موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-01 ساعت 17:07)mohammad.1011 نوشته: درود، اگه امکان داره آدرس اینترنتی و اسم رو برای من خصوصی بفرستید قیمتشو هم زحمت بکشید بفرمایید ممنون میشم
(2014-11-23 ساعت 12:18)farrokh1675 نوشته: (2014-11-22 ساعت 14:29)reza.h نوشته: دوستان من در مدت اقامتم تو آنکارا تو یه هتل آپارتمان بودم که کادرش ایرانی هستن، جاش بین کیزیلای و سفارت هست و امکانات و قیمتش هم مناسب بود، هرکس خواست بگه براش هماهنگ کنم
سلام اگه ممکنه آدرسشو برام ایمیل کنید ویا پیام خصوصی بذارید ممنوم میشم(farrokh1675)
درود، اگه امکان داره آدرس اینترنتی و اسم رو برای من خصوصی بفرستید قیمتشو هم زحمت بکشید بفرمایید ممنون میشم
سلام
منم میخوام
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه. ببخشید سوال تکراری میپرسم. اما میخواستم بدونم سایت بریم سفر مطمئنه؟ لطفا کمکم کنید. استرس گرفتم در حد تیم ملی. کلی هم پول باید بدیم به این سایت. پولمون نره و هتل هم ندن؟؟؟؟؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی با آژانس یا همینطوری برم؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-31 ساعت 23:04)manah نوشته: (2015-01-31 ساعت 22:31)farrokh1675 نوشته: (2015-01-31 ساعت 21:18)manah نوشته: سلام من مدارکم رو با DHL ارسال کردم رسیده ولی ایمیلی از سفارت نگرفتم اگه بخوام به سفارت ایمیل بزنم مطمئن بشم چی باید بزنم متنشو؟
سلام برید تو سایت ceacاگه بعد از رسیدن مدارکتون آپدیت خوردین یعنی رسیده دست سفارت .شاد باشید
خبری نیست استرس گرفتم 11 فوریه مصاحبه دارم (
با سلام دوست عزیز هیچ استرسی به خودتون راه ندید یک نسخه دیگراز مدارک رو که ترجمه کرده اید با خودتون ببرید آنکارا اگر تا اون موقع جواب ایمیلتون مبنی بررسیدن مدارک به شما نشد دو سه روز قبل از مصاحبه از آنکارا تلفن کنید سفارت اگه گفتن به دست ما نرسیده میتونید از آنکارا اونا رو پست کنید یکی دو روزه میرسه دستشون .یادم میاد یکی از دوستان نوشته بودند مدارک رو نفرستاده بود روز مصاحبه مدارک رو تحویل داده بود و بهش گفته بودن فردا بیا مصاحبه و فرداش مصاحبه شده بود نگران نباش اونا خیلی سخت نمیگیرن ما هستیم که به خودمون سخت میگیریم و عادت کردیم همیشه بدترین حالت ها رو برا خودمون در نظر بگیریم . سفر شادو با خاطرات خوب رو براتون آرزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-01 ساعت 15:30)vahid1432 نوشته: دوستان من مدارک زیر رو واسه ارسال به سفارت آنکارا آماده کردم.
میشه لطف کنید اگه چیزی کم داره بهم اطلاع بدید؟
۱- فتوکپی از صفحه اول گذرنامه
۲- دو قطعه عکس ۵ در ۵ بدون روتوش
۳- ترجمه مدارک تحصیلی (دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس، فوق لیسانس)
۴- ترجمه شناسنامه
۵- ترجمه کارت ملی
۶- ترجمه کارت پایان خدمت
۷- فرم contact
۸ - رسید ثبت نام CSC
۹ - پرینت نامه اول و نامه دوم
۱۰ - پرینت فرم DS-260
۱۱- نامه تمکن مالی از بانک به مبلغ ۲۰/۰۰۰ دلار هم کم کم آماده میشه.
چیزی از قلم ننداختم؟ کارت واکسن رو نمی خواد ارسال کرد؟
با سلام
۲-پشت نویسی عکس ها (کیس نامبر+نام+تولد)
۱۰-تاییدیه فرم ds260
شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-01 ساعت 21:37)Abdorrezaa نوشته: (2015-02-01 ساعت 21:22)sunn789 نوشته: (2015-02-01 ساعت 21:20)mohammad384 نوشته: یعنی با آژانس یا همینطوری برم؟
یعنی فقط دو سه ساعت وقت بگذارین ، سفر نامه ها رو بخونید ، بدون آژانس و به راحتی میتونید بروید
البته اگر زیاد تجربه سفر خارجی با این کیفیت ندارید و ازجمله آدمهایی هستید که مثل من تا همه چیتون صددرصد قطعی و آماده نباشه در هول و استرس بسرمیبرید از آژانس خرید کنید و تور بگیرید بهتره. قیمتشم خوب درمیاد. من خودم چهار شب و سه روز گرفتم 1030.
هفتهء دیگه که برگشتم سفرناممو میذارم.
ببخشید چهار شب و سه روز چطوری میشه ؟معمولا سه شب و چهار روز ویا چهار شب و پنج روزه است
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
ببخشید چهار شب و سه روز چطوری میشه ؟معمولا سه شب و چهار روز ویا چهار شب و پنج روزه است
[/quote]
عجب دقتی. یکشنبه شب ورود, چهارشنبه شب خروج. میشه سه شب و سه روز که اصطلاحا آژانسیا میگن سه شب و چهار روز. هتل الیت. البته اگر ویزا یکضرب شد بیشتر میمونم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
عجب دقتی. یکشنبه شب ورود, چهارشنبه شب خروج. میشه سه شب و سه روز که اصطلاحا آژانسیا میگن سه شب و چهار روز. هتل الیت. البته اگر ویزا یکضرب شد بیشتر میمونم.
[/quote]
سلام دوست عزيز. اين قيمت با صبحانه اس؟
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روز اولين ورود ٣٠ آگوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-02 ساعت 10:25)sara mohajer نوشته: (2015-02-01 ساعت 23:16)Abdorrezaa نوشته:
[/quote]
سلام دوست عزيز. اين قيمت با صبحانه اس؟
[/quote]
با سلام همه هتل های ترکیه با صبحانه کامل هستند. فقط هتل آپارتمان ها بدون صبحانه هستند .شاد باشید