موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امسال هم نوبت من نشد شدم سه ساله
كسي اطلاع داره، نحوه وارد كردن اطلاعات اشتباه زمان ثبت نام موجب حذف بشه.مثل عكس تامطلوب ؟ البته من Verify گرفته بودم.
هر سال فكر ميكنم نكنه اشتباهي كرده باشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تیک باید روی کدام باشد رود LASTیا NOT LASY?
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
توکلت کجارفته جوون تمام زندگی که لاتاری نیست واند دنیاهم که امریکا نیس......
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امروز مسير زندگي خيلي ها تغيير كرد.مثل اون 6000 نفر ايراني كه پارسال برنده شدن.
به همه دوستان كه امسال برنده شدن صميمانه تبريك ميگم و توصيه ام براي آن دسته از دوستان :
از فرصت بدست آمده به درستي استفاده كنيد به طوري كه موجب پيشرفت و شادي و خوشبختي در زندگيتون بشه .مراقب باشيد تصميمي نگيريد كه زنگيتون رو به مخاطره بندازه.ممكنه پاتون به خاك آمريكا برسه ولي مواظب باشد چه چيز هايي بدست مياريد و از دست مي ديد .بخصوص آنهايي ازدواج كردن يا احتمالا بعدا ازدواج مي كنند.اين فاصله جغرافيايي ميتونه زندگتونو خراب كنه.پيشنهادم به دوستان اينكه حتما قبل از هر تصميمي با يك مشاور مجرب صحبت كنيد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نه من نه مادرم ده دوستم نه دوست دخترم
ای روزگار
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم هم برنده نشديم ولي هزار تا برنامه داريم كه بريم دنبالش
يه تبريك حسابي هم به برندگان عزيز ، اميدوارم در تمامي مراحل زندگي موفق باشيد
بقيه دوستان مثل خودم كه برنده نشديم ، دنيا كه به اخر نرسيده بچسبيد به درس و كارتون
موفق باشيد
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
منم قبول نشدم چی بگم کلا ریختم بهم موندم چیکار کنم منو بچه های قدیم سایت میشناسن مخصوصا 2010 - 11 ای ها میدونن چقدر تلاش کردم واسه رفتن چه سفارتای که نرفتم و نشد دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم بغض کردم فقط همین نشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد همین و بـــــــــــــــــــــــس
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امروز مسير زندگي خيلي ها تغيير كرد.مثل اون 6000 نفر ايراني كه پارسال برنده شدن.
به همه دوستان كه امسال برنده شدن صميمانه تبريك ميگم و توصيه ام براي آن دسته از دوستان :
از فرصت بدست آمده به درستي استفاده كنيد طوري كه موجب پيشرفت و شادي و خوشبختي در زندگيتون بشه .مراقب باشيد تصميمي نگيريد كه زندگيتون رو به مخاطره بندازه.ممكنه پاتون به خاك آمريكا برسه ولي حواستون باشد چه چيز هايي بدست مياريد و از دست مي ديد .بخصوص آنهايي كه ازدواج كردن يا احتمالا بعدا ازدواج مي كنند.اين فاصله جغرافيايي مي تونه زندگتونو خراب كنه.پشنهادم به دوستان اينكه حتما قبل از هر تصميمي با يك مشاور مجرب صحبت كنيد.