کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
فرم اطلاعات تماس رو از اولین پست این تایپک پرینت گرفتم، همینو دست نویس پر کنیم یا اینکه تو وورد تایپ کنیم بعد پرینت بگیریم؟؟؟؟
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:
(2015-04-25 ساعت 19:13)farrokh33 نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 15:42)fati.d نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 15:30)Abdorrezaa نوشته:  اگر تبلیغ نباشه هتل آپارتمان آتروپات با پرسنل و مدیریت ایرانی درمحدوده میدان کیزیل آی. کسانی که خانوادگی و با نفرات زیاد میرن براشون خیلی خوبه.
00905445645903 / 00903124250019
atropat.com.tr
ممنون abdorrezaa شما کسی رو می شناسید که اونجا رو انتخاب کرده باشن و راضی باشن، از نظر امنیت اطلاع ندارین چطور باشه
بازم ممنون از اطلاع رسانیتون، ایشااله به زودی واسه کلیر شدنتون هوراااااااا بکشیم...
با سلام دوست عزیز هتل اپارتمان به درد کسایی میخوره که تعدادشون زیاد باشن برا یک ویا دونفر .بهتره از هتل استفاده کنید اونهم هتل ۴ستاره ویا ۵ستاره چون امنیت هتل ها خیلی بالاست صبحونه مفصل ونظافت هر روزه اتاق از مزایای هتل است این هتل آپارتمانی رو که دوستمون معرفی کردن من هم تعریفش رو شنیدم گویا نفری ۱۰دلار هم از فرودگاه به هتل ترانسفر میکنن .از هتل الیت که مخصوص تورهاست خیلی بد میگن دوستی داشتم ماه قبل رفته بود وخیلی ناراحت ومیگفت صدرحمت به مسافرخونه های راه آهن .من تاحالا چندین بار آنکارا رفتم اگه خواستید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم .شاد باشید
سلام (مدیر تبلیغ نیست راهنمایی )ما هتل آپارتمان آتروپات بودیم خیلی خوب مشکلی نداشیم هر چی ازشون می پرسیدیم درست راهنمایی میکنن تا دکتر وسفارت هم راهی نداره برای تعداد زیاد خوبه ویه نکته سمت خیابون نگیرید اشکال کوچولو سرو صدای کلاب تا دیر وقت سرو صدا دارن یک کم اذیت میکنه امنیت هم خوبه
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: fati.d ، farrokh33
مرسی sunn789، من از بوکینگ هتل آپارتمان آتروپات رو رزرو کردم، نیازی به کردیت کارت نداشت و کنسل هم رایگان هست، الان برام ایمیل اومده که یه روز قبل از اولین روز 50یورو باید واریز کنم به یه حساب تو آنکارا که من امکانشو ندارم، شما اگه تجربه مشابه دارین ممنون میشم راهنمایی کنید...
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:
(2015-04-25 ساعت 22:11)fati.d نوشته:  مرسی sunn789، من از بوکینگ هتل آپارتمان آتروپات رو رزرو کردم، نیازی به کردیت کارت نداشت و کنسل هم رایگان هست، الان برام ایمیل اومده که یه روز قبل از اولین روز 50یورو باید واریز کنم به یه حساب تو آنکارا که من امکانشو ندارم، شما اگه تجربه مشابه دارین ممنون میشم راهنمایی کنید...
ما همون جا پرداخت کردیم و به دلار دادیم ،واریزی نخواستن بهشون بگین امکان واریز ندارید و زمان اسکان در هتل پرداخت می کنیم باهاشون در تماس باشید شماره وایبر دارن با خود دکتر تماس بگیریدو صحبت بکنید ترک تبریز هستن مدیر هتل
ویک روز قبل یاد اوری بکنید که دارید میریدترکیه
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: fati.d ، asher ، ریحانا
(2015-04-25 ساعت 22:05)fati.d نوشته:  فرم اطلاعات تماس رو از اولین پست این تایپک پرینت گرفتم، همینو دست نویس پر کنیم یا اینکه تو وورد تایپ کنیم بعد پرینت بگیریم؟؟؟؟
کلش هم دست نویس باشه مشکلی نیست. Big Grin
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: fati.d
سلام
مصاحبه ی من 9 جون سه شنبه هست. از 5 تا 13 جون رو هتل رزرو کنم خوبه به نظرتون.. مرسیی Smile
کیس نامبر: 2015AS5XXX . سفارت: آنکارا . ارسال اولیه فرم ها: 20 می . ارسال فرم ها بعد از آنلاک : 22 آگوست ، کارنت: 13آوریل ، مصاحبه : 9 جون ، دریافت ویزا یک ضرب
تشکر کنندگان: fati.d ، farrokh33
فکر کنم شنبه داشته باشه برید سایت ماهان اینترنتی بخرید که به نظرم از اژانس هم ارزون تر در میاد !
والا تو قسمت خرید بلیط من با شتاب دادم برای شنبه هم جا داشت البته اواخر اردیبهشت یا همون اوایل ماه می !
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

(2015-04-26 ساعت 22:30)farslm نوشته:  سلام
مصاحبه ی من 9 جون سه شنبه هست. از 5 تا 13 جون رو هتل رزرو کنم خوبه به نظرتون.. مرسیی Smile
سلام خیلی خوبه اگه یکضرب بگیرید ویزاتون تاشنبه دستتون میرسه.سفر شادی را براتون ارزو میکنم
تشکر کنندگان: farslm
(2015-04-26 ساعت 23:21)fati.d نوشته:  مصاحبه من هم روز سه شنبه هست، فعلا از جمعه قبل تا شنبه بعدش رو هتل رزرو کردم، هنوز بلیط پرواز نگرفتم، نوبت مدیکال رو روز جمعه عصر میگیرم و پرواز ماهان صبح جمعه؛ فقط مشکل اینه که ماهان روز شنبه پرواز از آنکارا نداره، با توجه به اینکه کورسوی امیدی به ویزای یکضرب دارم، انشااله ویزا روز سه شنبه یکضرب بشه و جمعه هم پرواز برگشت فک کنم یه مقدار ریسکی باشه و ممکنه ویزا تا جمعه به دستم نرسه،
دوستان اگه تجربه مشابهی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم...
سلام دوست عزیز به نظر من مدیکال رو روز پنجشنبه صبح بگیرید وروز پنجشنبه صبح هم با ماهان پرواز کنید ومستقیم برید مدیکال وبرگشت رو هم روز یکشنبه بگیرید چون اونطور که من میدونم ماهان شنبه ها پروار نداره گفتید روز جمعه عصر میخواید برید مدیکال چرا صبحش نمیرید که برا جواب به دوشنبه نخورید چون دکتر یکشنبه ها تعطیله .اگه جمعه عصر برید احتمال اینکه جواب رو شنبه به تو بده کم است ومیوفته برا روز دوشنبه.
(2015-04-27 ساعت 00:29)farrokh33 نوشته:  
سلام خیلی خوبه اگه یکضرب بگیرید ویزاتون تاشنبه دستتون میرسه.سفر شادی را براتون ارزو میکنم

سلام
مرسی از جوابتون.. من میتونم روز شنبه برای مدیکال برم و دوشنبه جوابشو بگیرم؟ چون که احتمال زیاد با پروازم جمعه عصر میرم آنکارا. اگر به امید خدا ویزام یک ضرب باشه ممکنه تا شنبه طول بکشه گرفتنش؟
باز هم بسیار ممنونم
کیس نامبر: 2015AS5XXX . سفارت: آنکارا . ارسال اولیه فرم ها: 20 می . ارسال فرم ها بعد از آنلاک : 22 آگوست ، کارنت: 13آوریل ، مصاحبه : 9 جون ، دریافت ویزا یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 00:54)farslm نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 00:29)farrokh33 نوشته:  

سلام
مرسی از جوابتون.. من میتونم روز شنبه برای مدیکال برم و دوشنبه جوابشو بگیرم؟ چون که احتمال زیاد با پروازم جمعه عصر میرم آنکارا. اگر به امید خدا ویزام یک ضرب باشه ممکنه تا شنبه طول بکشه گرفتنش؟
باز هم بسیار ممنونم
به نظر من با توجه به تعطیلی یکشنبه و نیمه وقت بودن شنبه، سعی کنید جمعه مدیکال برید، گرفتن ویزا هم در صورت یکضربی آره ممکنه تا شنبه طول بکشه، من پست yenisehir اگه درست نوشته باشم انتخاب کردم که شنبه ها بازه، به شما هم پیشنهاد میکنم این ptt رو انتخاب کنید که خیالتون راحت باشه
تشکر کنندگان: farslm
(2015-04-25 ساعت 22:05)sunn789 نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 15:30)Abdorrezaa نوشته:  اگر تبلیغ نباشه هتل آپارتمان آتروپات با پرسنل و مدیریت ایرانی درمحدوده میدان کیزیل آی. کسانی که خانوادگی و با نفرات زیاد میرن براشون خیلی خوبه.
atropat.com.tr
ممنون abdorrezaa شما کسی رو می شناسید که اونجا رو انتخاب کرده باشن و راضی باشن، از نظر امنیت اطلاع ندارین چطور باشه
بازم ممنون از اطلاع رسانیتون، ایشااله به زودی واسه کلیر شدنتون هوراااااااا بکشیم...
با سلام دوست عزیز هتل اپارتمان به درد کسایی میخوره که تعدادشون زیاد باشن برا یک ویا دونفر .بهتره از هتل استفاده کنید اونهم هتل ۴ستاره ویا ۵ستاره چون امنیت هتل ها خیلی بالاست صبحونه مفصل ونظافت هر روزه اتاق از مزایای هتل است این هتل آپارتمانی رو که دوستمون معرفی کردن من هم تعریفش رو شنیدم گویا نفری ۱۰دلار هم از فرودگاه به هتل ترانسفر میکنن .از هتل الیت که مخصوص تورهاست خیلی بد میگن دوستی داشتم ماه قبل رفته بود وخیلی ناراحت ومیگفت صدرحمت به مسافرخونه های راه آهن .من تاحالا چندین بار آنکارا رفتم اگه خواستید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم .شاد باشید
سلام (مدیر تبلیغ نیست راهنمایی )ما هتل آپارتمان آتروپات بودیم خیلی خوب مشکلی نداشیم هر چی ازشون می پرسیدیم درست راهنمایی میکنن تا دکتر وسفارت هم راهی نداره برای تعداد زیاد خوبه ویه نکته سمت خیابون نگیرید اشکال کوچولو سرو صدای کلاب تا دیر وقت سرو صدا دارن یک کم اذیت میکنه امنیت هم خوبه
درود
سعی کنید هتلی بگیرید که safe box داشته باشه. خیلی مهمه
صبخانه خیلی مهم نیست خودتون هم میتونید باهزینه کم تهیه کنید ودرون اپارتمان درست کنید.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
atropat.com.tr
سلام عزیز خوبی من وخانومم مصاحبه لاتاری تو مرداد انکارا داریم میشه راهنمایی کنید که با تو مناسب تراست از نظرهزینه یا خودم اونجا برم رزرو کنم زبانم خوب است اگه هتل ارزان وبا کیفیت ونزدیک سفارت سراغ دارید لطفا معرفی کنید تشکر
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان ، تو کیس ما برنده اصلی خانوم من هستن ، در مدارکی که می خواهم پست کنم برای سفارت ، فقط ترجمه مدرک تحصیلی خانوم کافیه یا ترجمه مدرک تحصیلی خودم را هم بفرستم؟
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS00005XXX / سفارت : آنکارا / تعداد افراد کیس : 4 نفر /رویت قبولی : May 1 / فرستادن مدارک : June 12 / تاریخ کارنت : 14 April / نامه دوم : 24 April/ مصاحبه : 8 june / سه تا یکضرب یکنفر AP / کلیرنس 25 august / صدور ویزا 27 august
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 10:05)doyar2004 نوشته:  سلام به همه دوستان ، تو کیس ما برنده اصلی خانوم من هستن ، در مدارکی که می خواهم پست کنم برای سفارت ، فقط ترجمه مدرک تحصیلی خانوم کافیه یا ترجمه مدرک تحصیلی خودم را هم بفرستم؟

سلام، مدارک تحصیلی برنده اصلی کفایت میکنه. برای احتیاط زمان مصاحبه مدارک تحصیلی خودتون رو همراه داشته باشید. با آرزوی موفقییت
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: doyar2004 ، babisondes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان