موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ابوظبي ، مديكال ، دكتر شتي ، مسجد شيخ زائد ، ايستگاه اتوبوس ، نووتل هتل رويايي ، ساحل......اصل مطلب ، سفارت !! واي عجب نوستالژي باحاليه واسه من.
ajab1 عزيز بهترين كار همين بود كه بريد ابوظبي، اميدوارم فقط و فقط يك بار مديكال و دكتر رو ببينيد! و دو بار به فاصله ي دو سه روز سفارت رو!! دعا از اين بهتر؟ !!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان از همتون بابت انرژی ها مثبتتون.
در مورد تفریح که دوستان پرسیدن، من خودم ترجیح دادم عصر ها برم و صبح ها بیشتر برای قدم زدن میرم چون به ظهر که میرسیم دمای هوا یکم میره بالا ولی با این حال هوای ابوظبی که والاخوب هست و من راضیم، اینجا دو تا مال بزرگ داره که یکیش marina و یکی دیگه abu dhabi mall هست، این دو تا غول هاشون هستن، یکیش رو رفتم و یکی دیگه اش رو فردا میرم، ساحل کورنیش خوب بود، مسجد شیخ زاید فوق العاده و بی نظیر بود. من به اقتضای رشته ام که عمران است،حتی وقتی توی خیابون ها راه میرم برام تفریح هست جون اینجا به شدت ساختمان های زیبا هست که آدم محو معماری و سبک ساختشون میشه( میدونم الان بعضی ها شاید میگن ما خودمون معماری ایرانیمون فلان هست و رفته اونجا 4 تا ساختمون دیده دهنش آب افتاده، ولی باید بهتون بگم از نظر معماری مدرن من دارم صحبت میکنم و کاری به ایران و آفریقا و ... ندارم. این رو به اون دسته دوستانی بودم که آزاد اندیش نیستن ، خواهشا سو تفاهم نشه!!!!!). در مورد جزیره یاس و فراری ورلد هم باید بگم هنوز برنامه ای نتونستم براش بریزم و شاید اصلا نتونم برم به هر حال اینم یه گزینه ای هست برای گشت و گذار در ابوظبی.در مورد تاکسی باید بگم اینجا راحت گیر میاد ولی برای روز مصاحبه به هتل بگید براتون تاکسی رزرو کنه که مشکل نخورید، خلاصه به خودتون بستگی داره چه طور از سفر لذت ببرید، من یه نفرم و هر کجا دوس داشته باشم میرم و همینطور که گفتم یکی از تفریحاتم حتی قدم زدن در خیابان های اینجاست، همه چی به شما بستگی داره، ولی به نظرم به خودتون سخت نگیرید، عشق و حال کنید، من ظهر ها که هتل هستم سعی میکنم چک کنم این جا رو، سوال داشتین مخلصتون هم هستم.
فداتون
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-06 ساعت 13:36)ajab1 نوشته: مرسی دوستان از همتون بابت انرژی ها مثبتتون.
در مورد تفریح که دوستان پرسیدن، من خودم ترجیح دادم عصر ها برم و صبح ها بیشتر برای قدم زدن میرم چون به ظهر که میرسیم دمای هوا یکم میره بالا ولی با این حال هوای ابوظبی که والاخوب هست و من راضیم، اینجا دو تا مال بزرگ داره که یکیش marina و یکی دیگه abu dhabi mall هست، این دو تا غول هاشون هستن، یکیش رو رفتم و یکی دیگه اش رو فردا میرم، ساحل کورنیش خوب بود، مسجد شیخ زاید فوق العاده و بی نظیر بود. من به اقتضای رشته ام که عمران است،حتی وقتی توی خیابون ها راه میرم برام تفریح هست جون اینجا به شدت ساختمان های زیبا هست که آدم محو معماری و سبک ساختشون میشه( میدونم الان بعضی ها شاید میگن ما خودمون معماری ایرانیمون فلان هست و رفته اونجا 4 تا ساختمون دیده دهنش آب افتاده، ولی باید بهتون بگم از نظر معماری مدرن من دارم صحبت میکنم و کاری به ایران و آفریقا و ... ندارم. این رو به اون دسته دوستانی بودم که آزاد اندیش نیستن ، خواهشا سو تفاهم نشه!!!!!). در مورد جزیره یاس و فراری ورلد هم باید بگم هنوز برنامه ای نتونستم براش بریزم و شاید اصلا نتونم برم به هر حال اینم یه گزینه ای هست برای گشت و گذار در ابوظبی.در مورد تاکسی باید بگم اینجا راحت گیر میاد ولی برای روز مصاحبه به هتل بگید براتون تاکسی رزرو کنه که مشکل نخورید، خلاصه به خودتون بستگی داره چه طور از سفر لذت ببرید، من یه نفرم و هر کجا دوس داشته باشم میرم و همینطور که گفتم یکی از تفریحاتم حتی قدم زدن در خیابان های اینجاست، همه چی به شما بستگی داره، ولی به نظرم به خودتون سخت نگیرید، عشق و حال کنید، من ظهر ها که هتل هستم سعی میکنم چک کنم این جا رو، سوال داشتین مخلصتون هم هستم.
