موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
با توجه به تجربه ای که دارین لطفا به سوال من پاسخ بدین
نامه های دوم کارنتی های هر ماه فقط در یک روز ارسال میشه؟
چند روز پیش تعدادی از نامه دوم کارنتی های سری اول ارسال شده. با توجه به اینکه نامه دوم ما اونروز جایگزین نامه اول نشده به این معنیه که مصاحبه ما تو اکتبر انجام نمیشه؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-27 ساعت 22:42)farnaz100 نوشته: دوستان عزیز
با توجه به تجربه ای که دارین لطفا به سوال من پاسخ بدین
نامه های دوم کارنتی های هر ماه فقط در یک روز ارسال میشه؟
چند روز پیش تعدادی از نامه دوم کارنتی های سری اول ارسال شده. با توجه به اینکه نامه دوم ما اونروز جایگزین نامه اول نشده به این معنیه که مصاحبه ما تو اکتبر انجام نمیشه؟
سلام
بله معمولا همزمان و در یک تاریخ جایگزین میشه و اگر شما تا امروز نامه دوم رو نگرفتی احتمالا فرم 260 رو دیر سابمیت کردی و ممکنه با سری دوم و یا حتی دیر تر دریافت کنید.
اینجاست که ارسال به موقع فرم 260 خودشو نشون میده.
نگران نباشید حتما به مصاحبه دعوت خواهید شد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من فرم رو 31 می ازسال کردم.فکر نمیکنم خیلی دیر باشه چون مواردی تو 2016 بودن که هم کیس نامبرشون بالاتر از من بوده و هم فرم رو دیرتر ارسال کردن و نامه دوم رو دریافت کردن!!
ممکنه بخاطر بررسی بیشتر پرونده باشه؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در ارتباط با اختصاص تعدادی سهمیه ویزا به بازمانده های لاتاری سال ۲۰۱۴و افزایش شماری از کارنت نشده های ۲۰۱۵ از سهمیه ویزاهای لاتاری ۲۰۱۶برنامه ای پیشنهادی به خانم سارا افیسر شده که قابل بحث است لطفا افرادی که جزاین گروه هستند اعلام نظر کنند.
با تشکر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستاني كه هفته آخر ماه آگوست مصاحبه دادند و FBI CHECK خوردند ...تا امروز كسي تو پرونده اش update مجددخورده؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-28 ساعت 08:45)farnaz100 نوشته: من فرم رو 31 می ازسال کردم.فکر نمیکنم خیلی دیر باشه چون مواردی تو ۲۰۱۶ بودن که هم کیس نامبرشون بالاتر از من بوده و هم فرم رو دیرتر ارسال کردن و نامه دوم رو دریافت کردن!!
ممکنه بخاطر بررسی بیشتر پرونده باشه؟
واسه اينكه خيالتون راحت باشه با شماره تلفن kcc كه پايين نامه اول هست تماس بگيرين اگه زبانتون خوب نبود به يه آدم " مطمئن " كيس نامبر و تاريخ تولدتون رو بدين واستون سوال كنه ميگن كه جز ليست مصاحبه شونده هاى أكتوبر هستين يا نه
نگران نباشين من خودم كارنتى سرى اول بودم منتها چون سه ماه دير متوجه قبوليم شدم تو آگوست فرم فرستادم و بالاخره مارچ رفتم مصاحبه و الانم امريكا هستم
يادتون باشه اينجا همه تجارب خودشون رو ميزارن و بحث آمارى هست ولى وحى منزل نيست كه تمام مطالب اينجا ١٠٠٪ درست باشه هميشه در كنار مهاجرسرا كه يك منبع عالى از اطلاعات در زمينه لاتارى هست اما سايت اصلى كه تو خود نامه ميگه هم هميشه دنبال كنين
موفق باشين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام وتشکر از راهنمایی های بسیار عالیتون
ببخشید نامه دوم برای من فرستاده شده و سفارت هم ابوظبی است سوالی که داشتم اینه که ما مدارکمان رو قبل از مصاحبه باید برای سفارت بفرستیم اگه بله است ادرس و نحوه فرستادن و زمانش کیه یک سوال دیگه اینکه مبلغی که باید به سفارت پرداخت بشه را همان روز مصاحبه می گیرند یا باید قبلش به حسابی واریز کنیم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید