موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من چتد روز پیش welcome letter از nvc دریافت کردم
با invoice ID و case numberam اقدام به choose of agent کنم
این پیغام می آد.. کسی میدونه این چیه؟
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.
به nvc هم ایمیل زدم هنوز جواب ندادن..
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من پر شده و ترجمه فارسي فرم DS 260 را از كجا ميتونم دريافت كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(dv 2016) ببخشید دوستان من این سالا قبلان تو فروم 2016 پرسیدم اما چون تا آخر december یعنی اواخر آذر فقط میتونم از کشور خارج شم دوباره این سوال میکنم ,من فرم را اول july پر کردم کیس هم سه رقمیه یکی میگه سه ماه یکی میگه پنج ماه طول میکش فرم را بررسی کنند??� خواهشاً یکی بهم میگه از شما با تجربه ها که کی نوبتم میشه برا مصاحبه یعنی کی نامه دومم میاد�
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-06 ساعت 11:29)j.sh نوشته: (dv ۲۰۱۶) ببخشید دوستان من این سالا قبلان تو فروم ۲۰۱۶ پرسیدم اما چون تا آخر december یعنی اواخر آذر فقط میتونم از کشور خارج شم دوباره این سوال میکنم ,من فرم را اول july پر کردم کیس هم سه رقمیه یکی میگه سه ماه یکی میگه پنج ماه طول میکش فرم را بررسی کنند??� خواهشاً یکی بهم میگه از شما با تجربه ها که کی نوبتم میشه برا مصاحبه یعنی کی نامه دومم میاد�
به احتمال زیاد قبل از اتمام دسامبر به مصاحبه میروید ، خیلی نگران نباشید
سال 2015 تقریبا 5 ماه طول میکشید فاصله مصاحبه تا پر کردن فرم
امسال به احتمال فراوان سیستم مرتب تر شده و قطعا میرسید
شما که انقدر خروجتان حساس بود چرا زودتر فرم را نفرستادید
البته اگر میتوانید با هر روشی امکان خروجتان را یکماه بیشتر کنید ( البته اگر میشه )
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فرم ds-260 را تکمیل کردم و تاییدیه هم گرفتم و در انتها هم درخواست تاییه ارسال ایمیل از طریق ایمیل کردم ولی حدود ده روز است که ایمیلی برای من ارسال نشده است . باید چطوری ارز رسیدن فرمها مطمئن بشم
ممنونم