موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ، دوستان عزیز
این اولین باره که من تو سایت دارم پست میزارم راستشو بخواین با اینکه عضو نبودم ولی اطلاعات زیادی از طریق سایت بدست اوردم از ثبت نام گرفته تا مدیکال و مصاحبه جا داره اینجا از آقای اسدی ، سپهر و آقای مهدوی تشکر کنم .
بچه ها واقعا زحمت کشیدن
دستشون درد نکنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از برنده شدن کارهای قبولیم رو از صفر تا 100 به مجموعه پرواز سبز آرزو سپردم و بعد از عقد قرارداد با این شرکت از آقای سپهر پرسیدم که آیا نیاز هست نگرانی ای در رابطه با روند کار داشته باشم؟ ایشون گفتند که همه ی کارها رو ما تحت نظارت خودمون انجام میدیم و جای هیچگونه نگرانی ای نیست و واقعا هم همینطور شد زیرا دیپلم فنی داشتم و 11 ساله بود اما با راهنمایی های اونها تونستم مدارکی آماده کنم که مشکل من رو حل کنه و امروز که دارم این رو می نویسم از تور آنکارا این شرکت استفاده کردم و این تور هم مثل بقیه کارها از قبیل ترجمه و ... همه کارها رو انجام داد و نگذاشت هیچگونه استرسی به من وارد بشه. اینی هم که می نویسم از مصاحبه بعد از ویزای یکضرب برگشتم و از کافی نت هتل آنکارا پلازا این رو می نویسم.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-18 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-18 ساعت 15:54 توسط neda733.)
اگه کسی یکضرب میگیره یعنی حتما شرایطشو داشته!!البته اقای سپهر خیلی برای ما زحمت کشیدن اما کم لطفی هم کردن وخدماتشون نسبت به هزینه ای که میگیرن خیلی کمتره!فرم ۲۶۰ رو که ما خودمون پر کردیم!بابت ترجمه هم که جداگانه باید پول داد همچنین تور انکارا!واقعا نمیدونم این هزینه ای که گرفتن بابت چیه?!!!
البته جا داره از اقای مهدوی خیلی تشکر کنم اما خدمات کمتر از انتظار من بود!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
سلام!شاید باید اینطوری بگم که برای خدماتتون باید هزینه ای کمتری بگیرید! البته در این شکی نیست که واقعا هرزمان که تلفن زدم منو راهنمایی کردید و از استرسم خیلی کم کردید!شاید بنده بیش از اندازه انتظار دارم و دارم اشتباه میکنم!لطفا منو قانع کنید که ایا پر کردن فرم ۲۶۰ که اخر خودمون تغییرش دادیم هزینش کمتر نیست?!چرا بابت نامه دوم با من تماس نگرفتید?و اینکه مراحل بعدی کارو به من نمیگید?!حتی اقای سپهر وقت نمیذارن مشتری شون رو راضی کنن!درسته سرشون شلوغه ولی ما خیلی روی شما حساب کردیم و اینو خوب میدونید!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-15 ساعت 16:28)neda733 نوشته: سلام!شاید باید اینطوری بگم که برای خدماتتون باید هزینه ای کمتری بگیرید! البته در این شکی نیست که واقعا هرزمان که تلفن زدم منو راهنمایی کردید و از استرسم خیلی کم کردید!شاید بنده بیش از اندازه انتظار دارم و دارم اشتباه میکنم!لطفا منو قانع کنید که ایا پر کردن فرم ۲۶۰ که اخر خودمون تغییرش دادیم هزینش کمتر نیست?!چرا بابت نامه دوم با من تماس نگرفتید?و اینکه مراحل بعدی کارو به من نمیگید?!حتی اقای سپهر وقت نمیذارن مشتری شون رو راضی کنن!درسته سرشون شلوغه ولی ما خیلی روی شما حساب کردیم و اینو خوب میدونید!
سلام
من هم تا حدی با شما هم عقیده هستم ولی قبول کنید پروسه لاتاری بسیار حساس و استرس زاست ، من فکر میکنم برخورد خوب و آرامش آقای سپهر و مهدوی کمک بسیار زیادی در رفع این استرس ها داشته و داره حتی اگر فقط هم همین باشه قراردادی که باهاشون بستید و بستیم ارزشش رو داره
من هم تقریبا و یا بهتر بگم تحقیقا تمام کارهایم را خودم کردم ولی ناخودآگاه قبل از رفتن باز هم یک سر به دفترشان زدم ، باور کنید اولا استقبال خوب و روی باز آقای سپهر و مهدوی بسیار در کاهش استرس روز آخر تاثیر داشت ثانیا توصیه های مجددشان ( هر چند تکراری ) قوت قلبی بود قبل از رفتن
جالب اینجاست که بعد از حدود 10 ماه هنوز اسم و لقب پسر من رو هم یادشون بود .
در کل به نظر من میتوانند خدمات بهتری بدهند ولی من از آشنایی با این دوستان بسیار خشنود و راضی هستم
البته آقای مهدوی که یه دسته گل به تمام معناست
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-16 ساعت 08:49)Aghaman نوشته: (2015-03-15 ساعت 16:28)neda733 نوشته: سلام!شاید باید اینطوری بگم که برای خدماتتون باید هزینه ای کمتری بگیرید! البته در این شکی نیست که واقعا هرزمان که تلفن زدم منو راهنمایی کردید و از استرسم خیلی کم کردید!شاید بنده بیش از اندازه انتظار دارم و دارم اشتباه میکنم!لطفا منو قانع کنید که ایا پر کردن فرم ۲۶۰ که اخر خودمون تغییرش دادیم هزینش کمتر نیست?!چرا بابت نامه دوم با من تماس نگرفتید?و اینکه مراحل بعدی کارو به من نمیگید?!حتی اقای سپهر وقت نمیذارن مشتری شون رو راضی کنن!درسته سرشون شلوغه ولی ما خیلی روی شما حساب کردیم و اینو خوب میدونید!
سلام
من هم تا حدی با شما هم عقیده هستم ولی قبول کنید پروسه لاتاری بسیار حساس و استرس زاست ، من فکر میکنم برخورد خوب و آرامش آقای سپهر و مهدوی کمک بسیار زیادی در رفع این استرس ها داشته و داره حتی اگر فقط هم همین باشه قراردادی که باهاشون بستید و بستیم ارزشش رو داره
من هم تقریبا و یا بهتر بگم تحقیقا تمام کارهایم را خودم کردم ولی ناخودآگاه قبل از رفتن باز هم یک سر به دفترشان زدم ، باور کنید اولا استقبال خوب و روی باز آقای سپهر و مهدوی بسیار در کاهش استرس روز آخر تاثیر داشت ثانیا توصیه های مجددشان ( هر چند تکراری ) قوت قلبی بود قبل از رفتن
جالب اینجاست که بعد از حدود 10 ماه هنوز اسم و لقب پسر من رو هم یادشون بود .
در کل به نظر من میتوانند خدمات بهتری بدهند ولی من از آشنایی با این دوستان بسیار خشنود و راضی هستم
البته آقای مهدوی که یه دسته گل به تمام معناست
اعضای کیس دونفر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
DVD گردهمایی سال قبل که برای دوستی می خواستم خیلی زود غیر موجود شد و نرسید. اگر برای ۲۰۱۶ آماده می شوید این هم میتواند یک نکته برای توجه بیشتر باشد همه شهرستانی ها نخواهند توانست در گردهمایی که اینقدر هم مهم هست حضور داشته باشند. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ایا ترجمه پیش دانشگاهی مدرک موقت مورد قبول است یاخیر
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
توی یکی از پستها خوندم این شرکت کار پیکاپ ویزا هم انجام میده
میدونم باید تماس گرفت اما یه کوچولو اگه امکانش باشه درباره پیکاپ ویزا از ابوظبی که چند روزه هست و چطوره ممنون میشم اطلاعاتی داده بشه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-13 ساعت 15:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-13 ساعت 15:36 توسط Aghaman.)
(2015-05-13 ساعت 14:40)laleht نوشته: توی یکی از پستها خوندم این شرکت کار پیکاپ ویزا هم انجام میده
میدونم باید تماس گرفت اما یه کوچولو اگه امکانش باشه درباره پیکاپ ویزا از ابوظبی که چند روزه هست و چطوره ممنون میشم اطلاعاتی داده بشه
سلام
من هم بسيار مشتاقم كه اگر خدمات پیکاپ رو هم انجام میدهید اطلاعات بدهید و راهنمایی کنید
البته اگر قراره آقا فرهاد انجام بده که خیالمون راحت تره
ضمنا خوب سرتون به برنده های 2016 گرم شده ما رو فراموش کردین ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه