موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز می تونیدبه جای سند از وکالت هم استفاده کنید یعنی به اینصورت که اگه یکی از بستگانتون سندی بنام داره وکالتی بنام شما می زنه خیلیم سریع اینکار انجام میشه
مصاحبه: 06 اوت 2014
دریافت ویزای یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا به ازای هر نفر یک نامه تمکن مالی نیاز هست و باید به اسم خود شخص باشد یا یکی اونم به اسم نفر برنده کافیه؟
اخه در سایت انکارا نوشته به ازای هر نفر یکی؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان اونی که در آنکارا هم زده به معنی این نیست که شما اگر 60 میلیون تمکن میخواهید ببرید یک 60 میلیون در حساب شما باشه یک 60 میلیون در حساب همسرتان. شما باید از نامه 60 میلیون حسابتان 2 تا بخواهید یکی را بگذارید در پرونده خودتان یکی را در پرونده همسرتان. البته دوستان گفتند که تابحال مرسوم نبوده اینطوری به ازای هر فرد کیس جدا جدا بگیرند اما اگر با بانک صحبت کنید هزینه ای برای شما ندارد 2 نسخه گرفتنش
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم از نظر مالی و هم از نظر اسپانسر گرفتن هیچ مشکلی ندارم حالا به نظر شما من هر دو موردو انجام بدم یا یکی از این دو موردو ، لطفا راهنمایی کنید ممنون
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان وارزوی ویزای یک ضرب برای همه
من دانشجوی خارج از ایران هستم وامکان داشتن اسپانسروتمکن مالی رو دارم با توجه به اینکه من در ایران نیستم اما تا یک ماه دیگه کلا میرم ایران ایا میتونم از تمکن مالی استفاده کنم وبهترین راه کدام هست؟
شماره کیس:###2015AS2 / تاریخ ارسال فرم:21 جون / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: -/ مصاحبه:3DEC -دریافت کلیرنس:cleared / دریافت ویزا:7 april - / ورود به آمریکا: - / دریافت گرین کارت: -
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-31 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-31 ساعت 18:10 توسط behdadK.)
پست شماره 2 این تاپیک رو بخونید کامل توضیح داده است.
متاسفانه امکان جواب بله و خیر به شما نیست. نه اینکه نمیتوانیم قطعی بگوییم میشود اما بعدش میگویید چرا و چه کار کنم. کلا 2 صفحه و فوقش 3 صفحه متن و عکس است که همه چیز خلاصه و مفید در آن گنجانده شده و بعد از خواندنش شما میتوانید به سئوالهای ما جواب بدهید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
قبل از هر چیز بهتره تاپیک مربوطه در 2014 رو بخونین
در هر حال یادتون باشه پیچیدگی کمتر در پرونده یعنی احتمال کلیرنس و یا نقص مدرک خوردن کمتر پس دردسر تمکن بنا بر تجربه کمتره و بهتره اون رو ارایه بدین
خیلی از دوستان بین بانک خصوصی و مثلا بانک دولتی مرددن
من هم از بانک پاسارگاد و هم از بانک ملی تمکن داشتم شب مصاحبه چون مبلغ ملی بالاتر بود اون رو بردم
ویزا رو هم گرفتم یه برگه ساده بود
بیدلیل حداقل واسه ابوظبی پول ترجمه سند ماشین یا خونه ندین که نگاهش هم نمیکنه
موفق باشین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان براي آنكارا بايد اصل تمكن مالي ١٥ روز زودتر پست بشه؟ يا كپي؟