موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من قبلا در این سیستم ثبت نام کرده بودم. برای یک بار ویزا که نیاز داشتم از سفارت دبی بگیرم. حالا که میرم ثبت میکنم آدرس اون سفارت رو هم میاره و مینویسه MRV FEE کسی میدونه این چیه ؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من این هستش که من در ادرس بزای پست مدارک این ادرس را نوشتم
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey
و این قسمت را
Consular Section
Immigrant Visa Unit را ننوشتم ایا مشکلی پیش میاد گرچه بسته پستی من رسیده؟؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه ادرس ایمیل سفارت بگید؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-18 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-18 ساعت 12:34 توسط kimfar.)
سلام ..ایا باید برای هر یک از اعضای خانواده یک فرم جداگانه در csc پر کرد...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...میخواستم بدونم دوستانی که در سایت سیس ثبت نام کردن برای دفتر پستی ....لطفا بگن کدوم دفتر پستی رو انتخاب کردن ...و کلا ادرس دفاتر پستی که دارای شرایط بهتری هم از نظر دسرسی هم کاری هستن رو معرفی کنن متشکرمRolleyes
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-18 ساعت 11:52)kimfar نوشته: سلام دوستان...میخواستم بدونم دوستانی که در سایت سیس ثبت نام کردن برای دفتر پستی ....لطفا بگن کدوم دفتر پستی رو انتخاب کردن ...و کلا ادرس دفاتر پستی که دارای شرایط بهتری هم از نظر دسرسی هم کاری هستن رو معرفی کنن متشکرمRolleyes
برای همه افراد خانواده لازم نیست فرمهای جداگانه پر کنید نفر اصلی پر میکنه و بقیه افراد خانواده رو اضافه میکنه.
دفتر پستی yenisehir و adliyesaray به کیزلای نزدیک هستن و yenisehir روز شنبه هم بازه.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تو ثبت نام کردم برای دفتر پستی اما شک دارم دفتر پستی درست رو انتخاب کرده باشم میتونم دوباره ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پس من چطوری تونستم دفتر yenishehiro انتخاب کنم و پرینت گرفتم برا سفارت فرستادم؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
میشه ادرس این قسمتی که نوشته را بزارید؟؟
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوالی داشتم
ptt های دیگری مثل Ptt-Tunus Şubesi و Ptt-Tunalı Hilmi Şubesi هم هستند که با فاصله خیلی کمی از سفارت هستند. آیا در لیست csc مراکز پستی محدودی هست یا تمام مراکز پستی وجود دارند؟ در ضمن adliyesaray که در سایت ptt نوشته شده در منطقه ÇANKAYA است ولی در google map اصلا چنین ptt نیست و در محله Altindag است؟
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2014-09-22 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-22 ساعت 23:26 توسط reza.aa.)
من هم امروز صبح با موبایل این خان رو رد کردم خیلی راحت بود و کار خاصی نداشت ،
باید فقط دقت کنید همه اطلاعات رو درست وارد کنید
چیزای که میخواد ، نام و نام خوانوادگی و تاریخ تولد ، که باید دقیقا مانند پاسپورت وارد کنید . همچنین باید کشور محل تولد و محل سکونت رو انتخاب کنید که برای افراد مثل من میشه ،ایران ،ایران .
یه شماره پرونده هم میخواد که همون کیس نامبر رو میخواد ،من به صورت کامل وارد کردم یعنی با چهار تا صفر الکیش
2015AS00002500
و من همون مرکزی رو انتخاب کردم سایت پیشنهاد داده بود ،برام جاش مهم نیست اونا ویزا رو بدن من هرجا باشه پیاده میرم .
ولی در کل آسون بود . و در آخر هم یه پرینت خوشکل و یه پی دی اف هم که همیشه داشته باشمش
تا جایی که من میدونم باید یه پرینت هم تویه مدارک پستی به آنکارا بفرستتید و بهتره موقع مصاحبه هم همراه داشته باشید