فداتون
انشالله هميشه بهت خوش بگذره. ممكنه يكم از هنلي كه تو ابوظبي گرفتي بگي. قيمت و اسم و چند ستاره بودنش و محلش و فاصله تا سفارت و در كل خدماتش چطوره؟؟. ممنون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ajab1' pid='583855' dateline='1425632762']
مرسی دوستان از همتون بابت انرژی ها مثبتتون.
فداتون
به امید ویزای یکضرب برای شما دوست عزیز
میشه یکمی از هزینه ها بگین که چقدر با دوبی فرق داره مخصوصا هتل.ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من واقعا وقتم کمه و چند تا نکته هنوز دقیق برام معلوم نیست.ببینم کدوم بزرگوار میتونه منو راهنمایی کنه آخه ضد و نقیض زیاد شنیدم.ممنون ازتون:
1) دقیقا برای ابوظبی چه مدارکی باید همراهمون باشه؟ آیا کپی از همشون هم باید ببریم؟
2) پشت عکسها چه اطلاعاتی رو باید نوشت؟
3) پیش از مصاحبه باید فرمی چیزی پر کرد؟
4) نحوه دریافت پاسپورت و ویزا چج.ریه؟ آخه ابوظبی csc نداره
باز هم ممنون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-07 ساعت 02:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-07 ساعت 02:29 توسط matrix84.)
دوستان عزیز
بهتره با تور رفت یا بدون تور ؟
و در کل کدوم بهتره و بصرفه تره؟
هتل در ابوظبی بگیریم بهتره یا در دبی
شماره کیس: 2015AS00001xxx || تاریخ رویت قبولی: May || کنسولگری: Ankara - تغییر کرد به ابوظبی || تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر || ارسال فرمهای سری اول: Sep || کارنت شدن کیس: || دریافت نامه دوم : Feb 24 || مصاحبه: april || دریافت کلیرنس:
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-07 ساعت 03:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-08 ساعت 13:43 توسط rima4499.)
سلام دوستان یک سوال داشتم همسر من ترکیه درس میخونه سال اول هفته ای 3 روز.میرفت میومد الانم که تقریبا اخراشه ماهی 3 روز میره میاد میخواستم بدونم باید از اونجا عدم سوءپیشینه بگیره؟
کسی جوابه منو نمیدونه؟
کیس نامبر: 4xxx //افراد کیس:2نفر// رویت قبولی: 2 may //سفارت:ابوظبی// ارسال فرم: 10jun // کارنت شدن کیس: jan9// دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: هفته اخر مارچ
دریافت ویزا: خودم یکضرب همسرم کلیرنس/ اپدیت هاmarch24, apr9// کلیر:12apr// پشیمانی سفارت از کلیر13apr//مقصد: کالیفرنیا// ورود به آمریکا: -------- // دریافت گرین کارت: --------
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-08 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-08 ساعت 11:58 توسط ajab1.)
سلام، اینجا ابوظبی است
ویزای یکضرب رو گرفتم و گفت چهارشنبه برم پاسپورت بگیرم
بر خوردم لازم میدونم از زحمات تک تک شما دوستان و همین طور بهداد جان و بقیه مدیران تشکر کنم. براتون نه فقط ویزا بلکه بهترین ها رو آرزو دارم
دوستون دارم خیلی زیاد و کمک هاتون رو فراموش نمیکنم هیچوقت
سوالی داشتین پیام خصوصی بدین.
فدای همتون
خدایا عاشششششششششششششقتم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد