی خودشون رو که یه عمر جمع کرده اند رو بردارند و با این سن بروند اونجا بلکه یه روزی بتونند 3 بچشون رو هم به آمریکا ببرند، نمی دونم منطقی این کار؟ تو رو خدا کمکم کنید....
یه سوال دیگه که داشتم، ایمیلی که تو فرم ثبت نام داده ام رو یادم رفته، خیلی مهمه که با همون ایمیل باهاشون مکاتبه کنیم؟

برام جالبه كه پدر ٥٢ساله را سن بالا ميداني! همسرم ٥٠ساله است و دخترم ١٧ساله و يكي از بهترين موقعيتها نصيبمون شده و اصلاً إحساس نمي كنيم واسه من و همسرم ديره! اگر اونجا فاميل داريد كه ميشه روش حساب كرد ،به هيچ عنوان زندگي را حراج نزنيد.اونجا كه رفتن كار پيدا ميشه و ميتونن يه زندگي كوچيك راه بندازن.به اميد خدا بعد از گرفتن گرين كارت،پروسه ي سيتيزن شروع ميشه كه شامل ٥ سال يا ٣٠ ماه اقامت در آمريكاست.طي اين مدت هم به راحتي ميتونن برن و بيان، هرچند هزينه داره.اما مثل باد مي گذره.در عوض براي شما خيلي خوب ميشه. طي اين چند سال هم شما باز شانستونو امتحان كنيد اما اين شانسو از والدينتون نگيريد.هيچي كه نباشه دارن ميرن يه جاي جديد و يه زندگي جديدوتجربه مي كنن.و هدفشونم اينه كه آينده ي شمارو با كمك خداوند تغيير بدن. البته در نهايت بستگي به اين داره والدين شما چه فكر مي كنن.انشالله هرچه خير است پيش آيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: hamed shayan ، frz61 ، Lemony ، maryam_a ، sorkhfam ، freddyflientstone ، nedali ، alirezanz ، nasim ، khorsandi ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 19:34)sammetew نوشته:  چی میشد اونهایی که نمیخوان فقط واسه بخت آزمایی شرکت نمی کردن.

گل گفتی واقعا.طرف ثبت نام میکنه بعد که برنده شده تازه میگه برم یا که نرم؟ من خودم از نزدیک با یکی از این نوع از نزدیک آشنام.Cool
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، toghrol120 ، alirezanz ، shahriar2002
یکی بگه این ارور لعنتی رو چیکارکنم بیشتر از 50 بار امتحان کردم

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
تشکر کنندگان: kopol
این چه فرومی هستش که پست بدون اختار پاک میکنه اقای مدیر میگفتی من ویرایش میکردم یعنی انقدر کلمه یه من ر... مورد داره که پاکش
کردی کل حرفای مارو حالا کی اینجارو چک میکنه اخه.......

امسال زدم برنده نشدم....با این همه تخصص و تجربه کاری نشد اماده میشم برای سال اینده با کوله بار سنیگن تر و امادگی بیشتر...

روحیم ضعیف تر شده میترسم کلی تلاش کنم ساله دیگه هم اسمم در نیاد چی...
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
تشکر کنندگان: miladfathi021 ، مسافر تنها ، alirezanz
من همچنان امیدوار برای سال های آینده .
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
(2014-05-02 ساعت 19:49)mahdi1 نوشته:  یکی بگه این ارور لعنتی رو چیکارکنم بیشتر از 50 بار امتحان کردم

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

عزیز در فیلد اول باید کانفرمیشن نامبر رو بزنی
دومی باید فامیلیتو بنویسی
سومی باید سال تولدت رو بنویسی
اخری هم کد امنیتی
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 19:53)اشکان 3D نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 19:49)mahdi1 نوشته:  یکی بگه این ارور لعنتی رو چیکارکنم بیشتر از 50 بار امتحان کردم

عزیز در فیلد اول باید کانفرمیشن نامبر رو بزنی
دومی باید فامیلیتو بنویسی
سومی باید سال تولدت رو بنویسی
اخری هم کد امنیتی

بله می دونم 5 ساله دارم شرکت می کنم اولین بار هست این مشکل برام پیش اومده
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی

لطفا ناراحت نباشید. سالهای بعدم وجود داره

بعدم مهاجرت به امریکا فقط لاتاری نیست . شما برید راه های دیگه هم امتحان کنید

مثل من علاوه بر شرکت در لاتاری برای اقامت انگلیس هم اقدام کرذه بودم و خداروشکر که خدا امسال منم مورد لطفش قرار داد

بعدم توجه کنید لاتاری رو گذاشتن برای همه .. هیچ کسی رو منع نکردن همه میتونن شرکت کنن حتی اونا ک اصلا نمیخان برن مطمئن باش اگه فقط 11 نفر شرکت کن و 10 نفر برنده اعلام کنند اگه خدا مصلحت ندونه مطمئن باش تو یازدهمین نفری

پس جای اینکه به افراد دیگر توهین و یا نفرین کنید برید راه های دیگرم آزمایش کنید از خدا خواهش کنید..

یادتون باشه اونی که واقعا میخاد مهاجرت کنه فقط منتظر شانس نمی مونه
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: samansaba ، sepandarA ، مسافر تنها ، aaraam ، MEHR52 ، parsa_mohyol ، shahriar2002
ســـــــــــــــــــــــــــــــــلام دوستان بد اخلاق من Smile
اینجانب برای بار 6 ام هم قبول نشدم اما اصلا اشکالی نداره ... اگه قرار به رفتن باشه که خود مستر اوباما هم بگن نه ما رفتیم Smile))
انقدر ناراحت نباشید عزیزان . بالاخره میشه . درست وقتی که امیدمون و از دست میدیم خدا راه و برامون باز میکنه پس بداخلاقی رو بذارید کنار و این زندگیه زیبا رو ادامه بدید
:*
Smile
+ + + + + + + + + + + + + + +
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
(2014-05-02 ساعت 18:35)hamed shayan نوشته:  والا برای من خیلی عجیبه
10-12 سال که کل اقوام جوان فامیل ثبت نام می کنند و نتیجه نمی گرفتند، اما پدر من در همون اولین بار قبول شد!!!
خدا رو شکر ولی خیلی سخت الان این مورد برای ما، حساب کنید پدر و مادر باید حداقل نصف دارایی خودشون رو که یه عمر جمع کرده اند رو بردارند و با این سن بروند اونجا بلکه یه روزی بتونند 3 بچشون رو هم به آمریکا ببرند، نمی دونم منطقی این کار؟ تو رو خدا کمکم کنید....
یه سوال دیگه که داشتم، ایمیلی که تو فرم ثبت نام داده ام رو یادم رفته، خیلی مهمه که با همون ایمیل باهاشون مکاتبه کنیم؟
من فکر نمی کنم امریکا اینقدر گاگول باشه اجازه بدن چند هزار نفر بر اساس قرعه کشی بیان تویه کشورشون..........حتما افرادی که لاتاری قبول شدن می تونستن به اقتصاد امریکا کمک کنن مثل پدر مادر شما چون هم پول دارن هم می تونم برای شرکت یا کارگاهی پول زایی کنن.....ولی من و شمای جون چی احتمال اینکه سربار اقتصاد امریکا شیم خیلی بالاست پس قبوا نمی شیم.............این نظر شخصی من بود.....
تشکر کنندگان: hamed shayan
مدیران محترم من نه میتونم پستی رو لایک کنم نه میتونم توی پاسخ سریع پستی رو ارسال کنم و نه میتون مسیج بدم و مسیجام خالی سند میشه. به دادم برسید لطفا Big Grin
Smile میدونم اینجا جاش نیست که اینو بگم اما فقط همینجا سند شد پستم
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
تشکر کنندگان: abas_kashan ، farzad021 ، alirezanz ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 20:39)arezoo bj نوشته:  ســـــــــــــــــــــــــــــــــلام دوستان بد اخلاق من :)
اینجانب برای بار 6 ام هم قبول نشدم اما اصلا اشکالی نداره ... اگه قرار به رفتن باشه که خود مستر اوباما هم بگن نه ما رفتیم :)))
انقدر ناراحت نباشید عزیزان . بالاخره میشه . درست وقتی که امیدمون و از دست میدیم خدا راه و برامون باز میکنه پس بداخلاقی رو بذارید کنار و این زندگیه زیبا رو ادامه بدید
:)
كارت درسته،انشالله شاد و سلامت باشين دوستان قبول نشده و بدونيه زندكي در جريانه
بعضي هم ولاتي هامم ناراحتم كه با كج خلقي نشون دادن كذشتشون ناشي از سيرتشون بوده نه از ديكران
♥ براي دوستان عزيزم
تشکر کنندگان: mirsamh ، farzad021 ، masoud_777 ، sce ، alirezanz ، babak82 ، shahriar2002

اگر مطمئنید که همه اطلاعاتو درست وارد میکنید پس کد امنیتی اشتباه وارد میشه
دقت کنید که به حروف بزرگ و کوچک حساسه

(2014-05-02 ساعت 20:39)arezoo bj نوشته:  ســـــــــــــــــــــــــــــــــلام دوستان بد اخلاق من Smile
اینجانب برای بار 6 ام هم قبول نشدم اما اصلا اشکالی نداره ... اگه قرار به رفتن باشه که خود مستر اوباما هم بگن نه ما رفتیم Smile))
Smile

سلام بر یار پر انرژی با اراده ی انجمن Smile
شما و عباس آقا و عرفان و چند نفر دیگه کم پیدا بودید امسال

کلا ما یه 30 40 نفریم همینجوری هر سال هی رد میشیم بعد پررو پررو میشینیم منتظر لاتاری Smile
درحالیکه اگر تو این مدت تلاش کرده بودیم الآن توی مکدونالد میدان تایمز داشتیم دبل هوپر میزدیم Smile
امسالم که نشد
با این وضعیم که داره پیش میره،هر سال سخت تر میشه
به لطف این کافی نت دارای بی وجدان (حالا کاری به کسی که واسه کل فامیلشون ثبت نام میکنه ندارم) دیگه بیسواد ترین افراد جامعه هم واسه .ُ. کلاس پیش فک و فامیل ثبت نام میکنن و چه برنده بشن و چه نشن میگن آمریکا واسه من کمه!! و شانس چندین نفر دیگه که واقعا لایق رفتن هستن رو میسوزونن ... O.o
تشکر کنندگان: abas_kashan ، masoud_777 ، مسافر تنها ، nedali ، alirezanz ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 20:16)mr88 نوشته:  babaaa chikar konim akhe ah man ke khodam 2 sal pish barande shodam hameye famil oomadan emsal oomadan eyne bakhtak oftadan room ke torokhoda vase maham benevis(hala yaroo 70 saleshe pasho tahala az iran biroon nazashte) akhe khodayi vaghe binio mantegham khoob chizie adam ke hamash az roo hayejano ehsas tasmim fek nemikone makhsoosan too sene bala yani ina hiccchhhhi az zendegi ba in seneshoon nafahmidan. too havapeyma dashtam mioomadam ye pire zano piremarde 80 sale boodan migoftan lottery ghabool shodim akhe cheraaaa alan shoma mikhain inja chikar koninakhe. man vase baradare khodam azin bebad faghat sabtenam mikonam chon midoonam vaghean dare too iran kharab mishe va vaghean ham miad inja va zendegi mikone na vase khaboondane oghdeo poze amrica. hala albate hichkodoom azina ham esmeshoon dar nayoomad hichki asan barande nashod

دوست عزیز حتما تا الان دیگه باید متوجه شده باشین فینگلیش نوشتن خلاف قوانین سایت هست. به این ترتیب سایرین از خوندن کامنت شما چشم پوشی می کنن و اگر سوالی هم داشته باشین بی پاسخ باقی می مونه.
موفق باشین Shy
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: masoud_777 ، مسافر تنها ، aaraam ، alirezanz ، nasim ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان